Zobacz wyniki ankiety: Na Dodatkowego Moderatora wybieram;

Głosujących
27. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Natalunie

4 14,81%
  • Dziunke

9 33,33%
  • Kasiule

14 51,85%
Strona 1 z 8 1 2 6 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 74
Drzewko podziękowań5Podziękowań

Temat: Wybory

Soniowa Mamusia :) Avatar mary__mary

Domyślnie Wybory

Jako że na watku "ogłoszenia" wywiązała się dyskusja i propozycja wprowadzenia dodatkowych moderatorów, proszę zaznaczcie czyją kandydaturę popieracie;

dziunka24.
    Guest

Domyślnie Odp: Wybory

A na co 3 moderatorów? Bo jak Natalunia zostanie do rozstrzygania sporów itp. to chyba wystarczy? Na jaka cholere więcej? Myślę że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść...

Ja osobiście jestem za Kasiulą a jeśli chodzi o te rozstrzyganie sporów - powinno być na gorąco a Natalunia jest dość rzadkim gościem. Chyba że będzie pojawiać się częściej

Cytat Napisał dziunka24. Zobacz post
    A na co 3 moderatorów? Bo jak Natalunia zostanie do rozstrzygania sporów itp. to chyba wystarczy? Na jaka cholere więcej? Myślę że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść...

Ja osobiście jestem za Kasiulą a jeśli chodzi o te rozstrzyganie sporów - powinno być na gorąco a Natalunia jest dość rzadkim gościem. Chyba że będzie pojawiać się częściej
    Spoko, to byla tylko propozycja

dziunka24.
    Guest

Nie, no ja się tylko pytam jak to będzie wyglądać.

Nie, no ja się tylko pytam jak to będzie wyglądać.
    Raczej jak to BY wygladało - myślałam po prostu ze w sytuacji kiedy 2 moderatorów nie mogłoby dojść do porozumienia albo miało problemy nazwijmy to techniczne to Natalunia służyłaby tym Moderatorom radą i pomocą... tyle tylko
    hahahha - za chwile bedzie trzeba jeszcze zrobić sonde czy łącznie chcemy 2 czy 3 Modów...

mamusia Pawełka :) Avatar Kasiiula

z tego co ja wiem to moze byc tylko 2 modow na kazdy watku ale moze myle sie

i co do nataluni tez jestem zdania ze jest/była rzadkim gosciem choc wiem ze na regionalnym zaglądała codziennie- natalunia nie obrazaj sie choc ;]
    Ostatnio edytowane przez Kasiiula : 21-06-2010 - 18:30
    Pawełek 12.11.09 4150g miłości 62cm szczęścia

mamusia :)

Nawet jak się nie odzywałam, to przynajmniej raz w tygodniu zaglądałam, żeby zobaczyć co u Was
    Z moich obserwacji: często jest tak, że Dziunka wywołuje problemy albo się sprzecza niepotrzebnie. Nie chcę kłótni. To, kto zostanie modem jest dla mnie obojętne. Dla mnie osobiście moderowanie Kam się podoba. Mimo, że Klaudzia robiła błędy to wypomina sie je Kamci (ani do jednej ani do drugiej nic nie mam - obie lubię). Mogę służyć pomocą (choć nie wiem jak to ma wyglądać). Poza tym niekoniecznie jest po 2 modów: na wątku białostockim (posiadających około 7 tematów) jest trzech modów
    Beautiful things

Listopadowa mama 2009

Widze, ze ciag dalszy problemów. Ja również rzadko udzielam sie na forum chociaz czytam nawet kilka razy dziennie, uważam ze Kamcia dobrze sobie radzi, 2 moderator moze byc, ale powinna to byc osoba ktora na forum jest czesto. Wiec stawiam na Dziunke, Kasiula tez mogla by byc ale nie wiem czy z Kamcia by sie dogadały , Natalunia rzadko bywa wiec....Aha i myśle ze 2 moderatorow wystarczy.

mama Ignasia Avatar kiragold

Cytat Napisał natalunia Zobacz post
    Nawet jak się nie odzywałam, to przynajmniej raz w tygodniu zaglądałam, żeby zobaczyć co u Was
    Z moich obserwacji: często jest tak, że Dziunka wywołuje problemy albo się sprzecza niepotrzebnie. Nie chcę kłótni. To, kto zostanie modem jest dla mnie obojętne. Dla mnie osobiście moderowanie Kam się podoba. Mimo, że Klaudzia robiła błędy to wypomina sie je Kamci (ani do jednej ani do drugiej nic nie mam - obie lubię). Mogę służyć pomocą (choć nie wiem jak to ma wyglądać). Poza tym niekoniecznie jest po 2 modów: na wątku białostockim (posiadających około 7 tematów) jest trzech modów
    pozwole sie nie zgodzic:) dziunka wywoluje problemy?

dziunka24.
    Guest

Cytat Napisał natalunia Zobacz post
    Z moich obserwacji: często jest tak, że Dziunka wywołuje problemy albo się sprzecza niepotrzebnie. Nie chcę kłótni. To, kto zostanie modem jest dla mnie obojętne. Dla mnie osobiście moderowanie Kam się podoba. Mimo, że Klaudzia robiła błędy to wypomina sie je Kamci (ani do jednej ani do drugiej nic nie mam - obie lubię).
    To co napisałaś chyba świadczy o tym, że jednak rzadko zaglądasz...

Strona 1 z 8 1 2 6 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania