1. do 5. z 5
    Początkująca(y)

Exclamation Do Wszystkich kochających mam;)

Kochane mam do was pytanie;)

Czy dbacie o siebie i jak wyglądacie, czy macie problemy z teściowa, czy samotne wyjście z domu nie kończy się kompletną awanturą??

pewnie się teraz zastanawiacie o co chodzi;)

Hmmm no to jest pytanie i proszę o odpowiedzi

Czy gdyby istniała możliwość pójścia do klubu fitness, na wypasie tylko dla kobiet z solarium, masaże itp a dodatkowym bajerem byłoby małe przedszkole dla dzieciaków dostępne tylko i wyłącznie na okres waszej aktywności fizycznej z dobrze wyszkolonymi pedagogami i niesamowitym podejściem do dzieci, to czy nie zdecydowałybyście się na takie wyjście z domu?? Jak myślicie, czy jest to trafny pomysł, proszę o wasze odpowiedzi i serdecznie pozdrawiam;)

Wdrożona(y) Avatar hejdzidzia

Domyślnie Odp: Do Wszystkich kochających mam;)

Witaj,ja bym się zdecydowała.Oczywiście też zależy od tego,jaki byłby koszt..Moja znajoma,mieszka poza granicami Polski chodzi właśnie do takiego klubu i moim zdaniem jest to wspaniałe rozwiązanie.Dzieciaki uwielbiają te panie,a ona spokojnie może ćwiczyć.
    Ja niestety nie miałam od nikogo pomocy i pozostawały mi ćwiczenia w domu,kiedy dziecko śpi.Teraz mała chodzi do przedszkola,ale z kolei czasu brak;)

Hejdzidzia sklep internetowy z odzieżą dziecięcą - Hejdzidzia sklep odzież dziecięca,maty edukacyjne,zabawki

MAMA DO KWADRATU Avatar atfk

jak najbardziej!!też bym chętnie skorzystała z takiego miejsca!!
    u nas ostatnio otworzyli nowy sklep z NIE nową odzieżą tak tak-lumpeks i tam właśnie jest zrobiony kącik dla dzieci : małe stoliczki,kolorowanki,skrzynki z zabawkami...świetne rozwiązanie dla mam które chodzą na zakupy ze swoimi szkrabami!
    sprawdziła sie koncepcja właścicieli!
    Właśnie Wy jesteście każdą przyczyną...to do Was moje słowa płyną-jesteście moich marzeń spełnieniem,ich prawdziwym odzwierciedleniem...

mama Mai i Marty Avatar Pycha

świetny pomysł, tylko w moim przypadku cena odgrywałaby ważną role
    Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy:
    cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.
    ~Paulo Coelho~

Fan(ka) Avatar patrycja9009
    Wpisów do bloga
    17

Jak dla mnie to super rozwiązanie bo moj Seba b ardzo lubi dzieci a ja mam co zrzucić :))

​Moje Kochane chłopaki :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Tagi tego tematu

Zasady Postowania