1. do 6. z 6
    Mama Antosia:) 05.06.2006

Domyślnie kupa w majtkach-POMOCY

Czy macie jakies metody na kupę w majtkach. Moj dzieciak ma 3 lata-od połtora roku woła siku,wogóle nie chodzi w pampersie.I raz albo 2 zdazylo mu sie ze zrobil kupe w nocnik. Dzien w dzien robi w majtki. Użylam juz wszystkich metod-obiecuje codziennie nagrodę, byl na nauce u innych dzieci, krzyczałam, chwalilam, mamy nocnik i podkladke i na kibelku samym siedzimy-WSZYSTKO. I nic..... Z premedytacja mowi do mnie ze jutro zrobi do nocnika i w nastepnym dniu robi w majtki. Juz nie mam sil,POMOCY!!!

www.ratujmaluchy.pl Avatar głuszek

Domyślnie Odp: kupa w majtkach-POMOCY

ja tak miałam ze starsza
    powiedzialam młodej ze nie pójdzie to przedszkola jak bedzie kupa w gaciach i teraz poskutkowało. Za kazdym razem woła po kupie: Ja zawołalam kupkę, chyba pójde do tego psedskola, plawda mamo?
    Ale walczylismy 2 miesiace. A zaczeła robic z powrotem w majtki jak brat zaczal chodzic. A zaznacze ze od 8 miesiecy była juz bez pieluchy i taki regres nastapił!

Wdrożona(y) Avatar Kasia 79

a u nas pierw nauczyła sie robić kupę do nocnika, potem dopiero siku na nocnik...

musisz cierpliwie czekać... chyba krzykiem, siłą nic się nie zdziała..

Tylko mama Avatar ozkane

Ja miałam (mam w zasadzie) ten sam problem. Prosiłam, obiecywałam nagrody, udawałam smutną, obrażoną i nic. Dopiero wczoraj jak kolejny raz kupa była w majteczkach powiedziałam, że koniki Pony, które były na majteczkach uciekły przez kupkę. Przypadkiem na to wpadłam bo akurat prasowanka z kucykami Pony odpadła. Córcia przejęła się tym bardzo bo dzisiaj sama zawołała, że chce do toalety się załatwić, żeby rysunek z misiem nie uciekł.

Aniołek zasnął (*) 14.12.2008 (18 tc) Na zawsze w naszych sercach

Omg
    Omg jest nieaktywny
    Początkująca(y)

Czesc, moj kolega ma 18 lat i ostatnio na imprezie w jego majtkach tez pojawila sie kupa.
    Czy w tym wieku to normalne?

Zadomowiona(y) Avatar emiliap

pocieszam się ze mój malec woła odkąd skończył rok. Trzeba być cierpliwym.

Zasady Postowania