1. do 10. z 10
    Początkująca(y) Avatar kosmata_mama

Domyślnie Pediatra - poszukiwany w BB

Kochane POMOCY!!! - zapisałam małego do przychodni na naszym osiedlu i dopiero potem okazało się, że nie przyjmuje tam żaden pediatra tylko lekarz rodzinny - jakoś mam ograniczone zaufanie do rodzinnego - chyba wolałabym aby jednak pediatra zajmował się takim maleństwem

dwa razy jak si ę o coś pytałam to wyczułam, że lekarka tak średnio wie co i jak podawać takiemu maleństwu (5 miesiecy) - np. na lekką alergię na twarzy przepisała nam steryd !!! - okazało się, że nie wolno dziecku podawac sterydów przed 1 rokiem i tym bardziej na taką ładogną alergię :(

aż strach pomyślec co by się stało gdybym nie skonsultowała tego z innym lekarzem

teraz stoję przed dylematem - chyba lepiej zmienić lekarza prowadzącego na pediatrę ?

jakie przychodnie polecacie i pediatrów??
    Kiedy dzieci nic nie robią, na pewno robią coś złego.

~ Henry Fielding

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Pediatra - poszukiwany w BB

Chciałam się przyłączyć do pytania, dziewczyny polecajcie proszę dobra przychodnie oraz pediatre w bielsku.

Entuzjast(k)a Avatar ivette73

Ja chodzę do przychodni w Lipniku, do Pani doktor Jadwigi Osielczak, jest to starsza Pani doktor z bardzo dużym doświadczeniem, i jestem bardzo zadowolona

Dodatkowym atutem, jest to, że jesteś przyjęta zawsze jak tego potrzebujesz, lekarz nawet pracuje dłużej jak są pacjenci, a nie tak jak jest w innych przychodniach, że dzwonisz rano i jest już dużo dzieci i lekarz cię przyjmuje dopiero na drugi dzień...
    Ostatnio edytowane przez ivette73 : 14-12-2011 - 11:45

Początkująca(y)

Nikt więcej się nie wypowie? dziewczyny które mają maluszki gdzie z nimi chodzicie? ja myślę o euromedice , ktoś ma opinię na temat tego miejsca?

Wdrożona(y) Avatar barbara84

Ja chodzę ze swoją córeczką do Euromedicu na Sobieskiego. Przyjmuje tam 2 pediatrów. Ja chodzę do Pani dr Malinowskiej.

Mama Natalki

Ja szczerze moge polecic dr Bozene Lęcznar!
    Przyjmuje w przychodni Serce w Cyganskim Lesie. Oprocz tego pracuje w Szpitalu Pediatrycznym.
    Wspaniala kobieta z rewelacyjnym podejsciem do dzieci,stawia trafne diagnozy,jest rzetelna,ostrzeze zawsze przed nastepstwami jakie moga nastapic w chorobie,zeby czlweiek nie panikowal. Zawsze mozna do niej zadzwonic na kom.
    I co najlepsze-pamieta imiona swoich malych pacjetow!!!!!!!!

Początkująca(y)

Ja chodzę do Eurokliniki przy ul. Piotra Skargi 9 do Pani doktor Katarzyny Depa-Dębowskiej.
    Na początku byłam do niej sceptycznie nastawiona, ale z czasem nabrałam do niej zaufania, diagnozy trafne, antybiotyki przepisuje tylko w ostateczności.

Jestem mamusią Avatar pieszczoszka1988

pani Osielczak nawet mnie badała jak byłam dzieckiem :) ma kobita zdrowie

Fan(ka)

ja chodzę do Viva-Medu na Urodzajną i jest OK, miła atmosfera, zarówno lekarze jak i pielęgniarki bardzo uczynni. Nie ma pediatry, tylko lekarze rodzinni, podstawowa opieka OK, moje dziecko raczej nie choruje więc trudno mi powiedzieć coś więcej, antybiotyków ani sterydów nigdy tam nie dostałam a było przeziębienie i jest alergia. Zapisałam się tam bo słyszałam dobre opinie i mieszkam niedaleko. Acha, i raczej nie ma tam kolejek, i lekarze mają czas zająć się pacjentami. Przynajmniej ja tak trafiałam te kilka razy jak tam byłam

Zadomowiona(y) Avatar Elomelo

Polecam dr Ząbka - przyjmuje w Euromedice.
    Widzę Cię w ramionach Matki Ukochanej,
    Widzę blask Anielskiej buzi roześmianej.
    Wiem, że kochasz nas szczerze, że tęsknisz za nami,
    Że broisz tam w Niebie z innymi Aniołkami.
    Na ziemi zostawiłeś miłości tak wiele,
    Oddamy Ci ją w Niebie nasz mały Aniele ...
    Aniołek 20.04.2012(*) 9tc

Zasady Postowania