91. do 96. z 96
Temat: Uwaga Na Dzieci
-
26-02-2010, 21:15 #91
Odp: Uwaga Na Dzieci
Jeśli lubicie opowieści ku przestrodze to poczytajcie sobie o porwanym dziecku ze szpitala.Oglądałam to swego czasu w telewizji a żeby nie było że znów zmyślona historia to tu macie link
Rynek Zdrowia - Szczęśliwy finał porwania noworodka ze szpitala w Krakowie
-
28-02-2010, 13:14 #92
tez o tym slyszalam ale to dwie rozne rzeczy
jak ktos juz wczesniej napisal .....jesli takie historie maja wplyw na opieka nad dzieckiem to niech ludzie czytaja bede miec oczy naokolo glowy:) tak ku przestrodze
sama to juz kiedys gdzies slyszalam nie istotne czy wierze czy nie jedno jest pewne w miiejscach publicznych,skupiskach ludzi nie spuszczam dzieci z oka:)
w dzisiejszych czasach przy tych wszystkich pedofilach wariatach itd i tp chucham na zimne
wole to niz zyc potem ze swiadomoscia ze moglam czemus zapobiecOstatnio edytowane przez ewa p : 28-02-2010 - 13:19
-
15-03-2010, 09:38 #93
A to na potwierdzenie idiotyzmów tu opisywanych
Czarna wołga, czyli jak tworzą się miejskie legendy
-
3-11-2010, 01:00 #94
Co nie znaczy, że takie coś się nie może przydarzyć. Diabli wiedzą ile jeszcze fritzlów się kryje po piwnicach... Dziecka z oka spuszczać nie można choćby nas miało nienawidzieć - trudno, drogie Panie
Żona zarabia więcej - to siedzę na ojcorzyńskim i nadrabiam zaległości w literaturze, a co! :)))
-
5-08-2011, 09:58 #95
Ja się nie zgadzam z krytykującymi.Czasem mam wrażenie że nie którzy żyją w innym świecie albo wolą udawać że nie ma na nim zła.Owszem historie tu przetoczone są zmyślone ale to nie znaczy że handel dziećmi w tym porwania do zachodniej adopcji czy handel narządami nie istnieje bo jedno i drugie jest faktem niestety istniejącym.A już najbardziej rozbraja mnie że nie którzy wychodzą z założenia jak o czymś nie piszą w gazecie lub nie mówią to nie istnieje :).Antares77
dobrze o tym napisałaś bo jeśli choć jeden rodzic po przeczytaniu tych nawet zmyślonych historii zastanowi się " Czy ja dobrze pilnuje swojej pociechy" i będzie bardziej ostrożny to warto było założyć ten temat :) Pozdrawiam.Mój synuś ma 4 miesiące i nie jest jeszcze samodzielnie mobilny ale wózka pilnuje jak oka w głowie.
-
17-10-2011, 12:22 #96
Jaaa- co za wątek

To strasznie co opisujecie- jak napisałam jedna z mam- ale jeszcze straszniejsze,że wierzycie w to.
W sumie na początku się śmiałam ale teraz,hhhmmm czuję się jakbym jechała windą z grupą ludzi bekających i dłubiących w nosie.Oni nie wiedzą,że to obrzydliwe a mi się robi niedobrze.I tak jest z tymi co raczą rewelacjami- inny krąg kulturowy.
A wierzycie może w UFO? Warto by taki wątek utworzyć- fanów UFo jest na pewno więcej niż tych co wierzą w urban legends.A widzę,że tu w ilości siła a nie w zdrowym rozsądku