1. do 10. z 226
-
17-10-2011, 13:51 #1
Przyszłe mamusie z Bielska -Białej (śląsk)
Witam:) może są tu jakieś przyszłe mamunie z Bielska -Białej.Chętnie bym poznała kogoś i porozmawiała na temat wyboru szpitala i tak dalej:)
-
24-10-2011, 11:07 #2Początkująca(y)
Odp: Przyszłe mamusie z Bielska -Białej (śląsk)
:)Witam :)
Ja jeszcze w dwupaku...ale tylko 2 tygodnie i juz będziemy miec córeczke. Jestem z BB a rodzić bede w szpitalu wojewódzkim. A Ty kiedy bedziesz mamusią?pozdrawiam
-
4-11-2011, 15:14 #3
Ja mam termin na 5 maja 2012 wiec jeszcze kawał czasu.Ja chyba będe rodzić na Wyspiańskiego bo na temat wojewodzkiego słyszałam nie miłe komentarze
-
7-11-2011, 08:23 #4
-
7-11-2011, 13:01 #5
Zastanawiam sie tez nad prywatna klinika eskulap.Słyszałam,że tam tez fajnie jest .500zł kosztuje tam poród ze znieczuleniem oczywiscie. A nie wiem jak jest ze znieczuleniem w szpitalach normalnych czy trzeba sobie zapłacic czy co?
-
7-11-2011, 14:45 #6Początkująca(y)
Zapraszam na warsztaty Jestem w ciąży
Witajcie:)
Jestem młodą mamą z BB i zapraszam przyszłe mamy na warsztaty "Jestem w ciąży". Warsztaty odbywają się przy Szkole Rodzenia Pod Szyndzielnią (Szpital Wojewódzki) .
Na zajęciach:
- poznasz psychologiczne etapy ciąży,
- dowiesz się jak ciąże może przeżywać Twój partner,
- opracujesz swoje osobiste cele służące budowaniu harmonii w ciąży,
- poznasz poród „widziany oczami dziecka“ i nauczysz się jak możesz zmniejszyć stres malucha związany z narodzinami i pierwszymi dniami w nowej rzeczywistości,
- poszukasz odpowiedzi na pytania „Czym dla mnie jest szczęśliwe macierzyństwo?”,"Jaką chcę być mamą?", "Co robić by być mamą i dalej sobą?"
- dowiesz się jak budować swoje pozytywne nastawienie do porodu,
- poszerzysz wiedzę o emocjonalnych potrzebach małego dziecka.
Najbliższy termin rozpoczęcia to 18 listopad!
Dla forumowiczek z BabyBoom specjalna propozycja kuponów rabatowych upoważniających do 30% zniżki. Liczba kuponów ograniczona. Zainteresowane Panie zapraszam do kontaktu!
Szczegółowe informacje na temat tematyki oraz terminów zajęć na stronie Wyjątkowa Mama W razie pytań zapraszam do kontaktu!
Zapraszam Anna Turyna
-
21-11-2011, 12:50 #7Początkująca(y)
Odp: Zapraszam na warsztaty Jestem w ciąży
No hej, ja też z BB i termin na 05.05 to może się na porodówce spotkamy z pieszczoszka?

Co do szpitala jeszcze nie wiem, każdy szpital ma swoje plusy i minusy. Jestem w miarę na bieżąco, bo ostatnio w rodzinie baby boom mamy ;)
A co do znieczulenia to w szpitalu "normalnym" zapomnij o takim luksusie.
-
22-11-2011, 12:47 #8
-
22-11-2011, 12:48 #9
-
23-11-2011, 11:04 #10Początkująca(y)
no też myślę nad esculapem, niby wszyscy chwalą że miło i przyjemnie znieczulenie itd. ale z drugiej strony oni szybko wypisują do domu. I jednak to nie szpital jakby coś (odpukać) szło nie tak to nie ma tylu specjalistów. Sama nie wiem... dobrze że jeszcze jest czas ;)
A do jakiego lekarza chodzisz? Bo na głównym pisałaś że masz zdjęcia USG beznadziejne. Dziwi mnie to bo w dzisiejszych czasach chyba każdy gabinet powinien mieć dobry sprzęt.

16Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Problem przedszkolny
Wczoraj, 19:44 w Dzieci urodzone w czerwcu 2007