Strona 3 z 39 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 384
    szczęśliwa mamusia :)

Domyślnie Odp: Łóżkowe zabawy...

a ja wam powiem że jak mi się dzidzia wygina podzas sexu to mi się jakoś nieswojo robi i kończę... ale poza tym jest ok
    15kg 98cm szczęścia i miłości (4260g,59cm)

12.3kg 87cm szczęścia i miłości (4kg 57cm)

Fan(ka) Avatar Ewelia

A ja mam ogromna ochote w tej ciąży, na początku tez zero, ale w II trymestrze to jest super. W pierwszej ciazy to moze z 5 razy bylo. Szkoda ze troche nie mamy czasu i nieraz sily ale ogolnie jestem zadowolona

Fan(ka) Avatar Helena

ja mam podobnie jak mamulica gdzies w głowie mi to siedzi ale nie moge sie przemóc... w sumie to próbowalismy tylko raz ale nie za bardzo było fajnie bo cały czas myslałam o malenstwe czy nie robimy mu krzywdy i takie tam...Z reszta moj R tez ma takie podejscie wiec odpuszczeamy poki co...
    słyszałam tylko i czytałam w gazetach ze sex w ciazy jest super i zupełnie inny niz normalny no ale ja tego nie sprawdze niestety
    M A T E U S Z E K

Fan(ka) Avatar mamulica

Właśnie Helenka ja też naczytałam się jaki to seks w ciązy jest wspaniały... No właśnie jednak z tyłu głowy zawsze ta myśl o dzidziusiu. W sumie irracjonalna, bo ginka nie broniła,ale... Z resztą większość siedzi w głowie

Fan(ka) Avatar Helena

świeta racja...wszystko siedzi w naszych głowach.... a mysle ze nic na siłe nie warto robic...
    jeszcze pozniej bedzie okazja
    M A T E U S Z E K

Mamusia Martynki :) Avatar gawit

Cytat Napisał mamulica Zobacz post
    Laparda, a u mnie seks leży kompletnie...Nie potrafię się przemóc, tak się cholernie boję, ze nie ma to dla mnie żadnego sensu - 0 przyjemności... W trakcie całej ciąży spróbowaliśmy 2 razy... Mój mąż baaaardzo wyrozumiały, a poza tym ja dla niego teraz też jestem chyba matką naszego dzieciątka bardziej niż kochanką... W każdym razie ochotę na seks w głowie mam, ale to dla mnie gra nie warta świeczki... Potem po bzykanku co 5 minut latam sprawdzać czy nic nie cieknie, czy wszystko ok... Bezsens... To już wole buzi, przytulanko i spać
    no to identycznie jak u mnie! mam wielką ochotę, ale za bardzo się boję! tym bardziej, że mam za sobą dwa poronienia! ginka co prawda nie widzi przeciwwskazań, ale ja i tak się boję! BIEDNY Mój chłop, ale jakoś daje radę! mówi, że rozumie, ale ja się boję, że w końcu pójdzie na "***** mać" (przepraszam za określenie. wiem, głupieje i te hormony ciążowe dają o sobie znać

Fan(ka) Avatar wiewióra

Ehmmmm u mnie to kaplica chęci może są nawetr czasami bardzo dużeeeeee, ale niesety po tych mioch krwawieniech to zakaz odgórny nad nami ciąży A przyznam, że na początku ciąży to było fajowooo Cóz powspominać sobie chyciaż mogę hehehe

Fan(ka) Avatar niunians

a ja mam wielką ochotę na sex i w sumie prawie codziennie się kochamy :)) chyba że jestem bardzo zmęczona wieczorem to przekładamy na poranek :)) mój M potrafi obudzić mnie o 4 rano i zacząć przytulanki :)) w pierwszym trymestrze było rzadziej przez mdłości, ale teraz to już nie ma tego problemu.
    LEOPARDA ja też już nie mogę tak długo fikać jak przedtem. Mój M ostatnio się pytał kiedy wrócą czasy seksu 2 godzinnego :)) a ja teraz to mogę najwyżej szybkie numerki :))
    Zauważyłam też ostatnio że coraz trudniej mi znaleźć wygodną pozycję. Chyba tylko pozostaje na jeźdźca :)))

szczęśliwa mamusia :)

ja wam powiem że często jakoś tak bardziej jeste podniecoona
    hiiii bo ciało jakoś ostrzej reaguje na dotyk..
    a wiem że dziecko jest bezpieczne.... i że podczas sexu czuje kołysanie....
    15kg 98cm szczęścia i miłości (4260g,59cm)

12.3kg 87cm szczęścia i miłości (4kg 57cm)

Fan(ka) Avatar dziubasek08

U mnie w sumie z seksem jest bez zmian w ciąży, tylko jak kochamy sie od tyłu to czasem mam wrażenie jakby macica mi latała bezwładnie w brzuchu, jakby na jakiś zawiasach była i mnie to trochę denerwuje. Na początku miałam tez obsesję na punkcie powietrza, żeby ie dostało się - bo to niebezpieczne, ale teraz już mam z tym spokój i się nie denerwuję.
    Moim zdaniem jeśli nie ma przeciwwskazań to seks jest wskazany w ciąży, my się lepiej czujemy, tamto miejsce ćwiczymy :)))

Buziaki i fajnych igraszek łóżkowych życzę!

Strona 3 z 39 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania