71. do 76. z 76
Temat: Dziwne sny w ciąży .......
-
17-08-2009, 12:10 #71
Odp: Dziwne sny w ciąży .......
-
30-08-2009, 11:22 #72
w pierwszą noc w Cieszynie malutka tak się wierciła, że nie mogłam usnąć. skopała tatusia - aż zasnął z ręką na moim brzuchu a ja się męczyłam i męczyłam i już ją prosiłam, żeby przestała

a jak już usnęłam, to śniło mi się, że na moim brzuchu pod skórą odznacza się malutka rączka, macha do mnie, a na wierzchu dłoni pisze PATRYK... i ja miziałam paluszki, głaskałam rączkę a ona mi machała i machała...
ale schiza.
-
31-08-2009, 06:23 #73AnOoLa88Guest
A mi się dzisiaj śniło, że miałam na studiach religię.. [??] i ksiądz mi nie chciał dać zaliczenia bo mam nieślubne dziecko.. ;|
-
31-08-2009, 09:43 #74
a mi najpierw ze mała nie żyje/ sni mi sie tak od czasu jak tetno jej przestalo tykac na chwile/ a potem ze byla taka maciupka ze na dloni mi sie miescila i mleko mi sie w piersi scinalo i trudno jej bylo pic az brodawke oderwala... Czasem te sny to są strasznie pokopane :/
-
2-11-2009, 11:12 #75
Mnie po raz pierwszy śnił się mój poród. I nie w szpitalu ale w domu SN, a maleństwo odebrała moja mama. Śliczne było miało ciemne włoski. Poród poszedł bardzo sprawnie i zaczął się niespodziewanie dlatego nie pojechałam do szpitala bo bym nie zdążyła. Po wszystkim stwierdziłam że taki ból jest do wytrzymania.
Fajnie by było jakby mój poród faktycznie przebiegł tak sprawnie i szybko.
Może będzie proroczy...
-
2-11-2009, 11:31 #76
A mi się śniło, że podnosiłam wannę i zapomniałam, że w ciąży jestem..i tu nagle..brzuch pęł!!ale jak zielony orzech włoski i tak wyglądał dokładnie, na lini tej co idzie od spojenia poprzez pępek do góry było pękniecie takie jak u orzeszków na jesień i widać było pod spodem takie brązowe cuś, jajeczko(orzeszek gładki)..wzięłam taśmę klejącą żeby całkiem się brzuch nie otworzył i skleiłam obie połówki
Potem sie zastanawiałam czy dzwonić do ginki..czy z takim otwartym!!! brzuchem mogę chodzić...

LinkBack URL
About LinkBacks

albo że mały go za coś złapie ........ heheheh ...... te chłopy ...

/pierwszezabki.pl] [/url]

Facebook

podziękowania dla tych którzy...
Dzisiaj, 12:20 w Możesz pomóc...zobacz