Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 2 3
21. do 29. z 29
    Sierpniowa mama'07

Domyślnie Odp: stomatolog dzieciecy

Ewka nosiła aparat od 6 roku życia i niewiele jej to dało. Teraz już i tak nie łapie się na fundusz więc wszystko trzeba by robić prywatnie. Agatka nosi aparat od 3 lat. Ona ma inne problemy niż Ewa . Teraz będzie miała robiony nowy aparat ale już ortodonta zapowiedział, że niestety i tak w przyszłości będzie trzeba robić prywatnie bo na trzeci się nie załapie. U niej jest jeszcze dużo mleczaków i to jest problem, a opieka ortodontyczna refundowana jest tylko do 13 roku życia, przy czym aparaty robią do 12 roku.

Dumna mamcia;) Avatar sali04

Własnie juz słyszałam ze te aparaty refundowane nic nie dają;///
    A prywatnie taki aparat kosztuje od 1500 do 3 tys nawetmasakra jakas

Początkująca(y)

Ja chodzę z moim synkiem do Pani dr. Kuczynskiej super podejscie do tematu dzieci. Bardzo polecam. Leczenie bezbolesne Bydgoszcz.Kraina Uśmiechu Gabinet przyjazny dzieciom i dorosłym

Początkująca(y)

Ja polecam Panią dr. U. Kuczyńska teraz gabinet się chyba Kraina-Usmiechu nazywa. Musisz poszukać w internecie

Początkująca(y)

Ja tez bałam się bardzo mój 4 letni Bartek potrafi czasami tak histeryzować że jest nie do opanowania a jak widzi kogoś w białym kitlu do dostaje białej gorączki. Nie ważne czy to jest szczepionka czy grypa ma mały awersje i tyle. Dla Mnie wizyta u dentysty to był horror. Po 2 wizycie popłakałam się bo Pani stomatolog prawie Nas wyrzuciła z gabinetu. No i trafiłam na informacje o stomatologu dla dzieci to sie nazywa peodonta chyba. Jestem z Częstochowy i trafiłam z polecenia do Pani dr. Helmich. Byłam w szoku mały terrorysta na początku dostał film do oglądania i zabawki - całkowicie inne podejście.Pełen profesjonalizm. Minuta po minucie na spokojnie bez nerwów Pani doktor rozbroiła tykającą bombę :) i ząbki bez histerii zaczęła leczyć.
    Byliśmy juz na 4 wizytach i Bartek bardzo oswoił sie z gabinetem i myślę że zrozumiał że krzywda mu się nie dzieje a mi spadło kamień z serca.
    Moja rada jest taka wybierz profesjonalny gabinet dla dzieci będziesz miała mniej stresu Ty ani twoje dzieci.

okk
    okk jest nieaktywny
    Początkująca(y)

Chciałam zapytać czy nadal ktoś może polecić LUX-DENT, ewentualnie czy był ktoś z dzieckiem w MAXI-DENT. A może jakieś inne dobre miejsce na pierwszą wizytę 4-latka. A wiecie jak może wygląda cenowo taka kontrolna wizyta?

Początkująca(y)

Dziewczyny, mam pytanie - jak wyglada cenowo wizyta w Krainie Uśmiechu ... chciałabym iśc na pierwsza wizyte z córeczka ... oientacyjnie pytam?
    I faktycznie ma fajne podejscie do dzieci?

okk
    okk jest nieaktywny
    Początkująca(y)

My za pierwsze wizytę, taką kontrolną zapłaciliśmy 70zł. Pani sympatyczna z fajnym podejściem do dzieci. Synek dostał na koniec książeczkę a pani doktor ciągle go chwaliła że był taki grzeczny itp. Ba, dostaliśmy mailem nawet zdjęcie ząbków które pani zdrobiła specjalną kamerką :)

Początkująca(y)

Powiem tak podejście rewelacyjne - cenowo tak jak wszędzie szału nie ma ale jest przystępnie. Ja polecam.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 2 3

Zasady Postowania