1. do 10. z 78
-
13-11-2010, 22:30 #1
-
14-11-2010, 10:31 #2
Odp: Kupię, sprzedam, oddam, zamienię
oo, nie zauważyłam tego wątku, więc przeklejam moje ogłoszenie sprzedaży:
mam na zbyciu kilka różnych akcesoriów po moich dzieciaczkach, więc jeśli któraś byłaby zainteresowana to proszę o kontakt na priv. Są to m.in. wiklinowy kosz na kółkach z baldachimem, elektroniczna niania BabyOno, laktator ręczny, ubranka (głównie dla dziewczynki na start), kombinezony zimowe rozmiar 68, mata edukacyjna TinyLove ,poduszka ułatwiająca karmienie; chusta do noszenia carrycot infant.
zapraszam do zakupu , chętnie odpowiem na pytania (priv)
-
1-01-2011, 16:15 #3
mam na zbyciu kilka różnych akcesoriów po moich dzieciaczkach, więc jeśli któraś byłaby zainteresowana to proszę o kontakt na priv. Są to m.in. wiklinowy kosz na kółkach z baldachimem, elektroniczna niania BabyOno, laktator ręczny, ubranka (głównie dla dziewczynki na start), kombinezony zimowe rozmiar 68, mata edukacyjna TinyLove ,poduszka ułatwiająca karmienie; chusta do noszenia carrycot infant.
Witam mam pytanie dotyczace niani elektronicznej czy jeszcze jest aktualne i jaka cena?? pozdrawiam
-
2-01-2011, 14:23 #4
mam lakatator aventa (używany tydzień) , garnitur chłopięcy do chrztu rozm.62
-
10-01-2011, 16:44 #5Wdrożona(y)
witam mam na sprzedaz domek edukacyjny
Fisher Price
Sprzedany!!!
Ostatnio edytowane przez aga27g : 30-01-2011 - 11:54
-
13-01-2011, 18:35 #6
ZAPRASZAM na sesje:
- rodzinne,
- dziecięce
- ciążowe
-okolicznościowe
www.fotoiza.pl
Izabela Sasinowska Foto Blog
-
19-01-2011, 21:39 #7
JUMPER-x
Wozek zakupiony w czerwcu 2010r. uzywany pol roku, spacerowka, nowa nie uzywana. Gondola i nosiedełko w stanie bardzo dobrym !! Skórzana rączka, stelaż aluminiowy. Dodatkowo parasolka.
ZESTAW ZAWIERA: # RAMA Z KOŁAMI # GONDOLA - POKROWIEC - BUDKA Z DASZKIEM # SPACERÓWKA - POKROWIEC - BUDKA Z DASZKIEM # FOTELIK - ADAPTER - POKROWIEC - MOSKITIERA # FOLIA PRZECIWDESZCZOWA # TORBA I KOSZ NA ZAKUPY #wpięcie gondoli, spacerówki oraz fotelika samochodowego, które montować możemy zarówno przodem jak i tyłem do kierunku jazdy. # hamulec centralny # duże przednie skrętne koła z możliwością zablokowania ich do jazdy na wprost
-
26-01-2011, 02:07 #8
-
30-01-2011, 11:53 #9Wdrożona(y)
Zapraszam sprzedaję na bazarku ubranka dla dziewczynek i chłopców używane oraz kilka nowych
http://www.babyboom.pl/forum/sprzeda...ze-nowe-47610/
-
1-02-2011, 14:22 #10Początkująca(y)
Dziewczyny z Bydgoszczy zapraszam Was na nową stronę dla mam z kujawsko-pomorskiego obejmuje m.in. Bydgoszcz, Toruń, Brodnicę Włocławek www.mamywsieci.pl . Prezentowane są tam najnowsze wydarzenia z regionu, dowiesz się dokąd można pójśc z dzieckiem ponadto jest baza informacyjna dot. żłóbków przedszkoli szkół itp Jest to świeży portal i czeka na Was!

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Prezent na wieczór panieński
Dzisiaj, 21:29 w Pogaduszki