2 751. do 2 754. z 2754
-
13-01-2012, 15:27 #2751
Odp: Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy
HA, JESTEM! Kociatka, Maqnio, witajcie :)! Kociatka, śliczny chłopczyk. Maqnio, Twoja Rózinka duża słodka dziewczynka, śledziłam kiedyś watek na lipcówkach, teraz już sporadycznie.Melduję, że u nas ok, tylko rzadko zagladam na forum, czasu mało..:( Od 16 stycznia wracam do pracy i jestem z tego powodu b. nieszczęśliwa...Mati ma jeden ząbek okupiony płaczem i cierpieniem, poza tym jest kochany, rozwija się prawidłowo, ale powolutku-brakuje mu tych 4 tygodni w brzuszku. Jezszce nie siedzi i nie raczkuje, ale myślę, że lada moment.Dołączam zdjecia.Z Wyczekanym miałam kontakt, ostatni raz jakieś póltora m-ca temu, też było wszytsko ok, nasze chłoDSC05963.jpgDSC05987.jpgDSC00048.jpgpaki oba urodzone w 36 tyg. ciąży szły rozwojem łeb w łeb.
-
13-02-2012, 14:28 #2752
MONDY!!!! witaj Kochana!! ja w pracy od 30.01. i tez płacze po kątach, ale jest coraz lepiej. Rózinka wstaje diablica przy wszystkim przy czym sie da, z oka jej spuscic nie mozna eh....:):):) Mati przecudny!!!niech rośnie zdrowo!!!! buzi
kociatka :* synus cud miód!!!!
-
24-03-2012, 18:19 #2753
Hej widze ze watek upadl a szkoda...
Mondy sliczny Mateuszek i jaki duzy
Kociatka cudny babelek
U nas tez wszystko ok, maly raczkuje, wstaje gdzie sie da a ja opadam z sil
To moj bebel
zdjęcie0620.jpg
-
26-04-2012, 17:32 #2754
Witam,moja szwagierka wylądowała w poniedziałek w szpitalu z twardnieniem brzucha.Jest w 29 tygodniu ciąży.Mieli ją wypisać dzisiaj lecz twardnienia stały się częstsze i bolesne.Lekarze nie znaleźli przyczyny.Dodam że 2 tygodnie temu brała ślub,tańczyła dużo,stresowała się przed ślubem.Czy to może być od tego? Szyjka trzyma,nie skraca się.Czy któraś też tak miała i lekarze znaleźli jednak przyczyne? Proszę bardzo o odpowiedź