|
| Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane |
|
|
|||||||
| Album rodzinny Dział zamknięty |
Trochę ciężarówkowo, trochę walentynkowo, ale ogólnie babyboomowo![]() 33 podpowiedzi dla ciężarówek Serce z papier mache Kolacja dla dwojga Chemia miłości Walentynkowy konkurs |
Zajrzyj do tekstów w portalu:
Ciąża
Kalendarz ciąży
Niemowlęta
Dzieci 1-2
Dzieci 3-5
Dzieci 6-9
Rodzina
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku |
|
|
#1 |
|
pam pa ram pam bum bum :)
![]() |
Kochane, wracam od Mamy, jestem wstrząśnięta tym co usłyszałam.
Niestety informacja jest drastyczna.Nie chce wywołać paniki, wiem, ze tego typu informacje już pojawiały się w necie, nie zawsze traktowane serio, również nie zawsze prawdziwe. Sama nie wiem co o tym myśleć. w Poznaniu z centrum handlowego Plaza zostało porwane 5 letnie dziecko znajomych naszych Przyjaciół.Zostało odnalezione, na szczęście żywe, niestety z usuniętą nerką. Kolejna sytuacja - przekazana pocztą pantoflową - mniej więcej w tym samym czasie w Tesco - mama robiła zakupy - wiadomo jak to jest - dziecko biegało między półkami, matka po chwili zorientowała się, że dziewczynki nie ma.Przeszukano całe sklep, dzięki trzeźwości personelu zamknięto wyjścia.Dziewczynka została odnaleziona w stanie uśpienia, z obciętymi włoskami, przebrana w chłopięce ciuszki. Jest to dla mnie tak wstrząsająca sytuacja, że nie jestem w stanie o tym pisać.Nie wiem też co o tym myśleć.W mediach nic nie słyszałam.Być może nieświadomie przykładam się do rozpowszechniania koszmarnej plotki, a co jeżeli to nie jest plotka? Mimo wszystko - uważajcie na dzieci.Wiem, ze wszystkie uważamy, ale uważajmy bardziej. Ostatnio edytowane przez Antares77 : 8-06-2008 - 22:38 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Początkująca(y)
![]() |
Dzięki za info
Jestem w szoku , jedyne co pozostaje to pilnować nasze pociechy |
|
|
|
| Linki sponsora |
|
|
#3 |
|
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
![]() |
Plotka czy nie plotka uwazam ze na dzieci trzeba strasznie uwazac... To istotny problem ktory moze dotknac kazda z nas...mimo ze czasami wydaje nam sie ze takie rzeczy dzieja sie tylko w filmach czy ogolnie w tv... Calkiem niedawno w miescie gdzie mieszka rodzina mojego Adama (DE-Braunschweig) w boaly dzien w sklepie ikea porwali kobiecie z wozka dziecko...Nawet nie wiedziala kiedy i jak...Zamkneli sklep,przeszukali ale slad po dziecku zaginal...Na szczescie dzieki szybkiej akcji i wspolpracy olicji udalo sie odnalezc dziecko... Malec ten zostal porwany przez POLAKOW !!!!! schwytali ich na autobanie... Oby nigdy nam sie takie cos nie przydazylo...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Turbomama
![]() ![]() |
aż mi słabo
|
|
|
#5 |
|
Potrojna szczesciara:)
![]() |
Szok
![]() O tej dziewczynce z Tesco tez slyszalam, niestety, Ale usuneli nerke , Boze jak to mozliwe, trzeba pilnowac nasze skarby, miec oczy naookolo glowy
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
mama dwoch urwiskow
![]() |
jezus maria jak sobie pomysle , ze maurice jest na dziale zabawkowyma ja na przeciwko robie zakupy , to juz wiem , ze to sie wiecej nie zdarzy czy maly tego chce czy nie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Mama 2 super chłopaków
![]() |
o rany, mam nadzieję,że to tylko okrutna plotka....
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ludki Cudki :o)
![]() ![]() |
aż mnie zmroziło..
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Osobisty Anioł Stróż Lola
![]() |
Plotka, nie plotka ale takie zeczy sie zdarzaja....Ja sie okropnie boje o mojegoe Malego i staam sie caly czas miec go na oku, blisko..........A on jest taki ufny!!!! ikogo sie nieboi......Co za czasy zeby trzeba bylo dziecku ta ufonsc pozbawiac dla jego bezpieczenstwa...Straszne......
|
|
|
|
![]() |
| Poleć tę stronę |
| Narzędzia wątku | |
|
|
|||||||