Strona 21 z 21 PierwszyPierwszy ... 11 16 20 21
201. do 208. z 208
Drzewko podziękowań1Podziękowań

Temat: propozycje

Jagodowo-Julianowa mama Avatar afiliacja

Domyślnie Odp: propozycje

a ja jestem za. bo wtedy mamy, które zwykle mają mało czasu na przeglądanie każdej strony po kolei w wielu wątkach. będą mogły przeczytać to, co je interesuje w odpowiednim miejscu. tylko warunkiem jest wtedy scisle trzymanie sie tematów.

ja często nie mogę się dokopac do różnych tematów, bo stron jest zbyt wiele - w jednym wątku piszemy o szczepieniach, siadaniu, raczkowaniu, pierwszych słowach, śmiesznych minach, zabawach, katarach, lekach, przychodniach, rehabilitacjach itd. - i zadaję pytanie po raz kolejny :/ nie wyobrażam sobie żeby jeszcze tam wepchnąć sprawy wychowania...

takie jest moje zdanie

Fan(ka) Avatar agulam

moim zdaniem powinnismy to wtyknac do zdrowie i rozwój,bo tam zazwyczaj piszemy o lekarzach,szczepieniach a teraz tak duzo szczepien juz nie bedzie i miejmy nadzieje wizyt u lekarzy jak najmniej.
    A i tak bedziemy myliły i sie zastanawiały co do 'wychowania" a co nie bo to raczej "szerokie" pojęcie

mama majowej Majeczki Avatar Alis84

A ja zgadzam się z Afi, uważam, że już jest za dużo wątków o wszystkim i niczym jak choćby właśnie to zdrowie i rozwój. Piszemy tam i o szczepieniach, i o tym że dziecko pierwszy raz stanęło. Jeśli teraz dojdzie do tego jeszcze wychowanie to tam już się żadnej informacji znaleźć nie da :P

Fan(ka) Avatar Nicole1603

Również jestem za. Nie wrzucajmy wychowania pod zdrowie i rozwój tylko stwórzmy nowy wątek w odpowiednim czasie a osoby które nie mogą na bieżąco śledzić forum będą wiedziały gdzie znaleźć przydane dla siebie informacje lub zadać pytanie które nie "utonie w tłumie".

nataliak
    Guest

to zdefiniujcie co ma byc w temacie o zdrowiu i rozwoju a co w tym o wychowaniu.

Jagodowo-Julianowa mama Avatar afiliacja

moje luźne przemyślenia:

Wychowanie - metody wychowawcze przy dziecięcym poznawaniu świata - jak tłumaczymy, prosimy, nie pozwalamy, pocieszamy nasze maluchy
    Rozwój - postępy naszych dzieci wszelkiego rodzaju - motoryka, mowa, zabawy
    Zdrowie - szczepienia, lekarze, przychodnie, choroby, rehabilitacje, leki, domowe sposoby na przeziębienia maluchów

Mamusia Nikosia Avatar Arcobaleno

Afi ja w rozwoju dodałabym jeszcze wymiary dzieciaczków

nataliak
    Guest

dobra, beda dwa tematy ale jesli zacznie sie pisanie tego samego w jednym i w drugim to po prostu je polacze.

Strona 21 z 21 PierwszyPierwszy ... 11 16 20 21

Zasady Postowania