Strona 35 z 35 PierwszyPierwszy ... 15 25 30 34 35
341. do 346. z 346
    Soniowa Mamusia :) Avatar mary__mary

Domyślnie Odp: Choroby i ich leczenie - leczenie w ciąży i po...

Cytat Napisał aaniaa Zobacz post
    To sie zaczelo 10 dni temu. I nagle tak po prostu zwimiotowal po kapieli. Pozniej po wieczrnym mleczku i pozniej w nocy pare razy.... Narazie czekam bo zmienilam mleczko na aptamil 2 dni temu i czekam az sie przyswoi. No i tak juz jest lepiej jak wczesniej. 3 dni temu wymiotowal mi 3 razy, 2 dni temu i wczoraj dwa razy no dzisiaj narazie raz rano... zobaczymy bo zauwazylam ze zawsze rano i wieczorem wymiotuje. Moze powoli ustanie.
    A na jaki Aptamil zmieniłas? Co miałaś wcześniej?

Fan(ka) Avatar AZA777

To sie zaczelo 10 dni temu. I nagle tak po prostu zwimiotowal po kapieli. Pozniej po wieczrnym mleczku i pozniej w nocy pare razy.... Narazie czekam bo zmienilam mleczko na aptamil 2 dni temu i czekam az sie przyswoi. No i tak juz jest lepiej jak wczesniej. 3 dni temu wymiotowal mi 3 razy, 2 dni temu i wczoraj dwa razy no dzisiaj narazie raz rano... zobaczymy bo zauwazylam ze zawsze rano i wieczorem wymiotuje. Moze powoli ustanie.
    A nie bierzesz jakiś tabletek? Mój mały też ostro wymiotował gdy brałam antybiotyk na zapalenie piersi. Jak odstawiłam to wszystko sie poprawiło.

Fan(ka)

Cytat Napisał mary__mary Zobacz post
    Na afty - Aphtin
    3dni i po sprawie
    Kochana nie działa...
    mam co raz więcej tego gówna :/
    Cytat Napisał lena81 Zobacz post
    no coz, na afty najlepszy jest Twoj wlasny mocz wiem ze to brzmi strasznie, ale naprawde pomaga!!!
    o kutfa... :/
    noł łej!

Fan(ka)

ja bym szorowała do lekarza...
    a nie jest tak przypadkiem, że nie można zmieniać firmy mlekowej (że się tak wyrażę)?

Soniowa Mamusia :) Avatar mary__mary

Cytat Napisał laparada Zobacz post
    Kochana nie działa...
    mam co raz więcej tego gówna :/
    No co ty?!? Mnie ZAWSZE pomagało
    Tyyyyy, a może to nie afty...? Może jakieś inne podłoże...
    Lekarz ci to zdiagnozował?

Fan(ka) Avatar aga4444

Cytat Napisał mary__mary Zobacz post
    Hmmmm
    Nie wiem czy wam wogóle pisałam że w żylakach po porodzie zrobiły mi się potężne zakrzepy Sprawa o tyle poważna że te lubią przemieszczać sie w stronę serca....
    Rozpoczełam leczenie tzn rozpuszczanie zakrzepów - dostałam aspiryne 300mg no i co jakis czas na skan byłam wysyłana.
    Strasznie długo to trwa ale POWOLI widzę że te twarde kulki pod skórą (zakrzepy) zanikają więc są jakiekolwiek efekty...
    Na uwage jednak zasługuje inny fakt;
    Byłam w klinice naczyniowej. Rozmawiałam ze "specjalistą" a ten pyta się mnie czy planuję wiecej dzieci? - No to mówię że i owszem...
    "Czy w niedalekiej przyszłości?" - no ja że tak, ale wcześniej oczywiście chciałam zrobić zabieg na te żylaki bo to juz ostatni stopień (sa bodajrze 3st zaawansowania żylaków!)
    A on na to że na moim miejscu wstrzymałby sie z zabiegiem i zrobił go dopiero po drugiej ciąży!!!!

Nie rozumiem. Przecież juz teraz było mi cięzko w ciąży z tymi żylakami a teraz napewno sa bardziej nadwyrężone niż przed ciążą...! Na co tu czekać?
    On na to: że jak teraz zrobie to i tak w ciazy moga mi wyjść nowe...
    No a co ma piernik do wiatraka?!?!?
    Jak bedzie trzeba to sie drugi raz zabieg zrobi i tyle... No bo przeciez jak ja mam w takim stanie pakowac sie świadomie w ciąże???
    Też mi "ekspert" jak z koziej dupy trąbka!
    Będę w Pl to do mojego żylakowca pójde dowiedzieć się co on na ten temat myśli...
    Zobaczcie jak to trzeba zawsze być na pełnych obrotach umysłowych żeby przez jakiegoś palanta w bagno sie nie wkopac...
    ten w pl powie ci to samo chyba, ale i tak zawsze decyzja należy do ciebie

Strona 35 z 35 PierwszyPierwszy ... 15 25 30 34 35

Zasady Postowania