Zobacz wyniki ankiety: Kogo widzimy w roli nowych moderatorów?
- Głosujących
- 23. Nie możesz głosować w tej sondzie
Ankieta wielokrotnego wyboru
1. do 10. z 78
Temat: Nowimoderatorzy - sonda
-
5-04-2011, 21:29 #1
Modowy konkurs
Poniewaz Kasiula podala się do dymisji, a i na mnie juz zapewne pora to oglaszam konkurs na nowych moderatorów. Zapraszam do pisania Waszych propozycji, powiedzmy do niedzieli. Chyba to dobry termin czy potrzeba dluższy? a w niedzielę ustawimy sondę (proponuje na tydzień) i wybierzemy 2 osoby z najwyższym wynikami.
-
5-04-2011, 21:29 #2
Modowy konkurs
Skopiowane z końca:
Porządziłam się po raz ostatni i założyłam sondę tygodniową, bo jest jednak wiele osób, które zaglądają do nas tylko sporadycznie a im tez musimy dać szansę. Jakos wytrzymacie ze mną ten tydzień.
Głosujemy na 2 wybrane osoby.
Glosują wyłącznie listopadówki, głosy osób spoza pod-forum nie będą brane pod uwagę
Wyniki ankiety oraz głosy są jawneOstatnio edytowane przez kilolek : 10-04-2011 - 00:41
-
5-04-2011, 21:32 #3Listopadowa mama 2009

-
5-04-2011, 21:56 #4
-
6-04-2011, 08:33 #5wyjatkowaonaaGuest
Odp: Modowy konkurs
Ja tez chce jaa też
,żartuje :)
anawawka i martolinka, dziunka -moje propozycje.
-
6-04-2011, 08:51 #6
Koteczki bardzo dziękuję za "nominację", ale ja wolę pozostać na forum dla przyjemności i nie mieć poza tym żadnych obowiązków :)
Proponuję anawawkę - jest z nami stosunkowo niedawno więc nie jest "zamotana" w różne grupy , opcje i konflikty , ma tzw.czystą kartę. Poza tym to osoba niekonfliktowa i delikatna we wszystkich uwagach
p.s. Kasiula z całą sympatią , ale chyba powinnaś nam powiedzieć co się stało i dlaczego rezygnujesz? Najpierw jesteś z nami 24 h a potem nagle znikasz. Ktoś Cie uraził?
-
6-04-2011, 09:21 #7
Ja myślę że Kasiula odeszła ponieważ ma za dużo obowiązków. Nie mam jej tego za złe, wiele mam poodchodziło i nikt się nie tłumaczył.
Ja jestem za Martolinką. ew. Mama i Marcel lub Anawawka
OOO JUŻ WIEM! Aza na moda!!!!
p.s. a wogóle myślałam że to jakiś konkurs o modzie
-
6-04-2011, 10:05 #8
A moze jest jakas mama ktora chce być moderatorem? Tylko się wstydzi wychylic? :) Ma do tego talent muzyczny :) i smykałkę :)
Jeżeli chodzi o mnie mi jest to wsio rybno kto nim zostanie :)
-
6-04-2011, 10:12 #9
-
6-04-2011, 10:13 #10
mnie tez obojetne kto na moda byleby taka osoba która miałaby czas do tego usiąść no i nie znika na długie miesiące- i tez myslalam ze to konkurs o tematyce mody :D to moze któraś się zgodzi?? moze jakaś kobitka sama chce?? aza, ilona, dziunka?? mnie do głowy przychodzą te 3 kobitki :) matrolinka nie za bardzo chce a nie wiem czy anawawka przy swoich szatanicach bedzie chciała dodatkowe obowiazki bo i tak biedna czasu ma jak na lekarstwo.....

3Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Problem przedszkolny
Dzisiaj, 19:44 w Dzieci urodzone w czerwcu 2007