Strona 1 z 12 1 2 6 11 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 117
Drzewko podziękowań12Podziękowań

Temat: Mamy 7, 8 i 9- latków -ZAPRASZAM DO ROZMOWY :)

MAMUŚKA BB

Domyślnie Mamy 7, 8 i 9- latków -ZAPRASZAM DO ROZMOWY :)

CZESC,jestem mamą 7-latki :) wesełej,pełnej pomysłów dziewczyny
    Zapraszam do rozmowy, nie widze,aby bylo podobny watek,aby podzielic sie sukcesami dziecmi, pogadac przy kawie
    moze ktoras pociecha chodzi na podobne zajecia http://www.uniwersytetdzieci.pl/o-programie
    ja dzis przydakiem zobaczylam ich logo u nas na wydziale, wczesniej widzialam czasem dzieci,chyba w grudniu,ale pomyslam,ze jest cos rozganizowane dla dzieci wykladowców
    Ostatnio edytowane przez Mozi : 4-02-2012 - 18:18
    Moja córeczka

i młodsze pokolenie

Fan(ka)

Domyślnie Odp: Mamy 7, 8 i 9- latków -ZAPRASZAM DO ROZMOWY :)

Mozi, witam i tutaj moje dziecię od 5 dni też jest 7latkiem, tak więc mamy już pełne prawo na te wątki zaglądać może uda nam się forum rozruszać

odkrywca

Witam i ja
    Jestem mamą 8 latki, choć właściwie rocznikowo to już 9 Córcia chodzi do 2 klasy.

To już nie jest pasja, to uzależnienie

happy Mummy ;) Avatar madlen79

to i ja sie witam,same znajome.. powiedzialabym twarze..ale tutaj bardziej pasuje napisac nicki ..

Fan(ka)

cóż, dzieci się starzeją, trzeba zagospodarować nowe miejsce na forum

MAMUŚKA BB

Hej, witajcie Naja i Madlen dzieci rosna to i nowy watek założylam :)
    Witam i Nowa mame Edysiek,moze cos o sobie napiszesz

i oczywiscie zaprasza Nowe MAMY :)

a moja juz spi od pol godziny, do poduszki czytam jej Anie z Zielonego Wzgorza,bardzo jej sie podoba,ostatni rozdzial koncze,musze sie rozgladnoc za nowa w ksiegarni lub biblioteka sie klania,ale nie wiem czy nie kupic i nie kolecjonowac tej serii,ewentuanie mlodej sie przyda kiedys pierwsza Ania do szkoly,bo to lektura,a moze jak na bedzie mala kiedys corke,to by jej czytala??

a tak ferie za tydzien u nas, mlodej zazdroszcze tz bym chciala choc tydzien wolnego, w srode zebranie,ale bez nerwow,bo wiem,ze sobie radzi

chodzi ktos z dziecmi na lodowisko?? jak wrazania dzieciakow???

Madlen tak z ciekawosci kiedy u was zaczynaja sie wakacje???
    a Anglii 20 lipca
    Moja córeczka

i młodsze pokolenie

MAMUŚKA BB

Cytat Napisał naja Zobacz post
    cóż, dzieci się starzeją, trzeba zagospodarować nowe miejsce na forum
    dobrze,ze nie MY,bo ja czuje sie mloda duchem
    Moja córeczka

i młodsze pokolenie

naja dobrze,ze tylko dzieci nam sie starzeja,a my wiecznie mlode
    Mozi pyt.o wakacje letnie ?? u nas jest 2 m-ce przerwy,bynajmniej tak bylo do tej pory dzieci szkole koncza ostatniego czerwca i zaczynaja ostatniego sierpinia
    a za tydzien maja tydzien ferii,w sumie to ferii maja tylko 2dni,ale 3 dni nauczyciele maja jakies szkolenie i dzieki temu smyki maja caly tydzien wolnego ,maz wzial zalegly urlop w tym samym czasie to mam nadzieje milo spedzimy ten czas
    a co do lodowiska ..moje jeszcze nie byly..nawet nie wiem czy tutaj gdzies jest,a jesli jest to gdzie..nie myslalam o tym,u nas niebardzo zime czuc..temperatura na plusie,w ciagu dnia dochodzi nawet do +10 ..na chwile zrobi sie zimno,ale za 5min.znowu cieplo..

Fan(ka)

witam. syberia znowu za oknem. nic mi się nie chce. jestem zła. bo skopiuję co mnie dręczy - 2 tyg. temu młodemu się coś koło ust, myślałam, że obtarł skórę. smarowałam maścią z wit. A, a od wczoraj ma to większe, jakby pogrubione i mocno czerwone. szukam zaraz dermatologa, bo nasz jest do d. i denerwuję się co to za paskudztwo ma na buzi. mówi, ze nie boli i nie swędzi, że tego nie czuje, ale jest takie jakby zaognione. boję się czymś na własną rękę smarować. wydzwaniam po lekarzach i oczywiście nic znaleźć nie mogę. najwyżej pójdę do ogólnego chociaż.

poza tym u nas wczoraj było zebranie, dali nam oceny opisowe, bez sensu, jakby pisane wg szablonu, nic z tego nie wynika i jakbym nie czytała o własnym dziecku. idiotyzm. a wiecie co, pani na zebraniu zwróciła uwagę, że dzieci mają jazdę na dobre oceny, ale negatywnie. jak mi Maciek opowiadał, że dziewczynka ryczała aż ją cała klasa uspokajała, bo dostała 5+ myślałam, że żartuje, ale nie... pani prosiła, żeby z dziećmi o tym rozmawiać, że złą oceną jest dopiero 2 i 1. kurcze, co ludzie robią z tymi dzieciakami.

madlen, moje dziecko też nie wie co to lodowisko, choć u nas mrozy. raz, ze w mieście nie ma, a dwa sama nie umiem jeździć

Mozi, całą serię o Ani dostałam w prezencie jak byłam już na studiach /oczywiście znałam książki od dziecka/ i byłam tak z tego zadowolona, jak mało z jakiego prezentu myślę, ze te książki się nie starzeją i że warto je mieć w domu, gdzie jest dziewczynka.

a my kończymy 4 część opowieści z cyklu 'tajemniczy tunel' - świetne książki, przygodowe, ale z mnóstwem inf. o historii - czasy da Vinci, Troja, Kolumb i teraz średniowiecze, młody jest zachwycony i ja sama czytam z przyjemnością. aż by się tak chciało podróżować w czasie

Naja 5+ i placz ,moze rodzice maja zbyt duze ambicje i tyraja swoje dzieci..
    mnie u moich cieszy kazdy maly sukces,nawet jak robia cos zle,wazne ze probuja,a geniuszami byc nie musza
    a co do tego na buzi u Macka..jak to dokladnie wyglada ?,moja Martyna kiedys miala kropke na nosie..potem to zaczelo rosnac,az ropa byla..dostala antybiotyk i masc na recepte ,najlepiej isc do lekarza nawet zwyklego,niech zobaczy i moze cos przepisze

Strona 1 z 12 1 2 6 11 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania