Strona 554 z 914 PierwszyPierwszy ... 534 544 549 553 554 555 559 564 574 ... OstatniOstatni
5 531. do 5 540. z 9133
Drzewko podziękowań927Podziękowań

Temat: Ciąża po 40

Fan(ka) Avatar Zoyka

Domyślnie Odp: Ciąża po 40

71barbara: zaniedbywać ? A to z jakiego powodu ? Nigdy w życiu . :)

klaczek: nie znam się na kupach, ale chyba masz rację powinny być zółte ( cytuję mojego J. " jak z fabryki musztardy, no chyba ze Karolek zjadł szczawiówkę " )

katrina - i ja pracuję, a miałam od grudnia nie pracować. heh .. nawet dzisiaj bujałam ze zmianami w księgach wieczystych .

Fan(ka) Avatar 71barbara

Kłaczku, też słyszałam o tym trądziku, u nas pani doktor go właśnie wykluczyła, ale z tego co piszesz u Was może być to. A kupiszony i u nas zdarzały się zielone, ale pediatra mówiła, że mogą się zdarzać, mała miała nawet taki okres (krótki ale jednak) kiedy żółtych nie było. Ale potem wróciły i jest ok.
    Dobrej nocy Majuska :)
    A tak sobie pomyślałam Zoyko, że może czas będzie Ci teraz kraść gra ;) Bo tak Cię wciągnęła ;)

Fan(ka) Avatar katrina115

Kłaczku - to z artykułu - Kupka noworodka i niemowlaka - Strona 2 - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety

Zielona kupka
    Może świadczyć ze jakiś składnik Twojej diety nie posłużył maluszkowi lub mleko modyfikowane jest nieodpowiednio dobrane. Jeżeli kolejne kupki będą miały zielone zabarwienie, warto skonsultować się z pediatrą.

Fan(ka)

Żyje i sexi wyglądam tak świątecznie mam noc jak Rudolf z zaprzęgu św. Mikołaja ...
    Zoyka ... toż mówię, że się zlatamy z travianami ... zresztą Młody jest owocem złotu tudzież pozlocia i a znajomi mnie namawiają zwłaszcza że ruszył com w sytarej wersji a teraz t3 też któraś ze starszych wersji no i ME ...
    A co do wstawania ... ja grałam rzymkiem - deffowo ... siakoś mi mało zręcznie było tak tych ludzi napadać ... ale jak szefowałam odłamowi to też noce nieprzespane a już na etapie cudaka to masakra jakaś ... do końca mi rozumu nie odjęło i na samo cudakowanie nie poszłam
    Anko_D ... przyzwyczaiłaś nas, że pierwsza pijesz kawkę więc sie nie dziw że gwałtu rety było
    Zoyka TY też codziennie o8:58 relacje zdawać czy 2 w 1 nadal
    Innych rzeczy, zajść komentować nie będę ...

Fan(ka) Avatar Zoyka

71barbara: gram bo Wy tak mało piszecie a coś z czasem robić muszę :)

misia45: zawsze też grałam rzymianami.Raczej zbierałam, ni atakowałam a ze był szefem sojuszu to się zaprzyjaźniałam , godziłam, negocjowałam :)
    Grac już nie będę bo byłam uzależniona i to już odbijało się na życiu realnym.Wtedy nie byłam jeszcze mężatką. Gdybym była to na bank nie byłoby odbiadow , w domu byłby syf etc.

Do rozpakowania to ja mam jeszcze czas.
    Juz ,mówiłam Julce ,ze ją poinformuję kiedy może się pchać.
    Jeszcze muszę kupić wózek, laktator i staniki i dokończyć robić 3 kredyty hipoteczne klientów:)
    Ostatnio edytowane przez Zoyka : 3-02-2012 - 22:28

Fan(ka)

wiesz Zoyka, że ja byłam lepiej zorganizowana niż teraz siedząc na deffie ... karmiąć wojo miałam pranie, gotowania i sprzątanie no i praca a teraz ... atak ubranek młodego

Fan(ka) Avatar 71barbara

Zoyka, kamień z serca, cieszę się że nas nad grę przedkładasz :) Poczekaj, poczekaj - młode się urodzi to też zaczniesz mniej pisać Korzystaj póki możesz.
    Misiu, a masz takie śliczna niewielkie różki, jak to reniferek? Bo jak nie to się nie liczy.

Fan(ka)

Basiu jakby to powiedzieć ... nie stwierdziłam różków znaczy się jako towar wybrakowany śliczna nie jestem ? czy reniferkiem nie jestem ? z czy Pani Renifer ... Pani Rudolfa znaczy się też ma różki mieć ? czy tylko Rudolfowi doprawiamy ?
    aaa najważniejsze - Młody pod opieką Teścia i Ciotki (znaczy siostry Teścia) spędził godzin ponad 8 ... zjadł kaszkę, obiadek i deserek ... zero płaczu, krzyków a było to pierwszy raz i mam nadzieję, że jednak nie ostatni

Fan(ka) Avatar 71barbara

Tak, Misiu, pani Rudolfowa również ma różki (a raczej poroże) A śliczna jesteś Misiu niewątpliwie, tyle, że śliczną czterdziestą jesteś a nie reniferkiem czy nawer panią reniferkową. Bardzo mi przykro, jeżeli Cię tą wiadomością zmartwiłam
    Moja już zostawała z moim tatą, ale on najbardziej z zajmowania się niemowlakiem, który czasem sam nie wie czego chce lubi jego usypianie. No nic, ważne, że się zajmuje wnuczką :)

Fan(ka) Avatar Zoyka

Basia oby nie. Teraz jestem obolała i łażę jakbym się kulała z jednej strony na drugą. Gdy urodzę będę sprawna a z czasem sobie poradzę. Na to liczę :)

zmykam spać-dobranoc.