Strona 24 z 79 PierwszyPierwszy ... 4 14 19 23 24 25 29 34 44 ... OstatniOstatni
231. do 240. z 790
Drzewko podziękowań1Podziękowań

Temat: Zadbane grudniowe mamy :)

Fan(ka) Avatar krolcia

Domyślnie Odp: Zadbane grudniowe mamy :)

Po pierwszej ciąży zostało mi mnóstwo rozstępów na brzuchu! Teraz już ich tak nie widać. Są w kolorze skóry! Także głowa do góry, nawet jak coś tam wyjdzie to z czasem są niemal niewidoczne!
    6.04.2007 12.40 4130g, 60cm

21.12.2010 11.45 4500g, 60cm

Fan(ka) Avatar ewwe

Dziewczyny a zmieniając temat czy Wam też się "czka"? Ja mam takie jednorazowe czknięcia, niekontrolowane....najbardziej mi się chce śmiać jak mi się "to" zdarzy wśród ludzi:) np. stojąc w kolejce :D
    Największe szczęście!

Kochany Aniołek [*] 01.12.2011

Fan(ka) Avatar Salomii

ja taaak maaam! i nie moge tego przewidziec ani nad tym zapanowac! czasem jak swinka wychodze ;D

Grudniówka 2010 Avatar Elena

Czkawka to skurcz przepony. Może sie zapowietrzacie. Mnie to z 3 razy dopadło.

27-12-2010.

Fan(ka) Avatar Salomii

zakupilam sobie dzis taki drobiazg, juz dawno mialam ochote na takie wdzianko ale nie bylo jakos sposobnosci;) ciaza z pewnoscia sprzyja takiemu zakupowi tym bardziej ze tu musze chodzic ubrana na cebulke a kurtek workow potem nie wykorzystam wiec nie kupuje natomiast poncho jak najbardziej, Bebefield – Sweter ciążowy – Poncho – Sól & Pieprz | Dzieci – dla nich wszystko! a i do tego zakupilam tez sobie wielkie gacie pod cycki ktore pomoga mojemu brzuchowi powracac do normy, nawet sie nie ludze ze sam to zrobi a nie zamierzam wygladac jak wielki flaczek i narzekac wole cos z tym robic, pozniej przyjdzie czas na cwiczonka...

Ładny kolor, podoba mi się.

27-12-2010.

Cytat Napisał ewwe Zobacz post
    Dziewczyny a zmieniając temat czy Wam też się "czka"? Ja mam takie jednorazowe czknięcia, niekontrolowane....najbardziej mi się chce śmiać jak mi się "to" zdarzy wśród ludzi:) np. stojąc w kolejce :D
    Właśnie ostatnio czytałam ,ze to taka dolegliwość ciążowa. Zauwazyłam ,ze ostatnio mam ja często ,ale krótko.

27-12-2010.

podwójna mamuśka Avatar Antylopka

dzisiaj zadbałam o ciebie i męża i poszłam na zakupy do Sephory:) tutaj już są wielkie wyprzedaże wszędzie, więc nam nie żałowałam:)

Mamusia 01'07 i 11'10 Avatar myangel

Cytat Napisał Salomii Zobacz post
    zakupilam sobie dzis taki drobiazg, juz dawno mialam ochote na takie wdzianko ale nie bylo jakos sposobnosci;) ciaza z pewnoscia sprzyja takiemu zakupowi tym bardziej ze tu musze chodzic ubrana na cebulke a kurtek workow potem nie wykorzystam wiec nie kupuje natomiast poncho jak najbardziej, Bebefield – Sweter ciążowy – Poncho – Sól & Pieprz | Dzieci – dla nich wszystko! a i do tego zakupilam tez sobie wielkie gacie pod cycki ktore pomoga mojemu brzuchowi powracac do normy, nawet sie nie ludze ze sam to zrobi a nie zamierzam wygladac jak wielki flaczek i narzekac wole cos z tym robic, pozniej przyjdzie czas na cwiczonka...

Podoba mi się to poncho ;) Chociaż nie bardzo w moim stylu, ja to na codzien na sportowo chodze ubrana raczej ;) Za niecale 2 tygodnie mam urodziny, muszę sobie cos sprawic nowego bo jak będę wygladała na imprezie ...

Ja pasa poporodowego używałam od kiedy wrócilam do domu, tylko ja takkiego nie bardzo opinającego bo miałam bliznę po cc no i często go zdejmowałam, zebym się nie zapociła i ranka mogła oddychać ale nosiłam go mniej więcej do 4 m-ca Juli. Nic nie dał... A później to już nie dawałam rady nosić bo się za ciepło zrobiło :)

Fan(ka) Avatar Salomii

heheeh My angel :)) normalnie ciesze sie ze jestes :D:D:D
    odnosnie hehehe wiadomosci ze nic nie dal pas.. nooo pocieszajace heeheh :D zobacze, jak nie da to dziecko bedzie mialo przechlapane, bede je ciagala na fitnes ;) kurcze tak to jest jak sie nie ma babci na miejscu

Strona 24 z 79 PierwszyPierwszy ... 4 14 19 23 24 25 29 34 44 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania