Strona 2 z 24 PierwszyPierwszy 1 2 3 7 12 22 ... OstatniOstatni
11. do 20. z 237
    Początkująca(y) Avatar aniusia21_01

Domyślnie Odp: bolesne kopniaki ehh

To tak jak u mnie :)...jak już zacznie to czasami tez się zastanawiam czy nie ma za mało miejsca ale chyba nie jest tak źle skoro lekarz caly czas twierdzi że wszystko jest w porządku....widocznie takie rozrywkowe te nasze dzieciaczki bedą:))))

Fan(ka) Avatar moka83

U mnie Maleństwo też ruchliwe, na szczęście nie odkryło jeszcze takich newralgicznych miejsc jak żołądek czy żebra. Upodobało sobie siedzenie nisko, więc "pieści" mi pęcherz. A w zeszłym tygodniu tak znienacka kopnęło w szyjkę czy pęcherz, że aż podskoczyłam na kanapie a mama chyba myślała, że zaczynam rodzić hihi. No i uwielbia się wypychać co nie zawsze jest przyjemne, chyba sprawdza na ile może wyciągnąć te swoje rączki i nóżki:) Ale ja wolę jak się tak rusza, bo jak ma spokojniejszy dzień to za to ja się robię niespokojna.

Fan(ka)

Moje maleństwo to sobie "upatrzyło" rejon wątroby. Masakra. A mówią, że wątroba nie boli.... Dzisiaj rano natomiast miałam śmieszne przeżycie, leżę sobie w łóżeczku i czuję kopniaki ... w łokciu Musiała córenka w jakiegoś nerwa trwafic, czy cuś?

Mea Agatka i żaba Matylda

ja sie dzis rano zastanawialam jak ta moja gwiazdka jest ulozona bo jak siedze to kopie mnie po podbrzuszu a jak sie poloze to po lewym boku i na srodku :D a dzis rano to tak maszerowala ze myslalam ze padne ze smiechu !!! w minute naliczylam ponad 30 kopniakow !! na szczescie leciutkich :D

Fan(ka)

Cytat Napisał mea_osi Zobacz post
    a dzis rano to tak maszerowala ze myslalam ze padne ze smiechu !!! w minute naliczylam ponad 30 kopniakow !!
    Maszerowała??? Biorąc pod uwagę środowisko wodne, to rośnie Ci w brzuszku niezła sprinterka

Mea Agatka i żaba Matylda

Cytat Napisał kora30 Zobacz post
    Maszerowała??? Biorąc pod uwagę środowisko wodne, to rośnie Ci w brzuszku niezła sprinterka
    dokaldnie tak ... czylam jak sybko sie przemieszczaja kopniaczki na moim brzuchu :) ale nie przejmuj sie bedzie tylko tancerka po mamusi :)

Mama Danielka Avatar Chérie

Cytat Napisał mea_osi Zobacz post
    dokaldnie tak ... czylam jak sybko sie przemieszczaja kopniaczki na moim brzuchu :) ale nie przejmuj sie bedzie tylko tancerka po mamusi :)
    hahaha, nasze Słoneczka są przecudowne moja dziś tak kopie, że nie dość, że brzuch skacze to jeszcze prawie widzę jej stopy
    jakby chciała powiedzieć "wypuśćcie mnie stąd!"

Misia Kosia 3.12.09 Avatar akozka

Mnie ciągle kopie koło pępka i w kręgosłup. No i czasem w żołądek trafi, zwłaszcza jak się zdenerwuje Podobno leży plecami do świata - taki ciągły foch Mam nadzieję, że się odwróci w którąś ze stron a nie uprze jak Mamusia, że ona nie wychodzi i tyle Za to przestała kopać Tatusia. Nie wiem czemu ale jak tylko Marcin kładzie rękę na brzuchu to Mała zamilka. Nie wiem jak ją przekonywać, że nie tylko mnie się kopie...
    Agnieszka

Entuzjast(k)a Avatar helcia81

A ja się niedawno uśmiałam. Najlepiej śpi mi się, jak się przytulę do pleców mojego M. Na drugi dzień M mi mówi, że czuł jak mała w nocy kopała go po plecach. Chciało mu się śmiać, ale bał się poruszyć, żeby nie przestała.

Wdrożona(y)

Jeeeej tez dostalam ostatnio porcje kopniakow w zoladek i tez jak sie zdenerwowalam, az mnie przestraszylo to ...ale coz... wole juz w zoladek niz w pecherz :)

Strona 2 z 24 PierwszyPierwszy 1 2 3 7 12 22 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania