Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 2 3
21. do 24. z 24
    Entuzjast(k)a Avatar mamaGabisi

Domyślnie Odp: Zakupy a pozostawianie dzieci w bawialniach

Zgadza się. dlatego ja prawie całkiem przeżuciłam się na zakupy on-line

Zadomowiona(y) Avatar kolakinka

Ja przyznam ze troszkę sie boje kupowac online -chociazby ciuchy.Zawsze sie jednak boje ze to co jest na zdjeciu nie odpowiada w rzeczywistości temu w rzeczywistosci.Dlatego wole pojechac,podotykac,wybrac to co bedzie mi sie podobało ;) No i oczywiscie wybieram takie miejsca,gdzie moje dziecko bedzie mogło sie pobawić,a nie bedzie marudziło ze chce do domu.

Entuzjast(k)a Avatar mamaGabisi

u mnie takich miejsc chyba nie ma... Musiałabym jej ciągle zabawki kupować i zabrac obstawę, to owszem.. A żeby coś kupić pewnie zajęłoby mi cały dzień, chyba, że coś mi przypadkiem wpadnie w oko -to migusiem... Stara i Leniwa już jestem, nie chce mi sie przymierzać i łazić po tych centrach handlowych, a do tego tyle czasu pochłaniają. Marża mi się co prawda pożądne zakupy, ale bez limitu czasu i pieniedzy do wydanie

Zadomowiona(y) Avatar kolakinka

U nas to jest tak ze jak juz jestesmy w takiej bawialni to moje dziecko kiedy widzi zabawki których nie ma w domu od razu chce zeby je takie kupic. Teraz w Bawialni jest taka duża dmuchana zjeżdzalnia ;)) Az sie boje ze powie mi ze też taka chce ;)))

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 2 3

Zasady Postowania