21. do 29. z 29
Temat: stomatolog dzieciecy
-
22-07-2010, 12:26 #21
Odp: stomatolog dzieciecy
Ewka nosiła aparat od 6 roku życia i niewiele jej to dało. Teraz już i tak nie łapie się na fundusz więc wszystko trzeba by robić prywatnie. Agatka nosi aparat od 3 lat. Ona ma inne problemy niż Ewa . Teraz będzie miała robiony nowy aparat ale już ortodonta zapowiedział, że niestety i tak w przyszłości będzie trzeba robić prywatnie bo na trzeci się nie załapie. U niej jest jeszcze dużo mleczaków i to jest problem, a opieka ortodontyczna refundowana jest tylko do 13 roku życia, przy czym aparaty robią do 12 roku.
-
8-09-2010, 09:53 #22
-
24-03-2011, 00:19 #23Początkująca(y)
Ja chodzę z moim synkiem do Pani dr. Kuczynskiej super podejscie do tematu dzieci. Bardzo polecam. Leczenie bezbolesne Bydgoszcz.Kraina Uśmiechu Gabinet przyjazny dzieciom i dorosłym
-
28-03-2011, 17:07 #24Początkująca(y)
Ja polecam Panią dr. U. Kuczyńska teraz gabinet się chyba Kraina-Usmiechu nazywa. Musisz poszukać w internecie
-
2-04-2011, 12:27 #25Początkująca(y)
Ja tez bałam się bardzo mój 4 letni Bartek potrafi czasami tak histeryzować że jest nie do opanowania a jak widzi kogoś w białym kitlu do dostaje białej gorączki. Nie ważne czy to jest szczepionka czy grypa ma mały awersje i tyle. Dla Mnie wizyta u dentysty to był horror. Po 2 wizycie popłakałam się bo Pani stomatolog prawie Nas wyrzuciła z gabinetu. No i trafiłam na informacje o stomatologu dla dzieci to sie nazywa peodonta chyba. Jestem z Częstochowy i trafiłam z polecenia do Pani dr. Helmich. Byłam w szoku mały terrorysta na początku dostał film do oglądania i zabawki - całkowicie inne podejście.Pełen profesjonalizm. Minuta po minucie na spokojnie bez nerwów Pani doktor rozbroiła tykającą bombę :) i ząbki bez histerii zaczęła leczyć.
Byliśmy juz na 4 wizytach i Bartek bardzo oswoił sie z gabinetem i myślę że zrozumiał że krzywda mu się nie dzieje a mi spadło kamień z serca.
Moja rada jest taka wybierz profesjonalny gabinet dla dzieci będziesz miała mniej stresu Ty ani twoje dzieci.
-
23-08-2011, 07:44 #26Początkująca(y)
Chciałam zapytać czy nadal ktoś może polecić LUX-DENT, ewentualnie czy był ktoś z dzieckiem w MAXI-DENT. A może jakieś inne dobre miejsce na pierwszą wizytę 4-latka. A wiecie jak może wygląda cenowo taka kontrolna wizyta?
-
30-09-2011, 20:45 #27Początkująca(y)
Dziewczyny, mam pytanie - jak wyglada cenowo wizyta w Krainie Uśmiechu ... chciałabym iśc na pierwsza wizyte z córeczka ... oientacyjnie pytam?
I faktycznie ma fajne podejscie do dzieci?
-
14-10-2011, 17:32 #28Początkująca(y)
My za pierwsze wizytę, taką kontrolną zapłaciliśmy 70zł. Pani sympatyczna z fajnym podejściem do dzieci. Synek dostał na koniec książeczkę a pani doktor ciągle go chwaliła że był taki grzeczny itp. Ba, dostaliśmy mailem nawet zdjęcie ząbków które pani zdrobiła specjalną kamerką :)
-
17-11-2011, 22:22 #29Początkująca(y)
Powiem tak podejście rewelacyjne - cenowo tak jak wszędzie szału nie ma ale jest przystępnie. Ja polecam.

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Prezent na wieczór panieński
Dzisiaj, 21:29 w Pogaduszki