1. do 10. z 87
-
18-03-2010, 15:41 #1
SMSy i wiadomości z porodówki Kwietniówki
Skoro wiele z nas było za tym tematem to zakładam.
* Tutaj znajdować sie będa tylko wiadomości (smsy, maile i co bądź) od kwietniówek przebywających w szpitalu.
* Wiadomość może wstawić każdy kto otrzymał takową od kwietniówki.
* Nie komentujemy wiadomości... na to jest miejsce w temacie głównym

Ps. proszę o przyklejenie wątku
Ostatnio edytowane przez AgnieszkaSz-r : 18-03-2010 - 15:43
-
18-03-2010, 20:25 #2
Odp: SMSy i wiadomości z porodówki Kwietniówki
Forget już w domku nie wie kiedy wejdzie na forum bo zajęta małą . Zmęczona ale szczęśliwa :) Kazała ucałować wszystkich .
Kinguniaa chyba już do końca zostanie w szpitalu jest na kroplowkach .
Kingunii odstawili kroplówki i ma leki . Być może jutro albo w sobote wyjdzie do domu ale musi lezeć do końca . lekarze wierza ze wytrwa do 36 tc
-
20-03-2010, 20:15 #3
Z ostatniej chwili:
SMS od Katik:
Agnieszko_ o godz. 17.17 w 38tc na świat przyszedł Moj najukochanszy Skarb Polusia. Ma 4130 gram i jest przepiękna. Katik.
-
22-03-2010, 20:13 #4
-
23-03-2010, 11:11 #5
sms od Elli:
zyje wszystko ok. operacja pol godzi. i po wszytkim- mala urodzona o 9:52
nie mam czucia ani sily z emocji. widziałam Julke tylko 5 sekund ale ponoc jest ok. po poludniu ja zobacze, bo dopiero o 15 moze mnie mąż odwiedzic. teraz sama czekam na mmsa z moim dzieckiem podłaczona do tysiaca kabelkow.. narazie nic nie boli a potem sie zacznie
kontaktujcie sie z lukaszem bo ja narazie nie mam sily pisac bo mi sie rece trzesa
jest cudownie
buziaki
-
23-03-2010, 13:54 #6
kolejny sms od Elli

"nie wiem czy przejety tatus napisal do którejs z moderatorek naszych wiec ja pisze do ciebie
dzis w 38 tyg i 4 dniu ciąży o godz 9:52 wyjeli mi mała Juleczke
dostała 10 punktów, waga 2950, dluga 54 cm
prawiw jej nie widziałam ale wzruszenie ogromne
moze popołudni pozniej pozwola mezowi mnie odwiedzic i przyniesc mi małą choc na moment
teraz odzyskuje czucie na pooperacyjnej-rana zaczyna bolec jak diabli
czekam az zacznie działac ketonal:-0 masakra-dla mnie teraz sie poród zaczyna
( jak bedziemy mieli zdjecia to przesle. narazie mamy tylko to 1)"
ps.
zaraz wrzuce, a ajk mi sie nie uda to prześle do Wroni
-
24-03-2010, 08:45 #7
-
24-03-2010, 08:54 #8
Sms od Elli z wczoraj...(sorki ale zapomniałam, bo latalam wieczorem po sklepach)
" Czesc tu Ella, wreszcie zobaczyłam na chwile moja Julcie. Jest taka słodka:) Zakochałam się:), poza tym przezyłam najbardziej bolesne 3h zycia jak odzyskalam czucie- ból sie rozniosł nie do opisania-ze 5 srodkow nie pomagało, a ja widzialam gwiazdy:(, ale juz opanowane:) uff. Pozdrowienia"
-
1-04-2010, 07:30 #9
sms od Maonki:
"hej daga tu maonka z bb. jestem w szpitalu o 3 w nocy odeszly mi wody. skurcze dopiero sie rozkrecaja, brak rozwarcia. maja mi podac kroplowke. dam znac po. PS to nie prima aprilis"
kolejny sms
"dzieki wielkie
wybaczam pomylkie ( no bo oczywiscie nie bylabym soba jakbym czegos nie pokrecila - i napisalam ze czekamy na Majeczke, a oczywiscie Maonka bedzie miala Ale - szybko sie zoriwntowalam w swoim błedzie) zapoznaje sie ze skurczami. do tej pory nie wiedzialam co to jest. narazie jest spoko. ide na kroplowke. buziaki dla Was"
-
2-04-2010, 07:20 #10

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Problem przedszkolny
Dzisiaj, 19:44 w Dzieci urodzone w czerwcu 2007