1. do 6. z 6
Temat: kupa w majtkach-POMOCY
-
14-06-2009, 15:58 #1Mama Antosia:) 05.06.2006
kupa w majtkach-POMOCY
Czy macie jakies metody na kupę w majtkach. Moj dzieciak ma 3 lata-od połtora roku woła siku,wogóle nie chodzi w pampersie.I raz albo 2 zdazylo mu sie ze zrobil kupe w nocnik. Dzien w dzien robi w majtki. Użylam juz wszystkich metod-obiecuje codziennie nagrodę, byl na nauce u innych dzieci, krzyczałam, chwalilam, mamy nocnik i podkladke i na kibelku samym siedzimy-WSZYSTKO. I nic..... Z premedytacja mowi do mnie ze jutro zrobi do nocnika i w nastepnym dniu robi w majtki. Juz nie mam sil,POMOCY!!!
-
14-06-2009, 20:14 #2
Odp: kupa w majtkach-POMOCY
ja tak miałam ze starsza
powiedzialam młodej ze nie pójdzie to przedszkola jak bedzie kupa w gaciach i teraz poskutkowało. Za kazdym razem woła po kupie: Ja zawołalam kupkę, chyba pójde do tego psedskola, plawda mamo?
Ale walczylismy 2 miesiace. A zaczeła robic z powrotem w majtki jak brat zaczal chodzic. A zaznacze ze od 8 miesiecy była juz bez pieluchy i taki regres nastapił!
-
15-06-2009, 18:12 #3
-
18-06-2009, 19:37 #4
Ja miałam (mam w zasadzie) ten sam problem. Prosiłam, obiecywałam nagrody, udawałam smutną, obrażoną i nic. Dopiero wczoraj jak kolejny raz kupa była w majteczkach powiedziałam, że koniki Pony, które były na majteczkach uciekły przez kupkę. Przypadkiem na to wpadłam bo akurat prasowanka z kucykami Pony odpadła. Córcia przejęła się tym bardzo bo dzisiaj sama zawołała, że chce do toalety się załatwić, żeby rysunek z misiem nie uciekł.
-
18-12-2011, 22:23 #5Początkująca(y)
Czesc, moj kolega ma 18 lat i ostatnio na imprezie w jego majtkach tez pojawila sie kupa.
Czy w tym wieku to normalne?
-
21-12-2011, 22:38 #6
pocieszam się ze mój malec woła odkąd skończył rok. Trzeba być cierpliwym.

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Tulisa 29tyg, 1,20kg
Dzisiaj, 09:30 w Wcześniaki