Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
11. do 20. z 22
Drzewko podziękowań1Podziękowań

Temat: ubrania ciążowe

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: ubrania ciążowe

W Bielsku Białej to my akurat nie możemy narzekać na ilość sklepów z odzieżą ciążową, w poprzednim mieście w którym mieszkałam było sporo większe niż Bielsko Biała a był w nim dużo słabszy wybór jeśli chodzi o odzież ciążową.
    Moja kuzynka z Torunia również była zachwycona ilością sklepów z odzieżą ciążową w Bielsku, u nich w Toruniu czy nawet w Bydgoszczy nie mogą tak przebierać w ubraniach ciążowych, obkupiła się dopiero jak przyjechała do mnie do Bielska.

Fan(ka) Avatar Kasiulka!

Początkująca(y) Avatar KONWALIA2205

Na ubraniach ciążowych strasznie sobie zarabiają bluzka czasami jest nawet o 100zł droższa tylko dlatego ze jest ciążowa istne zdzierstwo ja kupiłam tylko spodnie a tak to kupuje w większych rozmiarach lub tuniki

Początkująca(y)

Wczoraj z ciekawości choć ma fasolka jest tyci tyci poszłam do C&A pooglądać ubrania ciążowe i byłam przerażona. Nie tylko cenami ale głównie fasonami. Boże ja mam 37 lat ale nie mam zamiaru wyglądać jak pani w wieku balzakowskim a z kształtami rubensa. Ja wiem doskonale że są mamy co brzuszek mają niewielki ale są i co mają pokaźny( niestety cos wiem na ten temat) ale to nie powód by wyglądać jak monstrum i zniechęcać do siebie męża... Na szczęście moda nam sprzyja drogie mamy bo pełno leginsów, tunik, sukienek z odcięciem pod biustem więc to co ma w ofercie C&A na pewno ominę szerokim łukiem

Początkująca(y)

Dokładnie ubrania ciążowe w C&A to nieporozumienie, ja też tam nic nie kupiłam. Pochodziłam po zwykłych sklepach i znalazłam kilka fajnych ciuszków dla siebie, tak jak napisałaś moda nam sprzyja.
    Z odzieży ciążowej to kupiłam tylko spodnie ciążowe w Babskim Świecie na Barlickiego, jestem z nich bardzo zadowolona i jedną bluzeczkę, tak mi się spodobała że nie mogłam się jej oprzeć hehehe... a miałam zamiar tylko spodnie wtedy kupić ale tak mi się spodobała, a że dostałam jeszcze na nią upust to nie było innego wyjścia ;)

Jestem mamusią Avatar pieszczoszka1988

nika jak zobaczylam te ubrania ciazowe w c a tez bylam przerazona ale jak soe to ubieze calkiem sie inaczej wyglada! kupilam tam swietne spodnie z materialu z gumka na brzuszek i koszule ciazowa . I jestem mega zadowolona;) dla ciekawych zawsze moge wkleic zdjecie;)
    Ostatnio edytowane przez pieszczoszka1988 : 2-03-2012 - 15:05

C&A rzeczywiście nie ma najlepszych fasonów oprócz spodni które maja gumeczki po bokach i można je używać na wiosnę i cieplejsze dni.

Początkująca(y)

@pieszczoszka1988 jeśli to nie problem dla ciebie to wklej fotki tych ubrań ciążowych z C&A, bardzo jestem ciekawa.

Wiosna.... idzie i z nią problem co ubrać ,widziałyście gdzieś ładne płaszczyki?

Jestem mamusią Avatar pieszczoszka1988

Nie zwracajcie uwagi na mój nie korzystny wygląd i dodatkowe kg
    Załączone Obrazki Załączone Obrazki

Zasady Postowania