Strona 3 z 23 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 229
Drzewko podziękowań10Podziękowań

Temat: Mamy z Cieszyna i okolic:)

Początkująca(y) Avatar wiola881208

Domyślnie Odp: Mamy z Cieszyna i okolic:)

Witajcie mamy z Cieszyna. Jeste tu nowa,ale bardzo bodoba mi sie to forum. Mam prawie 2 letniego synka dokładanie 2 latka konczy 22 lutego. Miło by mi było poznac was pozdrawiam

Wdrożona(y)

Witam nowe mamy Szkoda ze nie możemy się jakoś tutaj spotkać i pogadać Moje gg 6157906 Zapraszam na pogaduchy może w ten sposób prędzej porozmawiamy

Fan(ka) Avatar MagdaP3011

hej dziewczyny, jest moze ktoras obecna na forum?? potrzebuje rady. Moja mala spi w dzien tylko jeden raz okolo 2 godziny od 13 do 15. Czasami troszke dluzej. Zasypia na noc pomiedzy 22 a 23!! Nie mam nawet chwili odpoczynku. Wiadomo o 23 tez chce juz spac wiec klade sie zaraz po niej. Kiedy spi po poludniu to wiadomo, mamy 1000 innych spraw do zrobienia: obiad, sprzatanie itp. Jak nauczyc mala zasypiac o normalnych godzinach?? Przez pewien czas budzilam ja po 30 min. spania i wtedy zasypiala o 20 ale nie mam sumienia rozbudzac jej na sile. Doradzcie cos:)

Wdrożona(y)

Witaj Magda!
    Ja swojego synka usypiałam koło 12 bo potem jak poszedł spać później no to jak mówisz idzie późno spać więc brałam go u tuliłam i chusiałam więc zasypiał. A tak szczerze to mój o drugiego roku życia już mało spał teraz chodzi do przedszkola i tam też mało śpi Ja nigdy dziecka nie zmuszałam do spania jak nie spało w dzień to szło koło 19 spać Pozdrawiam

Wdrożona(y)

zdrowych wesołych świąt

zdrowia szczęścia i pociechy

z naszych dzieciaczków

Entuzjast(k)a Avatar ivette73

Witaj Iwa2

tutaj mały ruch, zapraszamy do wątku:Bielsko Biała i okolice - tam jest nas więcej

Wdrożona(y)

witaj ivette
    Chciałam żeby mamy z Cieszyna i okolic tutaj trochę porozmawiały i zaprzyjaźniły ale chyba nic z tego hehehe Pozdrawiam

Fan(ka) Avatar MagdaP3011

troszke nas chyba za malo:( jakos nie mozemy sie celnac na forum. Udalo mi sie dzisiaj uspac Lene troszeczke szybciej i juz spi. Zobaczymy co bedzie w nocy. Wczoraj wyjatkowo pieknie zasnela o 20 i po godzinie obudzila sie pelna zycia. Masakra!! Musialam sie z nia polozyc do lozka i o 22 zasnela. Swieta minely nam szybciutko. Cale szczescie waga stoi w normie i nie bedzie zbijania kg:) A jakie Wy macie plany sylwestrowe?? My z mezem idziemy do mojego brata na domowke, Lena zostaje u babci, bede ja miala blisko bo ok. 100m. Jakos nie potrafie odciac pepowiny;) jestem chora z niepokoju kiedy musze ja gdzies zostawiac!!

dziewczyny, moze dajcie namiary na babyboom swoim kolezanka ktore maja juz dzieciaczki?? zrobiloby sie gesciej na mamusiach z Cieszyna!!:)
    Ostatnio edytowane przez MagdaP3011 : 28-12-2010 - 12:53

Wdrożona(y)

hej hej dziewczyny !
    U nas święta przeleciały obżarstwem i leniuchowaniem Dzisiaj upiekłam ciasto na sylwka My zostajemy w domku z mężem i mały z nami
    Magda to dobrze że teraz śpi może się nauczy , bo to tak od razu nie idzie
    Pozdrawiam Wszystkie mamy i dzieciaczki

Zadomowiona(y) Avatar elizzz

cześć.
    my byliśmy na Święta u moich rodziców, a sylwestra spedziliśmy we trójkę. Myślałam, że Młody będzie się bał huku petard, a on przespał całą tą imprezę ;)

a dzisiaj pierwszy raz stał bez trzymania się czegokolwiek!!! :) kolejny postęp :)

Strona 3 z 23 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania