21. do 25. z 25
Temat: Prezent dla 8-latki
-
20-10-2011, 16:00 #21Początkująca(y)
Odp: Prezent dla 8-latki
Ostatnio modne sa zabawki dla dziewczynek Laboratorium Sztuka Zapachow, naprawde polecam, dziewczynki bawia sie wysmienicie
-
31-10-2011, 22:49 #22
Czy jakaś dobra dusza, mogłaby mi poradzić,co można kupić w prezencie dziewczynkom w wieku 8,7 i 6 lat? Są to siostry, i chciałabym im coś kupić pod choinkę, po jakimś niedużym prezencie, tak do 50-70zł. Zupełnie nie wiem, czym się bawią dzieci w tym wieku, a nie chcę im kupować czegoś co poleży w kącie... No i zależy mi na tym, żeby każda dostała coś innego. Z góry dziękuję za pomoc
-
1-11-2011, 20:02 #23
U nas ostatnio jest szał na lalki Monster High . Każda dziewczynka szaleje na punkcie tych lalek, a w szkole o niczym innym nie rozmawiają.
SPRZEDAM ! Króliczarnia - mała hodowla królików, pluszaków
ZAPRASZAM: http://jasminyrekodzielo.blogspot.com/

-
4-12-2011, 21:47 #24Początkująca(y)
Jeśli chcesz kupić fajny prezent dla sióstr i nie zbankrutować, to może kup im podobne bluzeczki (dużo wyprzedaży i przecen świetnej jakości ubranek znajdziesz tutaj: Dziewczynki | Ubranka dla dzieci i ubranka dla niemowląt Mariquita, MMDadak, Makoma - sklep dla dzieci kolorowemarzenia.pl zaprasza) i do tego jakieś atrakcyjne drobiazgi szkolne, typu ołówki, notesiki, mazaki z modnymi zwierzakami, jak Littlest Pet Shop: Wyszukiwarka | Ubranka dla dzieci i ubranka dla niemowląt Mariquita, MMDadak, Makoma - sklep dla dzieci kolorowemarzenia.pl zaprasza czy Hello Kitty: Wyszukiwarka | Ubranka dla dzieci i ubranka dla niemowląt Mariquita, MMDadak, Makoma - sklep dla dzieci kolorowemarzenia.pl zaprasza. My dajemy podobne prezenty dzieciom w rodzinie i zawsze są zadowolone (przy okazji rodzice też, bo sa to prezenty praktyczne).
-
2-01-2012, 21:26 #25Początkująca(y)
Wdaje mi się, że dobrym pomysłem dla dziewczynek będą zestawy koralików i sznureczków do samodzielnego robienia biżuterii. Można kupić to w empiku albo innych fajnych papeteriach.

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

podziękowania dla tych którzy...
Dzisiaj, 12:20 w Możesz pomóc...zobacz