Strona 7 z 549 PierwszyPierwszy ... 2 6 7 8 12 17 27 ... OstatniOstatni
61. do 70. z 5488
Drzewko podziękowań192Podziękowań

Temat: wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

Entuzjast(k)a Avatar shyangel

Domyślnie Odp: Płeć

My też bardzo chcemy poznać płeć dziecka. Nie wiem dlaczego ale od samego początku mówimy o dzidzi jak o NIM. Wojtek bardzo chce syna i ma takie przeczucie. Ja tez czuje że będzie synek. Ciekawe kiedy na usg to wyjdzie, bo wiadomo, dzidzia może się pechowo ustawiać. My 21 listopada bierzemy ślub, ciekawe czy przed tym terminem uda mi sięm poznac płeć. Gdyby się udało to dopiero w czasie ślubu przekazałabym ukochanemu ta nowinę. No zobaczymy jak to będzie, tak mi się marzy, ale wiadomo? ja do czasu ślubu na usg pójdę tylko raz.
    A znowu w sklepach rzucają mi się w oczy ciuszki dla dziewczynek.
    Wiadomo żeby bylo zdrowe i bede najszczęśliwsza pod słońcem. buziaczki

Mamusia Kubusia Avatar Nikita84

U mnie to pierwszy dzidziuś więc właściwie wszystko jedno, chcielibyśmy parkę, ale nie na raz Raz mi się śniła przecudna dziewuszka, to był taki piękny sen że żal mi było się obudzić Za to w chińskim horoskopie wyszedł chłopak. No ciekawe kto tam u mnie zamieszkał

Mój blog robótkowy
    http://nitkinikitki.blogspot.com/

Fan(ka) Avatar Agnieszka77

Witam.Ja płeć poznałam w 18 tygodniu i na 100% była dziewczyna i tak zostało Teraz też mi się wydaje,że będzie dziewczynka.Wymiotuję i mdli mnie tak samo jak w pierwszej ciąży.Ciąża była nieplanowana,zaszłam w nią na drugi dzień po skończonym w okresie,więc też wskazuje na dziewczynkę.No i imię dla dziewczynki jest już postanowione,a dla chłopca ciągle nie ma nic konkretnego.Chociaż mój facet chciałby chłopca,a mi to jest tak naprawdę obojętne.
    Kiedyś byłam na tarocie,wróżka mi powiedziała,że będę miała dwie dziewczynki (jedną już mam) i ciąża będzie wpadką i jeszcze tam inne rzeczy ,które już się sprawdziły...

Fan(ka) Avatar awru

Domyślnie Odp: USG naszych dzieciaczków:))

Cytat Napisał martyna222 Zobacz post
    wklejam troszkę nie ostre zdjęcie : moje 2 skarby w 8 tyg...wymiary :1,88 i 1,4 cm
    to jest dopiero szczęście - i to podwójne

Fan(ka) Avatar awru

ja bym strasznie chciała dziewczynkę chociaż podświadomie wybieram imię dla chłopca , kiedy wspominam o dziewczynce mężowi on z przekorą pyta: "to z kim ja będę grał w nogę?"

Początkująca(y)

Mój mąż chcialby miec syna, zwłaszcza, że to nasze pierwsze dziecko, ja z kolei bardzo pragnę dziewczynki. Jednak nie wiem dlaczego, ale moja kobieca intuicja podpowiada mi, że to bedzie chłopczyk. Zobaczymy czy moja intuicja mnie nie zawiedzie.

Początkująca(y)

A my chcemy chłopca, ale jak będzie dziewczynka to też się będziemy cieszyć-a dziadek szczególnie

Entuzjast(k)a Avatar andziak1

Ja od samego początku żyję w przeświadczeniu, że będzie to chłopczyk, imię też już dawno wybrane, nad imieniem dla dziewczynki nawet się jeszcze nie zastanawiałam. Oczywiście najważniejsze, żeby było zdrowe. Mój A. już teraz dzidziusia nazywa po imieniu.

ja jako pierwsza pod sercem cię noszę :* ja o twe zdrowie najgoręcej proszę :* jestem przy tobie od pierwszego grama :* tyś moje dziecko, a ja twoja mama

szczęśliwa mama

ja mam przeczucie i marzenie, że to dziewczynka, mój M, też bardzo chciałby dziewczynkę, mówimy w formie żeńskiej, ciąża była planowana, zaszłam tydzien po okresie.
    wróżna mi też córkę przepowiedziałam
    ale co będzie to będzie najważniejsze, zeby zdrowe było.

szczęśliwa mama

Cytat Napisał wampi Zobacz post
    Właśnie wróciłam z zakupów. Oglądałam ciuszki i było tyle ślicznych sukieneczek. No i nie wytrzymałam i kupiłam jedną sukieneczkę, jednak wzięłam większą na 24 miesiące, więc jeśli by się okazało, że jednak będzie chłopczyk, to sukieneczkę dam w prezencie szwagierce, która pod koniec listopada będzie miała córeczkę. Jednak mam skrytą nadzieję, że sukieneczka jednak mi się przyda.
    dużo rzeczy kpuiłaś już dla maluszka? mój M nie chce o tym nawet słyszeć ciągle powtarza, ze jeszcze za wcześnie jest

Strona 7 z 549 PierwszyPierwszy ... 2 6 7 8 12 17 27 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania