Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
1. do 10. z 15
    Potrójna mama :)

Domyślnie 5-te urodziny, Warszawa - gdzie???

Dziewczynki mam pytanie, zbliżają się 5-te urodziny mojej córci , no i z tego powodu chcemy zrobić jej przyjęcie, może macie pomysły gdzie takie przyjęcie urządzić? Generalnie chodzi mo o Warszawę..
    Pozdrawiam

Fan(ka) Avatar karola7

Domyślnie Odp: 5-te urodziny, Warszawa - gdzie???

Zebrra dużo zdróweczka dla twojej starszej pociechy. Bo z suwaczka wynika, ze to chyba dzisiaj. Niech sie chowa mamusi i tatusiowi i maleństwu oczywiście też. Mam nadzieję, że zabawa sie udała. :laugh:

Karola7 starsznie dawno mnie tu nie było i dopiero zobaczyłam Twoją wiadomość... Dziękuję bardzo za życzenia!!!

Ja wobec tego z racji świąt życzę całej Twojej rodzince zdrówka, spokoju ducha i oczywiście spełnienia tych najskrytszych marzeń!!!

Fan(ka)

jestem za organizowaniem przyjęć w domu z orginalnymi pomysłami. u nas jutro urodziny Oli i zaproszone dzieci będą min. piekły chlebki dla soich rodziców

Fajowy pomysł, tylko, że mi chyba brakuje takich organizatorskich zdolności, myślę, że przerosłaby mnie taka gromadka maluchów... :)

Początkująca(y)

witam. ja polecam salę zabaw CHOCHLIK koło Janek.
    jest tam bardzo miła obsługa, a co najważniejsze dla dzieci - duża konstrukcja z trampoliną i armatkami. dzieci bawią się tam świetnie. duża jest też część restauracyjna dla rodziców i pyszna kawa.

Początkująca(y)

WITAJCIE. JA POLECAM NOWE MIEJSCE POD WARSZAWĄ.
    TO JEST SALA ZABAW CHOCHLIK W ŁAZACH (OK.4 KM. OD JANEK W STRONĘ GRÓJCA - ZA MAGDALENKĄ).
    SALA JEST NOWIUTKA I CZYŚCIUTKA. KONSTRUKCJA JEST DUŻA Z TRAMPOLINĄ I ARMATKAMI. DUŻA JEST TEŻ SALKA URODZINKOWA I CZĘŚĆ RESTAURACYJNA Z PYSZNĄ KAWĄ. CO NAJWAŻNIEJSZE TO TO, ŻE ONI NIE IDĄ NA ILOŚĆ TYLKO NA JAKOŚĆ.
    OBSŁUGA JEST BARDZO MIŁA. MOŻNA U NICH ZAMÓWIĆ POCZĘSTUNEK I TORT. JA ROBIŁAM TAM URODZINKI SYNKA NIEDŁUGO PO OTWARCIU I IMPREZA PODOBAŁA SIĘ WSZYSTKIM NASZYM GOŚCIOM. STO LAT BYŁO ŚPIEWANE PRZY GITARZE.
    SALA JEST TAK ŁADNA, ŻE NAWET TELEWIZJA POLSKA NAGRYWAŁA TAM PROGRAM "MIĘDZY MAMAMI"
    ZRESZTĄ SPRAWDŹCIE SAMI. "RZUT BERETEM OD WARSZAWY" (LEPIEJ JECHAĆ NIŻ STAĆ W KORKACH)

SALA "CHOCHLIK" - POLECAMY RAZEM Z WOJTUSIEM

Początkująca(y)

Smile Odp: 5-te urodziny, Warszawa - gdzie???

Ostatnio pojawiło się jeszcze jedno fajne miejsce na organizację urodzin dla dzieciaków. Kraina Zabawy Tęcza jest na Ursusie, w CH Skorosze.

Cennik
    Sala urodzinowa: ( 2 godziny )
    sala mała zielona ( 16-18 osób) - 100,00 zł.
    sala mała różowa ( 18-22 osób) - 100,00 zł.
    sala duża fioletowa ( 20-50 osób) - 180,00 zł.
    (sala wyposażona jest w stoły i krzesła dla osób dorosłych)

Sala proponuje też różne możliwości na skomponowanie urodzinowego menu, mogą się tam znaleźć między innymi: tort, ciastka różnego rodzaju (np. delicje, pieguski, jeżyki, wafelki ), krakersy mix, paluszki, chipsy, popcorn, mamba, soki owocowe w dzbankach ( różne smaki ), owoce, żelki, cukierki, galaretka z owocami, pizza

Początkująca(y)

Cytat Napisał arthaft Zobacz post
    witajcie. Ja polecam nowe miejsce pod warszawą.
    to jest sala zabaw chochlik w łazach (ok.4 km. Od janek w stronę grójca - za magdalenką).
    sala jest nowiutka i czyściutka. Konstrukcja jest duża z trampoliną i armatkami. Duża jest też salka urodzinkowa i część restauracyjna z pyszną kawą. Co najważniejsze to to, że oni nie idą na ilość tylko na jakość.
    obsługa jest bardzo miła. Można u nich zamówić poczęstunek i tort. Ja robiłam tam urodzinki synka niedługo po otwarciu i impreza podobała się wszystkim naszym gościom. Sto lat było śpiewane przy gitarze.
    sala jest tak ładna, że nawet telewizja polska nagrywała tam program "między mamami"
    zresztą sprawdźcie sami. "rzut beretem od warszawy" (lepiej jechać niż stać w korkach)

sala "chochlik" - polecamy razem z wojtusiem
    nie polecam tej sali zabaw!!! Organizowałam tam urodziny dla swojej 6 letniej córy. Wczesniej była tam na urodzinach swojej przyjaciółki po:
    1. Animacje dokładnie takie same jak na urodzinach wczesniejszych, i tak naprawdę to tylko malowanie buzi dzieciaków
    2. Poczęstunek bardzo ubogi
    3. Tort mały i baaaardzo drogi
    4. Cena w porównaniu do jakości zbyt wygórowana.
    Odradzam!!!

Mamma Mia! Avatar margot

Ja najbardziej lubię imprezy domowe lub ogródkowe (mój syn ma to szczęście, że jest majowy, i zawsze robimy urodziny w plenerze). Ale jak ktoś nie ma chęci czy warunków, to wg mnie godna polecenia jest kawiarnia Kalimba na Żoliborzu.

"Jedna rzecz to pokazać dziecku drogę.
    Drugie, trudniejsze to odsunąć się z tej drogi i zrobić mu przejście." R.Brault

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni