Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
11. do 13. z 13

Temat: Kryzys?

Wdrożona(y)

Domyślnie Odp: Kryzys?

Jeszcze mi się przypomniało
    Kupiłam maszynkę do strzyżenia (Philips 60 zł na promocji) i sama dziecku jestem fryzjerem. Jak dla mnie super soprawa, bo żyje bardzo w biegu a tak - nie muszę się umawiać, czekać, oczywiście płacić i dziecko siedzi spokojnie... same plusy. Zwraca się bardzo szybko.

multimama '02 '06 '10 Avatar gaja23

witam, co do praktycznie wszystkich wskazówek waszych to stosuję je już kilka lat, ciuchy przeważnie dla dzieciaków w lumpku, żarówki energooszczędne to norma już, wodę nauczyłam się oszczędzać od dziecka i nigdy nie leje sie ona bez powodu, zawsze zakręcam przy myciu zębów, prysznicu czy myciu naczyń, po opłaceniu rachunków co robię od razu w jeden dzień wyznaczam sobie stawke tygodniową i staram się jej trzymać, co prawda czasem wypadnie choroba i wydam więcej bo na leki trzeba - zwłaszcza jak ma się atopowe dziecko i czterech alergików (łącznie z mężem) ale napisze wam, że mając troje dzieci i tylko jedną pensję na chwile obecną to tylko byle "z łapy do papy"

Acha i np prezenty dla dzieci na święta kupuję już w październiku i co m-c któremuś, dzięki temu nie odczuwam tego wydatku, tak samo jest z wyprawką szkolną

Początkująca(y)

Cytat Napisał ridzia Zobacz post
    Leki bez recepty które domownicy używają i wiadomo ze za jakiś czas będzie trzeba kupić, kupuję w aptece internetowej........
    w jakiej kupujesz aptece?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Zasady Postowania