Strona 544 z 549 PierwszyPierwszy ... 524 534 539 543 544 545 ... OstatniOstatni
5 431. do 5 440. z 5488
Drzewko podziękowań192Podziękowań

Temat: wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Fan(ka) Avatar madziamadzia

Domyślnie Odp: wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Elizka, Alis udanych dzisiejszych wizyt Luthien Tobie jutrzejszej
    Ja jutro też na KTG i badanko.

mama Mai '05 i Eryka '10 Avatar Luthien83

Madziamadzia w takim razie Tobie tez życzę udanej wizyty.Może nam się jeszcze uda urodzić w terminie .

Cytat Napisał Luthien83 Zobacz post
    Madziamadzia w takim razie Tobie tez życzę udanej wizyty.Może nam się jeszcze uda urodzić w terminie .
    Dzięki No, został nam dzisiejszy i jutrzejszy dzień

Oj tak mi się marzy że jutro jak pójdę na ktg to mnie zostawią do porodu.Ale to raczej niemożliwe bo nie mam skurczy .Mąż się już przytulanek boi,choc mu tłumaczę że teraz to nie zaszkodzi a tylko moze pomóc .No więc przysiady mi zostają,no i może pojem ostrego wieczorem.

Mój się bał przez całą ciążę, ale wczoraj go namówiłam, no i co? "Biała armia" nie zadziałała
    Jak do wtorku nie urodzę, to podobno ginka we wtorek da mi w szpitalu Prepidil, bo potem jej nie będzie.

Ale przynajmniej już wiesz że jak coś to najpóźniej we wtorek bedziesz miec dzidzię przy sobie,a ja czeka i czekam i nie wiem kiedy.Zobaczymy co mi wogóle powiedza jutro w szpitalu.

mama dwóch szkrabów Avatar komi1911

Cytat Napisał Luthien83 Zobacz post
    Oj tak mi się marzy że jutro jak pójdę na ktg to mnie zostawią do porodu.Ale to raczej niemożliwe bo nie mam skurczy .Mąż się już przytulanek boi,choc mu tłumaczę że teraz to nie zaszkodzi a tylko moze pomóc .No więc przysiady mi zostają,no i może pojem ostrego wieczorem.
    moj tez na poczatku nie chcial,ale powiedzialam mu ze ma byc biala armia bo ja na wywowalnie nie chce isc do szpitala,noi slucha sie chlopaczek he he

Proszę o 1% dla Krystianka
    KRS 0000037904
    14929 Chrzanowski Krystian

Fan(ka) Avatar asieek

Cytat Napisał komi1911 Zobacz post
    moj tez na poczatku nie chcial,ale powiedzialam mu ze ma byc biala armia bo ja na wywowalnie nie chce isc do szpitala,noi slucha sie chlopaczek he he

No Dziewczynki wybierać się na porodówkę Wy jeszcze macie szanse urodzić w terminie, ja swojej nie wykorzystałam
    Ja dziś po ktg, oczywiście piękne jest aż jeden skurczybyknie sądziłam że tak bardzo będę ich pragnąć
    Jutro mam się stawić w szpitalu, ale kurde nic nie wiem czy jutro tylko jakieś pierdoły typu ktg, usg czy już zaczną działaćpytałam gina to po zastanowieniu i ze śmiechem powiedział że mają określone procedury ale poznam je jutro a dziś mi nic nie powie bo może jak się troche postresuje to coś się rozkręvi no wredny nooooo....
    Brzuch jak na @ mnie boli od rana i mdli mnie jakoś dziś ale to pewnie z tego myślenia o jutrze, mam już mega stresa

mama dwóch szkrabów Avatar komi1911

Cytat Napisał asieek Zobacz post

No Dziewczynki wybierać się na porodówkę Wy jeszcze macie szanse urodzić w terminie, ja swojej nie wykorzystałam
    Ja dziś po ktg, oczywiście piękne jest aż jeden skurczybyknie sądziłam że tak bardzo będę ich pragnąć
    Jutro mam się stawić w szpitalu, ale kurde nic nie wiem czy jutro tylko jakieś pierdoły typu ktg, usg czy już zaczną działaćpytałam gina to po zastanowieniu i ze śmiechem powiedział że mają określone procedury ale poznam je jutro a dziś mi nic nie powie bo może jak się troche postresuje to coś się rozkręvi no wredny nooooo....
    Brzuch jak na @ mnie boli od rana i mdli mnie jakoś dziś ale to pewnie z tego myślenia o jutrze, mam już mega stresa
    wiesz ja pamietam jak mialam isc na wywowalnie z krystiankiem w piatek a w czwartek urodzilam chyba z tego stresu

z tego co pamietam to np Oleska tez miala juz klasc sie 6 maja do szpitala i 5 urodzila

takze ty dzis rodzic mi tu!~!!!!!!

Proszę o 1% dla Krystianka
    KRS 0000037904
    14929 Chrzanowski Krystian

Fan(ka) Avatar asieek

Cytat Napisał komi1911 Zobacz post
    wiesz ja pamietam jak mialam isc na wywowalnie z krystiankiem w piatek a w czwartek urodzilam chyba z tego stresu

z tego co pamietam to np Oleska tez miala juz klasc sie 6 maja do szpitala i 5 urodzila

takze ty dzis rodzic mi tu!~!!!!!!
    ojjj baaaaaaaaaaardzo bym chciała

Zasady Postowania