11. do 13. z 13
Temat: Kryzys?
-
18-06-2011, 23:16 #11Wdrożona(y)
Odp: Kryzys?
Jeszcze mi się przypomniało

Kupiłam maszynkę do strzyżenia (Philips 60 zł na promocji) i sama dziecku jestem fryzjerem. Jak dla mnie super soprawa, bo żyje bardzo w biegu a tak - nie muszę się umawiać, czekać, oczywiście płacić i dziecko siedzi spokojnie... same plusy. Zwraca się bardzo szybko.
-
21-11-2011, 08:22 #12
Odp: Kryzys?
witam, co do praktycznie wszystkich wskazówek waszych to stosuję je już kilka lat, ciuchy przeważnie dla dzieciaków w lumpku, żarówki energooszczędne to norma już
, wodę nauczyłam się oszczędzać od dziecka i nigdy nie leje sie ona bez powodu, zawsze zakręcam przy myciu zębów, prysznicu czy myciu naczyń
, po opłaceniu rachunków co robię od razu w jeden dzień wyznaczam sobie stawke tygodniową i staram się jej trzymać, co prawda czasem wypadnie choroba i wydam więcej bo na leki trzeba - zwłaszcza jak ma się atopowe dziecko i czterech alergików (łącznie z mężem)
ale napisze wam, że mając troje dzieci i tylko jedną pensję na chwile obecną to tylko byle "z łapy do papy"
Acha i np prezenty dla dzieci na święta kupuję już w październiku i co m-c któremuś, dzięki temu nie odczuwam tego wydatku, tak samo jest z wyprawką szkolną
-
27-12-2011, 16:27 #13Początkująca(y)

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

podziękowania dla tych którzy...
Dzisiaj, 12:20 w Możesz pomóc...zobacz