21. do 30. z 269
-
27-02-2009, 21:44 #21Początkująca(y)
Odp: Przyszłe Mamy z Bielska-Białej i okolic:)
Ja jestem rybką z trzeciej dekady i jestem bardzo wrażliwa , wielka romantyczka , marzycielka , ale też cwana i przebiegła. Mój mąż to baran , jest raczej potulny jak baranek ale pokazuje też czasem rogi. Barany mają to do siebie że można na nich liczyć w każdej sytuacji , napewno nie zawiodą. Mój synek Kubuś jest koziorożcem ma silny charakter , nie da sobie wejść na głowę. A przyszłe dzidzi będzie panną lub wagą.
Pozdrawiam
-
28-02-2009, 09:14 #22
-
28-02-2009, 13:10 #23
Witam wszystkie nowe mamusie widze że jednak torszke nas tu jest a już bałam się że z dorcią jesteśmy same.
Widze też że monika ma termin przybliżony do mojego kto wie może jeszcze spotkamy się na porodówce :)
Ja też miałam plamienia na początku ciąży ale wszystko przeszło z czasem i jak narazie jest ok mój chłopczyk rośnie z dnia na dzień razem z moim brzucholem :P
-
1-03-2009, 11:00 #24Początkująca(y)
Witam teraz mam obecnie 11 tydzień według OM a płód ma 9 tygodni. Możliwe jest że od wczoraj czuję czasami ruchy dzidziusia. To jest moja druga ciąża.
Pozdrawiam
-
1-03-2009, 11:41 #25
Witam w ten mgliście-szarobure niedzielne przedpołudnie
.
Kochane przyszłe Mamy, a teraz coś specjalnie dla Was - darmowy kurs na temat ciąży, porodu i połogu:
Ciąża i macierzyństwo czyli rady położnej na temat ciąży i porodu
Beata79 zbliża się Twój termin porodu
. Czekamy na wiadomości
.
Pozdrawiam
.
-
1-03-2009, 14:24 #26
-
1-03-2009, 18:50 #27moje największe marzenie
Madzia a gdzie zamierzasz rodzić?
-
2-03-2009, 07:54 #28
-
2-03-2009, 13:31 #29moje największe marzenie
Madzia ja o wojewódzkim nawet nie myśle
nasłuchałam się najrózniejszych rzeczy o tym szpitalu. Zastanawiam się nad Żywcem, znam tam wszystkich lekarzy i wiem czego mogę się po nich spodziewać
i mój lekarz prowadzący ciąże też pracuje w szpitalu wię chyba nie będe wymyślać. Jedyna nad czym się zastanawiałam to czy nie załatwić sobie swojej położnej. A ty czemu nie chcesz iść do Żywca
-
2-03-2009, 18:08 #30
Bo ja z kolei samych złych rzeczy nasłucham się o żywcu zresztą po doświadczeniach jakie miała tam moja siostra jestem negatywnie nastawiona. Poza tym mam zaufanie tam tylko do dr Goncerza który mnie prowadzi i ewentualnie dr Buś reszta jest pazerna na pieniadze i olewają pacjentki. Także u mnie żywiec definitywnie odpada w wojewódzkim byłam dwa razy raz jak plamiłam drugi raz jak miałam atak kolki nerkowej i zajęli się mną bardzo dobrze ale i tak najlepsze opinie jakie chodzą to właśnie o esculapie i wole tam dać to 400 zł niz dać tyle samo jakiejś położnej w innym szpitalu gdzie jak jej nie będzie to będę zdana na reszte lekarzy i pielęgniarek. Dopiero dziś zauważyłam że Ty jesteś z Żywca a do jakiego lekarza chodzisz?

3Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

)

Ale to nic ciekawego nie jest!
Przynajmniej póki co...

Facebook

Problem przedszkolny
Wczoraj, 19:44 w Dzieci urodzone w czerwcu 2007