Strona 1 z 15 1 2 6 11 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 141
    luty'07 i styczeń'10 Avatar Gosia_k23

Domyślnie Smsy z porodówek :)

Wątek na smsy ...

Wiadomość od Klary :

"Więc tak juz dziś kontaktuje więc piszę. Jestem po CC Cyprian waży 2940 ma 53cm.
    Dostał 10pkt Apgar ale po godzinie włożyli go pod namiot tlenowy bo miał sapkę. Teraz też profilaktycznie jest ale oddycha samodzielnie.Wcz.miał gazometrie na granicy normy ale dziś już ładnie. Ja jestem bardzo obolała ale szcześliwa. Pozdrawiam Was. "

************************************************** ************************************************** *************************

Cytat Napisał kacha_wawa Zobacz post

Dziewczyny, które nie mają jeszcze dostępu do grupy, a chcą, żebyśmy wiedziały o ewentualnym porodzie lub pobycie w szpitalu (czego oczywiście nikomu nie życzę) bardzo proszę o wysyłanie informacji sms-em na mój numer:
    +44 785-727-1508

w razie co mogę podać na priv też swój numer
    Ostatnio edytowane przez Gosia_k23 : 18-12-2009 - 18:14

Asiowo
    Guest

Domyślnie

Ja własnie dostałam wiadomość od Anulki!!!

Z tej strony Anulka!!!Z blizniakami. Chciałam poinformować was, że dzisiaj przyszłam na ktg i sie okazało, że mam rozwarcie 1,5cm i zostawili mnie w szpitalu. Chyba mnie juz nie wypuszczą, bo zaczął sie 36tydz. a na ten tydzien zaplanowaną mielismy cesarke. Dziewczynki waża juz 2300-2400g. Nie moge sie ich doczekac. Bede informowac na biezaco. Serdecznie pozdrawiam was i wasze brzuszki
    Ostatnio edytowane przez Asiowo : 18-12-2009 - 21:09

Domyślnie Odp: Smsy z porodówek :)

Wiadomość od Asiax :

....Jestem na porodówce niestety nie ma porodów rodzinnych rozwarcie na 6cm daj znać dziewczyną Asiax

Kolejna wiadomośc od Asiax :

"Na razie mam kiepskie skurcze więc jestem na przed porodówce dam znac jak coś się zmieni. Pozdrowienia dla was."

Sms od Asiax 7:40 :

"Rozwarcie się ruszyło jest na 7 i lekarka powiedziała że będę dzisiaj rodzić"

Napisałam do Anulki!!! i odpisała :

"...Miło że o mnie myślicie :))) jeszcze jesteśmy w jednym kawałku z dziewczynkami i mam nadzieje że w poniedz nas wypuszczą na święta i po świętach urodzę.chciałabym przetrzymać jeszcze. Serdecznie Was pozdrawiam i będę informować na bieżaco :) ...."
    Ostatnio edytowane przez Gosia_k23 : 19-12-2009 - 14:19

Nie wiem gdzie napisać może tutaj żeby nie zginęło przez inne posty z gratulacjami

od Asiax :
    "Miki ma 55cm , 3400g, poród SN, dostał 8pkt bo na pępowinie byl zrobiony supeł ale już wszystko ok , jest śliczny, jak dobrze pójdzie to w poniedziałek do domu."

Asiowo
    Guest

Ja w południe dostałam wiadomosc od Anulki!!!

melduje sie, ze jeszcze jestesmy w jednym kawalku. M. przywiozł mi laptopa, ale sie zepsuł niestety i nie moge wejsc, zeby sie z wami podzielic...
    Jak do pon. nie urodze to moze mnie wypuszcza i uda sie przetrzymac przez swieta. \Dziewczynki maja sie dobrze. pozdrawiamy serdecznie

od Klary :

"Jak tam dziewczyny my wciąż w szpitalu bo mały złapał żółtaczkę i czekamy za wynikami.Jak będzie ładnie przybierał i wyniki posiewu będzie miał ok to pewnie na święta w domku będziemy.Trzymajcie kciuki nie mam dostępu do netu.
    Podziękuj dziewczyną za troskę i jestem ciekawa ile z was już rozpakowanych "

i przekazuje gratulacje dla rozpakowanych mamuś od Klary i że za wszystkie nie rozpakowane trzyma kciuki !

Ostatnio edytowane przez Gosia_k23 : 20-12-2009 - 14:15

Asiowo
    Guest

Od Anulki!!!:

My czujemy sie dobrze i jutro raczej wyjdziemy rano po USG. Mam nadzieje! pozdrowienia

Anulka rowniez gratuluje wszystkim rozpakowanym i jutro odrazu zasiądzie do kompa i na BB

Strona 1 z 15 1 2 6 11 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania