2 711. do 2 720. z 5488
-
17-02-2010, 16:24 #2711
Odp: wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć
Agate wpisz w wyszukiwanie zaawansowane ich nazwy to będzie gdzie pisały
13111980MYCHA pisała w poznajmy się i imiona majówkowych dzieci
KLISZA, w poznajmy się
NATALKAA w maju, poznajmy się, majowe mamusie z londynu, zakupy dla mamy i jej kruszynki
malgorzata1979 w maju i poznajmy się
ODETTA0606 w maju i nasze brzuszki, fasolki
klariss1 jak już pisałam wyżej w wielu bo ją kojarze. napewno był maj, brzuszki, wizyty, przepisy imiona
ale napewno żadna z nich nie udziela się tak często jak MY
-
17-02-2010, 16:32 #2712
Aga nie chce mi sie bawic w wyszukiwanie na wyszukiwarce. Strata czasu.
Ja wiem, ze takich pseudo wogole nie kojarze, a wiec albo nie pisza wogole od bardzo dlugiego czasu, czyli jak ja tu jestem, albo baaaardzo rzadko. A niektore z tych pseudo to moge najwyzej kojarzyc z zagladania na liste majowek.
Ale wpisac sie na liste zdazyly, a wiec niech na niej beda. Moze kiedys odezwa sie jeszcze i znajda czas, zeby wpisac tam plec potomka.
-
17-02-2010, 16:34 #2713nataliakGuest
skoro warunkiem dopisania do listy bylo udzielanie sie na podforum majowek to nie bede przeciez teraz nikogo usuwac za to ze sie przestal udzielac. poza tym niektore z tych dziewczyn napisaly mi ze nie znaja jeszcze plci (albo nie chca znac) a forum caly czas czytaja tylko po prostu nic nie pisza. wrzuce potem w liste rozpakowanych info ze nie mamy wiesci od niektorych dziewczyn i tyle. moze kiedys do nas wroca :)
i w ogole agate nie rozumiem w czym problem? nie Ty decydujesz kto jest na liscie, chcialy na niej byc, napisaly cos na forum wiec sa.Ostatnio edytowane przez nataliak : 17-02-2010 - 16:36
-
17-02-2010, 16:34 #2714
-
17-02-2010, 16:42 #2715
Ja nikomu nie zabraniam i nie kaze nikogo z listy usowac, pokaz mi gdzie napisalam cos takiego o usuwaniu tych osob z listy???? Przeczytaj moj powyzszy post, w ktorym pisze, ze wpisaly sie no to sa i niech beda. Bo wlasnie moze sie kiedys jeszcze odezwa... Ja tylko stwierdzilam, ze nie kojarze takich osob i nie pamietam ich postow. Nie pisz za mnie czegos czego nie napisalam.
-
17-02-2010, 16:49 #2716nataliakGuest
chodzilo mi o stwierdzenie 'wpisac sie na liste zdazyly, a wiec niech na niej beda'... ja problemu nie widze i uwazam ze nie ma sensu o tym pisac, dla mnie koniec tematu, nie od tego jest ten watek.
-
17-02-2010, 17:13 #2717Zadomowiona(y)
Ja w 5 miesiącu dowiedziałam się że będzie dziewczynka, miesiąc później lekarz potwierdził płeć, no ale zawsze jest jakaś niepewność. Mam teraz wizytę w przyszłym tygodniu i poproszę niech znów sprawdzi czy napewno. Mam też zdjęcia z usg 4d i ciągle z narzeczonym spieramy się czyj nosek będzie miała nasza dzidzia.
-
17-02-2010, 17:24 #2718
-
17-02-2010, 17:35 #2719
Jesli chodzi o wyniki z moczu.....czy któras z Was miała śluz w moczu? czytałam ze wskazuje to na stan zapalny nerki, mój gin wyjechał ale juz wie i nic......myslałam, ze dostane jakis antybiotyk bo nera prawa szarpie mnie juz długo ale wczesniej badania były ok.
A własnie dzis dostałam antybiotyk od stoma bo cos mi sie pod zebem leczonym dzieje....duomox .........mam nadzieje, że Dzidziakowi nie zaszkodzi, gin juz wie i powiedzial, że ok.....ale zawsze to jakies świństwo do łykania...:(
-
17-02-2010, 18:04 #2720nataliakGuest
duomox z tego co pamietam jest bezpieczny bo nawet mi go lekarka chciala ostatnio przepisac na gardlo.
a co do sluzu w moczu to faktycznie moze oznaczac problemy z nerkami ale nie stresuj sie. u mnie poprzednie wyniki wykazaly bialko w moczu a nastepne juz nie, moze to chwilowe.

192Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

„Alcatraz”
Wczoraj, 15:21 w Forum ogólne