Strona 1 z 3 1 2 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 22
Drzewko podziękowań1Podziękowań

Temat: ubrania ciążowe

Początkująca(y)

Domyślnie ubrania ciążowe

Witajcie drogie dziewczyny. Przeglądałam tematy na forum bielsko biała ale nie znalazłam nic na temat gdzie można u nas w mieście kupić jakieś ubrania ciążowe...jestem w połowie piątego miesiąca, ubrania robią się powoli ciasne a ja nie wiem gdzie kupić jakieś fajne ciuszki Pozdrawiam

PODWÓJNA MAMA Avatar wiolan

Domyślnie Odp: ubrania ciążowe

w necie.. najwiekszy wybór i cenowo fajne okazje mozna wyhaczyc.. albo tutaj na bb w wątku giełda...

Początkująca(y)

A w Bielsku nie ma żadnych sklepów?
    a jakie sklepy internetowe w takim razie polecacie...?

Początkująca(y)

W bielsku są 5 sklepy, jeden na 11 listopada -Brzusi Mamy, następny bardzo blisko na rogu 11 listopada i Placu Wolności( to jest nowy sklep) chyba się nazywa " For mama", potem w starym klimczoku na pasażu-ale tam nic nie ma;/ Kolejny to "Babski Świat naa początku Barlickiego tak po schodkach na dół...tam są bardzo fajne i nie drogie spodnie. Jest jeszcze jeden sklep niedaleko Ratusza..chyba się nazywa " Trendrey Mama" on jest na tym remontowanym placu..chyba ulica tam jest Dmowskiego ale nie jestem pewna. Jest jeszcze sklep w Czechowicach Dziedzicach na ulicy Kolejowej...tak pod koniec. W czechowicach jest też komis-są tam używane ciuchy ciążowe oraz wózki, ciuszki dla dziecki, łóżeczka itp. jest on nad Bankiem Lukas ale nie wiem jaka tam jest ulica.;/
    Ja osobiście dużo kupowałam na stronie Ubrania ciążowe, tuniki, sukienki, suknie, odzież ciążowa, tanie - mojeciuchy.pl. Ale tak serio..to nie ma co za dużo kupować, ja kilka sukienek kupiłam w sklepach z używaną odzieżą ( poprostu taki krój odcinany pod biustem) i były super:)płaszcz kupiłam na allegro jest super a kosztował tylko 80zł -NOWY:)wiec szperaj na allegro:)powodzenia

Początkująca(y)

heheheh...sorki za błędy:)

Wdrożona(y) Avatar barbara84

Ja podczas całej ciąży kupiłam tylko 2 rzeczy typowo ciążowe (2 pary spodni). Wszystkie inne ubrania kupowałam w normalnych sklepach :) były to sukienki i tuniki idealne na czas ciąży i po niej :)
    Kupiłam w sklepie koło Ratusza, na Dmowskiego oraz w Klimczoku biustonosze do karmienia. Ja osobiście odradzam kupowania biustonoszy z fiszbinami, bo jak sie okazało, że zatykają mi kanaliki to niestety musiałam je usunąć (a kosztował 80zł :(, a bez fiszbin kosztują około 40zł)
    W hurtownii Blanca Baby na Grażyńskiego również są jakieś ciuszki dla kobiet w ciąży i biustonosze do karmienia.

Początkująca(y)

Dziękuję dziewczyny.

Początkująca(y)

Jest chyba jeszcze sklep z odzieżą ciążową Martika na ul. Cyniarskiej, przynajmniej jak ja chodziłam i szukałam odzieży ciążowej to był. Był też Super Mama na Wyzwolenia, ale nim się do niego wybrałam to go już nie było.
    Polecić mogę sklep Babski Świat na ul. Barlickiego 23, tak jak farmaceutka napisała bardzo fajne i zdecydowanie najtańsze spodnie ciążowe i do tego duży ich wybór.

Zadomowiona(y) Avatar Mysia618

Witam:) mam do sprzedania fotelik samochodowy firma graco:) nie zniszczony tanio 80 zł cena do negocjacji:):) wanienke zielona 100 cm za 25 zł:) mate edukacyjną za 35 zł serdecznie zapraszam :)i wkładki laktacyjne 60 sztuk z babyOne:) za 10 zł ubranka dla maluszka :)500531253
    Kocham Cie mój maluszku:**

Początkująca(y) Avatar kosmata_mama

Ja kupowałam spodnie w H&M - kolekcja mamma ;) poza tym kupowałam np w C&A bluzki w rozm L i getry - najwygodniejsze w ciąży :))

poza tym w nocy sprawdzał się najlepiej t-shirt męża :)

w Bielsku ciężko z takimi ubraniami jest jednen sklep przy blaszaku Ratuszowy na stojałowskiego ale mieli tam drogo - taniej wyszło w h&M :)
    Kiedy dzieci nic nie robią, na pewno robią coś złego.

~ Henry Fielding

Strona 1 z 3 1 2 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania