Strona 2 z 21 PierwszyPierwszy 1 2 3 7 12 ... OstatniOstatni
11. do 20. z 208
Drzewko podziękowań1Podziękowań

Temat: propozycje

nataliak
    Guest

Domyślnie Odp: propozycje

na innych podforach dziewczyny maja watki z wiesciami ze szpitala. mozna sie zawsze umowic ze ktos udostepni swoja komorke na pw i reszta bedzie wysylac newsy z porodowek :)

Mamusia Kubusia Avatar Nikita84

Styczniówki i grudniówki przesyłały sobie mmsem zdjęcie maleństwa ze szpitala i inna wkładała je na forum "za zgodą", a mama po powrocie składała raport z porodu, tak że tym się nie martwmy!
    A temat zdrowia maluchów może poczekać, do kwietnia-maja się jeszcze zdecydujemy.
    Temat "pytanie", jak dla mnie niekoniecznie.

Mój blog robótkowy
    http://nitkinikitki.blogspot.com/

Szczęśliwa mamusia:)
    Wpisów do bloga
    1

Nataliak- w ten sposób,no ja się przychylam do takiego pomysłu nie wiem jak inne dziewczyny

nataliak
    Guest

mam gdzies w szufladzie jakies karty pre-paidowe i wolny telefon, moglabym udostepnic wtedy numer i bylyby swiezutkie newsy :)

szczęśliwa mama

Nataliak a co swojego prywatnego nie dasz??
    ja mam numer do komi ona ma termin ponad tydzień po mnie więc ja pewnie ją poinformuję- zresztą jak po każdej wizycie
    ewentualnie będziemy się domyslały. ja jak coś poczuję to napiszę, ze chyba rodzę i jak mnie nie będzie ze 2 dni to wszystko jasne, że urodziłam hehe

Jagodowo-Julianowa mama Avatar afiliacja

Jeszcze ja mam propozycję - może mogłybyśmy dodać do naszej listy majówek jeszcze imiona dla dzieciaczków - oczywiście tych mam, które sie już zdecydowały. My już o swojej córusi tylko ciągle Jagoda i Jagoda. Łatwiej będzie sprawdzić u której mamusi kto się urodzi i nie mówić już tylko "twoja córcia" czy "twój synuś", tylko konkretnie - "Co tam u Maciusia?" albo "Jak tam kopniaczki od Martynki?" Jak dla mnie, nadanie dziecku imienia dodaje mu indywidualności Co Wy na to?

Jagodowo-Julianowa mama Avatar afiliacja

Cytat Napisał nataliak Zobacz post
    mam gdzies w szufladzie jakies karty pre-paidowe i wolny telefon, moglabym udostepnic wtedy numer i bylyby swiezutkie newsy :)

Jestem jak najbardziej za

Fan(ka) Avatar awru

Cytat Napisał julita1212 Zobacz post
    Ale takich najświeższych informacji z porodówek to chyba nie będzie...bo gdzie w szpitalu internet???no chyba ze któraś ma w komórce...
    A czasami zostaje się dłużej jak 3 dni w szpitalu,czego żadnej oczywiście nie życze!!!
    uważam, że opowieści i ewentualne fotki można spokojnie dodać jak już się będzie w domu i ochłonie po tym wszystkim... na ten nr tel, który proponuje nataliak wysyłałybyśmy tylko info, że dzidzia jest już z nami + najważniejsze parametry typu waga, dł, data i rodzaj porodu

Mamusia Kubusia Avatar Nikita84

Cytat Napisał awru Zobacz post
    uważam, że opowieści i ewentualne fotki można spokojnie dodać jak już się będzie w domu i ochłonie po tym wszystkim... na ten nr tel, który proponuje nataliak wysyłałybyśmy tylko info, że dzidzia jest już z nami + najważniejsze parametry typu waga, dł, data i rodzaj porodu
    ZA ZA ZA

Mój blog robótkowy
    http://nitkinikitki.blogspot.com/

Fan(ka) Avatar martika311

Ja też jestem za,a ja imię wybiorę jak będę znać pleć.Juz we wtorek się okaże

Start 07.11

Strona 2 z 21 PierwszyPierwszy 1 2 3 7 12 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania