21. do 30. z 237
-
16-09-2009, 13:34 #21
-
16-09-2009, 15:27 #22
Odp: bolesne kopniaki ehh
NO wlansie moj szkrab tez tak wali niskoooo ,tylko ze glowka mnie bije ...
na gorze czuje kopniaki i boksy a na dole glowke ktora wali niemilosiernie po pecherzu albo szyjce ze az tez mam chwile kiedy poty mnie oblewaja z bolu ....a bliscy mysla za kazdym razem ze zaczynam rodzic
. Jest to meczace bynajmniej dla mnie i wcale nie jest to az tak przyjemne
ale dla swego czorta zniose wszsytko !
-
16-09-2009, 19:49 #23
witam dziewczyny
mnie ostatnio "bije" dzidziuś w kinie jak wygodnie sobie siedzę a tu raptem bang
bang i podskakuje na fotelu :)
-
18-09-2009, 17:01 #24
-
18-09-2009, 17:19 #25
-
23-09-2009, 09:33 #26daffodillGuest
Moja malutka jest bardzo niedobra. Bardzo mocno mnie kopie juz od 25tyg. Buszuje po całym brzuchu czasem nie pozwala mi usiąść bo się wcina gdzieś w dziwne miejsca. Zazwyczaj jak chce posiedzieć, poleżeć czy idąc spać robi się najbardziej aktywna:) Ale mam na nią sposób:) Jak tylko poproszę męża by przyłożył rękę i poczuł kilka jej kopniaków od razu robi się cisza:D
-
23-09-2009, 11:02 #27
-
23-09-2009, 11:17 #28
-
23-09-2009, 12:32 #29
Mi Filipek grasuje w okolicach pęka i trochę poniżej:) czasem aż śmiać mi się chce jak synek tak chaotycznie się porusza- cos zbliżone do ruchów kiedy to ma czkawkę;) i tez kiedy tylko mój M przyłoży rękę do brzuszka to młody się uspokaja;)- czyżby juz teraz czuł respekt przed ojcem;):P
-
23-09-2009, 14:07 #30
Bole bole bole
cześć!kto mi cos poradzi na bóle krzyża???bo ja od tygodnia z takimi się męczę .....jestem cały czas dość aktywna tzn. nie ćwicze ani żadne takie bo jakoś nie mam motywacji ale praktycznie cały czas coś robie że czasami brakuje mi dnia... a teraz jest tak że jak za długo siedze to boli ze szkoda gadać a jak za długo chodze albo coś robie to już wogóle i co wy na to??:/już bym chciała urodzić a tu sobie myśle że to dop wszystko przede mną...tak jak te6miesięcy znosiłam dobrze tak teraz się zaczyna

LinkBack URL
About LinkBacks

Podobno leży plecami do świata - taki ciągły foch
Mam nadzieję, że się odwróci w którąś ze stron a nie uprze jak Mamusia, że ona nie wychodzi i tyle
Za to przestała kopać Tatusia. Nie wiem czemu ale jak tylko Marcin kładzie rękę na brzuchu to Mała zamilka. Nie wiem jak ją przekonywać, że nie tylko mnie się kopie...

Mój Kochany Synek:)![URL="http://pierwszezabki.pl"]

Facebook

podziękowania dla tych którzy...
Dzisiaj, 12:20 w Możesz pomóc...zobacz