Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
1. do 10. z 20
    Początkująca(y)

Smile Mamusie z Dziesiecin,Tbs-ów,Bacieczeki itd. z Białegostoku

Witam!!Nie wiem czy juz taki watek istnieje,ale pomimo tego chcem nawiazac kontak z innymi mamami z moich okolic.Ktore z was rodziły maluszki w to lato ja rodziłam 23 lipca.2009.

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Mamusie z Dziesiecin,Tbs-ów,Bacieczeki itd. z Białegostoku

czy naprawde niem mam z tych okolic????

Czerwiec 2009 Avatar Soniusia

Ja mam córeczkę urodzoną 16 czerwca 2009 :) Mieszkamy na TBS-ach :)

Początkująca(y)

gratuluję serdecznie ja mam termin na styczeń więc jeszcze trochę ale chetnie skorzystam z Twego już doświadczenia:)

Początkująca(y)

Cytat Napisał Soniusia Zobacz post
    Ja mam córeczkę urodzoną 16 czerwca 2009 :) Mieszkamy na TBS-ach :)
    No chej dziewczyny a mysłałam ze juz nik nie napisze!Super ze sie odezwałyscie!Mam pytanie czy ktores z waszych dzieci maja alergie pokarmowa na białko mleka krowiego??Moje dziecko pije nutramigen i skonczyła własnie dzis 4 mc zaczełam jej podawac juz jabłuszko ale chyba sobie to odpuszcze bo małej boli brzuszek!Niewiem co robic czy jej jeszcze podawac te jabłuszka czy raczej jest jeszcze zawczesni??

Początkująca(y)

niestety nie pomogę wszystko jeszcze przede mna

Początkująca(y)

fajnie że jesteście z TBsow, chciałabym nawiazac kontakt z mamami ktore spodziewaja sie bliżniat badz już maja podwojne szczeście
    mam termin na 6 stycznia i ogrom pytań

Początkująca(y)

Cytat Napisał Malwinka28 Zobacz post
    fajnie że jesteście z TBsow, chciałabym nawiazac kontakt z mamami ktore spodziewaja sie bliżniat badz już maja podwojne szczeście
    mam termin na 6 stycznia i ogrom pytań
    czesc ja niestey niemam blizniat ale mam juz 3 dzieci najmlodsze 4mc jesli masz jakies pytania to postaram sie odpowiedziec!

Czerwiec 2009 Avatar Soniusia

Miło widzieć przynajmniej dwie mamy z naszego osiedla :) Mam nadzieję, że z czasem pojawi się nas tutaj więcej, bo przecież w godzinach spacerowych, w naszej okolicy, na chodnikach praktycznie tworzą się wózkowe korki :)
    Jeśli chodzi o dietę, to moja Joasia też ma nietolerancję laktozy. Dietę zaczęłyśmy rozszerzać właśnie po ukończeniu 4 miesiąca (mała zasadniczo jest na piersi i Bebilonie Pepti). My zaczynałyśmy od marchewki. Pani doktor powiedziała nam, że jeśli marchewka wyjdzie drugą stroną w niezmienionej postaci, to znaczy, że trzeba się jeszcze wstrzymać z nowościami. Jeśli chodzi o jabłuszko, to kiedyś od jednej z lekarek usłyszałam, nie wiem na ile to prawda, że jabłko nie powinno być wprowadzane jako pierwsze, bo może wzmagać refluks i powodować problemy z brzuszkiem.

Początkująca(y)

no moja mała ma własnie refluks i podaje jej debridat oraz polprazol jest poprawa ale nie całkowita.Przebieram ja kilka razy dziennie i z praniem nie wyrabiam!Byłam dzis u lekarza to powiedział zebym kilka dni odczekała i znow podała jabłko,chciałam wprowadzic pierwsza marchew lecz mała ma zatwardzenia i marchewka moze powodowac gorsze!Kazał zageszczac nutramigen kleikiem ryzowym,

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Zasady Postowania