Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 2 3
21. do 25. z 25
    Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Prezent dla 8-latki

Ostatnio modne sa zabawki dla dziewczynek Laboratorium Sztuka Zapachow, naprawde polecam, dziewczynki bawia sie wysmienicie

Zadomowiona(y) Avatar jojka

Czy jakaś dobra dusza, mogłaby mi poradzić,co można kupić w prezencie dziewczynkom w wieku 8,7 i 6 lat? Są to siostry, i chciałabym im coś kupić pod choinkę, po jakimś niedużym prezencie, tak do 50-70zł. Zupełnie nie wiem, czym się bawią dzieci w tym wieku, a nie chcę im kupować czegoś co poleży w kącie... No i zależy mi na tym, żeby każda dostała coś innego. Z góry dziękuję za pomoc

Mamuśka x3

U nas ostatnio jest szał na lalki Monster High . Każda dziewczynka szaleje na punkcie tych lalek, a w szkole o niczym innym nie rozmawiają.

Początkująca(y)

Jeśli chcesz kupić fajny prezent dla sióstr i nie zbankrutować, to może kup im podobne bluzeczki (dużo wyprzedaży i przecen świetnej jakości ubranek znajdziesz tutaj: Dziewczynki | Ubranka dla dzieci i ubranka dla niemowląt Mariquita, MMDadak, Makoma - sklep dla dzieci kolorowemarzenia.pl zaprasza) i do tego jakieś atrakcyjne drobiazgi szkolne, typu ołówki, notesiki, mazaki z modnymi zwierzakami, jak Littlest Pet Shop: Wyszukiwarka | Ubranka dla dzieci i ubranka dla niemowląt Mariquita, MMDadak, Makoma - sklep dla dzieci kolorowemarzenia.pl zaprasza czy Hello Kitty: Wyszukiwarka | Ubranka dla dzieci i ubranka dla niemowląt Mariquita, MMDadak, Makoma - sklep dla dzieci kolorowemarzenia.pl zaprasza. My dajemy podobne prezenty dzieciom w rodzinie i zawsze są zadowolone (przy okazji rodzice też, bo sa to prezenty praktyczne).

Początkująca(y)

Wdaje mi się, że dobrym pomysłem dla dziewczynek będą zestawy koralików i sznureczków do samodzielnego robienia biżuterii. Można kupić to w empiku albo innych fajnych papeteriach.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 2 3

Zasady Postowania