Strona 23 z 23 PierwszyPierwszy ... 3 13 18 22 23
221. do 226. z 226
Drzewko podziękowań16Podziękowań

Temat: Przyszłe mamusie z Bielska -Białej (śląsk)

Entuzjast(k)a Avatar Mamba_2008

Domyślnie Odp: Przyszłe mamusie z Bielska -Białej (śląsk)

A tutaj cisza. Ja dziewczyny mam pytanie jak załatwić sobie swoją położną, czy jest w ogóle taka mozliwość?

Cytat Napisał pieszczoszka1988 Zobacz post
    Poznałam tam dziewczyny które rodziły przez cc i bardzo chwaliły sobie opieke i tak dalej:)
    pieszczoszka jak tam Twoje maleństwo? Co się nie chwalisz?

Początkująca(y) Avatar Gwiazdka092

No właśnie Pieszczocha, od wczoraj jest w szpitalu ze swoja malutką. Zaczęła się dusić i pogotowie odwiozło ją do szpitala... Trzymajmy kciuki żeby wszystko się unormowało...

A tak nawiasem, gdzieś znalazłam kiedyś forum, były to właśnie wpisy z Wyspiana i tam dziewczyny przekazywały sobie informację odnośnie tego jaką położną wybrać i dawały namiary.. Musiała byś poszperać troszkę ;)

Cytat Napisał Gwiazdka092 Zobacz post
    No właśnie Pieszczocha, od wczoraj jest w szpitalu ze swoja malutką. Zaczęła się dusić i pogotowie odwiozło ją do szpitala... Trzymajmy kciuki żeby wszystko się unormowało...

A tak nawiasem, gdzieś znalazłam kiedyś forum, były to właśnie wpisy z Wyspiana i tam dziewczyny przekazywały sobie informację odnośnie tego jaką położną wybrać i dawały namiary.. Musiała byś poszperać troszkę ;)
    O kurcze no to trzymamy kciuki! Ja się pochwalę tylko, że u nas będzie synuś. A i czekam na jakieś wieści o pieszczoszce

Początkująca(y)

Cześć dziewczyny
    Mam taką ogromną prośbę do was czy mozecie się podzielić informacją do jakiego lekarza gin w BB chodzicie ?
    Jestem na początku ciąży i chciałabym żeby prowadził mi ją ktoś naprawdę dobry a widzę że wy już zaprawione w bojach to może pomożecie

Dziekuję za każdą odpowiedź

Cytat Napisał czekolada_na_gorąco Zobacz post
    Cześć dziewczyny
    Mam taką ogromną prośbę do was czy mozecie się podzielić informacją do jakiego lekarza gin w BB chodzicie ?
    Jestem na początku ciąży i chciałabym żeby prowadził mi ją ktoś naprawdę dobry a widzę że wy już zaprawione w bojach to może pomożecie

Dziekuję za każdą odpowiedź
    Ja chodzę do Zemanek- Wojnowskiej prywatnie. Ona jest panią ginekolog też na Wyspiańskiego. Ja polecam, ale za wizyty trochę się płaci, ale ja miałam nieprzyjemne doświadczenia z wizytami na NFZ.
    Przyjmuje na Sobieskiego i ma swoją stronę internetową

Strona 23 z 23 PierwszyPierwszy ... 3 13 18 22 23

Zasady Postowania