Strona 22 z 549 PierwszyPierwszy ... 2 12 17 21 22 23 27 32 42 ... OstatniOstatni
211. do 220. z 5488
Drzewko podziękowań192Podziękowań

Temat: wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

szczęśliwa mama

Domyślnie Odp: USG naszych dzieciaczków:))

słodki!!

najszczęśliwsza mama Avatar Alutka17

Aldonta, Tiger cudowne maleństwa
    aż nie moge się doczekać usg....

BÓL W SERCU NA ZAWSZE... MOJE ANIOŁKI...

Fan(ka) Avatar aldonta

Cytat Napisał Tiger Zobacz post
    Cześć Foremki :))

Teraz odsłona mojego na 75% chlopczyka 12 tc
    Widać nóżkę, rączkę i paluszki - to te kropeczki. Ale zastawiam się dlaczego jest ich teraz sześć, a jak liczyliśmy na USG, to było pięć
    Wygląda tak, jakby Maleństwo miało w buzi kciuka, ale lekarz nic o tym nie mówił.
    Piękneeee......z profilu dzieciaczki pięknie wyglądają.

Fan(ka)

Domyślnie Odp: Płeć

Cytat Napisał nataliak Zobacz post
    no to jest chyba oczywiste ale chodzilo mi wlasnie o kwestie plemnikow tzn jesli stosunek ma miejsce w czasie owulacji lub tuz po niej to wieksze szanse sa na zaplodnienie plemnikiem meskim.
    O tym nic mi nie wiadomo ale uczono mnie, że plemniki mają jednakowa siłę (męskie i żeńskie) i nie dowiesz się które sa męskie a które żeńskie wcześniej niż po zapłodnieniu.

Ja nic nie wiem. Mi to chyba obojętne. Ale wszyscy wokoło maja jakieś zyczenia. Jakbym była fabryką do robienia dzieci na zamówienie. Tatuś chce synka, dziadkowie córkę, babcie chca synka, prababcie córkę. Słowo daję. Oni zdurnieli na starość.

Fan(ka)

Cytat Napisał madziamadzia Zobacz post
    Mi wychodzi chłopiec , z testu wieku krwi też chłopiec . Sprawdzałam z tym chińskim koleżanki i się zgadza ma synka (z tabelki też wyszedł synek).
    A mnie właściwie jest obojętne, najważniejsze, by dzidziuś był zdrowy
    W takim wypadku z tej tabelki wychodzi mi dziewczynka a z krwi chłopiec. Mysle, że rodzinka powinna być usatysfakcjonowana. :D

Fan(ka)

berbel, Twoje maleństwo jest najbardziej wyraźne. Śliczne !! Moje na zdjęciu wyglądało jak duszek Kacper. :D Główka tułów w kształcie duszka i rączki tak podwinięte. Lekarz śmiał się, że maleństwo się zasłania. Wkleję zdjęcia później :)

Fan(ka) Avatar anusiak-białystok

Cytat Napisał Mélodie Zobacz post
    Ale wszyscy wokoło maja jakieś zyczenia. Jakbym była fabryką do robienia dzieci na zamówienie.
    Melodie trzymaj się

Entuzjast(k)a Avatar berbel

Tiger i Aldona - śliczne maleństwa

Melodie - wklej, wklej... Czekamy

Fan(ka) Avatar Tiger

Dziękuję za miłe słowa

Faktycznie z profilu Maleństwa lepiej wyglądają. Jak zobaczyłam swoje w 12-tym tyg przodem, to aż wszyscy troje (MM, gin i ja) zodnie stwierdziliśmy, że jak mały kosmita, kótremu czaszkę prześwietlono
    A to przecież nasz Skarb !

Zobaczę w ten czwartek czy dużo się zmienił i czy nadal może być chłopcem, o ile ten lekarz mówi tak szybko.

Mamusia Kubusia Avatar Nikita84

Cytat Napisał Mélodie Zobacz post
    O tym nic mi nie wiadomo ale uczono mnie, że plemniki mają jednakowa siłę (męskie i żeńskie) i nie dowiesz się które sa męskie a które żeńskie wcześniej niż po zapłodnieniu.

Ja nic nie wiem. Mi to chyba obojętne. Ale wszyscy wokoło maja jakieś zyczenia. Jakbym była fabryką do robienia dzieci na zamówienie. Tatuś chce synka, dziadkowie córkę, babcie chca synka, prababcie córkę. Słowo daję. Oni zdurnieli na starość.
    Mnie uczono że męskie plemniki są szybsze, za to szybciej giną, żeńskie wolniej płyną, za to dłużej żyją.

A u mnie w rodzinie jest podobnie, nawet gorzej, bo nie dość że sto tysięcy życzeń od każdego innych, to niektórzy zaczęli się do mojego brzuszka zwracać imionami. I to takimi których nie nadam dziecku za żadne skarby świata, np. prababć - Franciszka Józefa, albo Daniel - imię mojego byłego.
    W jednym się zgadzają, ma mieć blond kręcone włosy, niebieskie oczy. Co to, faszyści?? Poza tym to mało prawdopodobne, oboje z mężem mamy zielone oczy, ja jestem brunetką a on szatynem. No nie głupota??

Uff, aże mi lżej...

Mój blog robótkowy
    http://nitkinikitki.blogspot.com/

Zasady Postowania