Strona 11 z 11 PierwszyPierwszy ... 6 10 11
101. do 102. z 102
    M i K moje szczescia:-) Avatar gie-oska

Domyślnie Odp: Baby blues / depresja

Cytat Napisał gawit Zobacz post
    Ile ja się nasłuchałam, że zła matka ze mnie, bo karmię butelką w dodatku mlekiem modyfikowanym! kuźwa mać, ale moje dziecko się nie najadało! ja miałam 30 ml odciągniętego pokarmu z obu piersi! no i już tu o tym pisałam, ze zaczęłam tym "życzliwym" mówić "moje cycki, moje dziecko, moja sprawa", bo każdy miał coś do powiedzenia! a najbardziej ich boli, że mleko drogie! kurdę, a czy to oni będą mi na to mleko dawać!
    jak ja Cie dobrze rozumiem...tez udale mi sie 30ml odciagac ale co z tego jak maly po cycu nadal glodny??wole mu dac szutczne mleko niz zeby biedaczek mial sie glodzic..bo matki mleo najlepsze...ja osobiscie nie zgadzam sie ze sztuczne mleko jest gorsze..moja Majke tyko takim karmilam i jakos ma prawie 3lata i ani razu nie chorowala...
    Cytat Napisał OLICA Zobacz post
    No wlasnie z tym karmieniem to jest taka nagonka , że czlowiek naprawde moze wpasc w depresję.
    Ja już jestem bliska wylądowania w wariatkowie z tych wszystkich problemów....
    ja tez powoli wpadam w depreche przez to karmienie..dzia byla polozna i mowila ze mam duzo pokarmu no t o jaok i od 10do12 maly wisial na cycu i jak sie skoczylo...ze nie mogl zasnac bo byl glodny dalam mu sztuczne i smacznie sobie spi teraz...poza tym przez to cycowe karmineie Maja na tym cierpi bo nie moge sie nia zajac

Ola napewno z Malwinka bedzie dobrze wszystko:)

potrójna mama Avatar IzaBK

Domyślnie Odp: Baby blues / depresja

ja mam doła tylko jak jadę do pracy, albo myślę o pracy... ale niestety nei mogę się od tego uwolnić
    NaturalnaMama.pl - akcesoria Naturalnego Rodzicielstwa
    Gaja - X 2009
    Elżbietka - VI 2003
    Michał - XII 1998
    Doradca Noszenia ClauWi®: PogotowieChustowe.pl Warsztaty w styczniu
    Inspiracje : NoszeBoKocham.pl

Strona 11 z 11 PierwszyPierwszy ... 6 10 11

Zasady Postowania