1. do 10. z 10
Temat: Pediatra - poszukiwany w BB
-
3-12-2011, 21:38 #1
Pediatra - poszukiwany w BB
Kochane POMOCY!!! - zapisałam małego do przychodni na naszym osiedlu i dopiero potem okazało się, że nie przyjmuje tam żaden pediatra tylko lekarz rodzinny - jakoś mam ograniczone zaufanie do rodzinnego - chyba wolałabym aby jednak pediatra zajmował się takim maleństwem
dwa razy jak si ę o coś pytałam to wyczułam, że lekarka tak średnio wie co i jak podawać takiemu maleństwu (5 miesiecy) - np. na lekką alergię na twarzy przepisała nam steryd !!! - okazało się, że nie wolno dziecku podawac sterydów przed 1 rokiem i tym bardziej na taką ładogną alergię :(
aż strach pomyślec co by się stało gdybym nie skonsultowała tego z innym lekarzem
teraz stoję przed dylematem - chyba lepiej zmienić lekarza prowadzącego na pediatrę ?
jakie przychodnie polecacie i pediatrów??Kiedy dzieci nic nie robią, na pewno robią coś złego.

~ Henry Fielding
-
14-12-2011, 00:17 #2Początkująca(y)
-
14-12-2011, 11:42 #3
Odp: Pediatra - poszukiwany w BB
Ja chodzę do przychodni w Lipniku, do Pani doktor Jadwigi Osielczak, jest to starsza Pani doktor z bardzo dużym doświadczeniem, i jestem bardzo zadowolona

Dodatkowym atutem, jest to, że jesteś przyjęta zawsze jak tego potrzebujesz, lekarz nawet pracuje dłużej jak są pacjenci, a nie tak jak jest w innych przychodniach, że dzwonisz rano i jest już dużo dzieci i lekarz cię przyjmuje dopiero na drugi dzień...
-
2-01-2012, 22:47 #4Początkująca(y)
-
7-01-2012, 23:41 #5
-
21-01-2012, 21:14 #6Mama Natalki
Ja szczerze moge polecic dr Bozene Lęcznar!
Przyjmuje w przychodni Serce w Cyganskim Lesie. Oprocz tego pracuje w Szpitalu Pediatrycznym.
Wspaniala kobieta z rewelacyjnym podejsciem do dzieci,stawia trafne diagnozy,jest rzetelna,ostrzeze zawsze przed nastepstwami jakie moga nastapic w chorobie,zeby czlweiek nie panikowal. Zawsze mozna do niej zadzwonic na kom.
I co najlepsze-pamieta imiona swoich malych pacjetow!!!!!!!!
-
5-03-2012, 10:57 #7Początkująca(y)
Ja chodzę do Eurokliniki przy ul. Piotra Skargi 9 do Pani doktor Katarzyny Depa-Dębowskiej.
Na początku byłam do niej sceptycznie nastawiona, ale z czasem nabrałam do niej zaufania, diagnozy trafne, antybiotyki przepisuje tylko w ostateczności.
-
5-03-2012, 13:34 #8
-
15-03-2012, 00:05 #9
ja chodzę do Viva-Medu na Urodzajną i jest OK, miła atmosfera, zarówno lekarze jak i pielęgniarki bardzo uczynni. Nie ma pediatry, tylko lekarze rodzinni, podstawowa opieka OK, moje dziecko raczej nie choruje więc trudno mi powiedzieć coś więcej, antybiotyków ani sterydów nigdy tam nie dostałam a było przeziębienie i jest alergia. Zapisałam się tam bo słyszałam dobre opinie i mieszkam niedaleko. Acha, i raczej nie ma tam kolejek, i lekarze mają czas zająć się pacjentami. Przynajmniej ja tak trafiałam te kilka razy jak tam byłam
-
4-04-2012, 14:48 #10
Polecam dr Ząbka - przyjmuje w Euromedice.
Widzę Cię w ramionach Matki Ukochanej,
Widzę blask Anielskiej buzi roześmianej.
Wiem, że kochasz nas szczerze, że tęsknisz za nami,
Że broisz tam w Niebie z innymi Aniołkami.
Na ziemi zostawiłeś miłości tak wiele,
Oddamy Ci ją w Niebie nasz mały Aniele ... Aniołek 20.04.2012(*) 9tc

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Problem przedszkolny
Wczoraj, 19:44 w Dzieci urodzone w czerwcu 2007