Strona 569 z 914 PierwszyPierwszy ... 549 559 564 568 569 570 574 579 589 ... OstatniOstatni
5 681. do 5 690. z 9133
Drzewko podziękowań927Podziękowań

Temat: Ciąża po 40

Fan(ka) Avatar Zoyka

Domyślnie Odp: Ciąża po 40

Ależ nudy !

Flo - gratulacje :)

Czas spać, a jutro znowu od nowa - nudy na pudy.

Fan(ka) Avatar anka_d

Witam
    Melduję się o poranku i tym razem wyjątkowo z herbatą w dłoni. W nocy sensacje: wymioty i biegunka. Po dłuższym zastanowieniu już wiem dlaczego... napiłam sie nieopatrznie wieczorem wody o smaku pomarańczowym zamiast domowego kompotu Pokarało mnie za głupotę nocnymi wizytami w łazience Chyba ciąza nie sprzyja spożywaniu sztucznych barwników i konserwantów....
    Mimo to mam nadzieję, że dzień choć pracowity będzie całkiem przyjemny i może odrobinkę cieplejszy?
    Zapraszam spioszki na kawę

Fan(ka) Avatar Zoyka

Cześć porannie.

Trudna noc za mną. Nie mogłam zasnąć. Gdy już zasnęłam śniły mi się głupoty , np. że Julka okazała się Gerardem.

Ania ja nie mogę sztucznych przypraw np., od razu mam zgagę i gazy.

Fan(ka) Avatar 71barbara

Dzieńdoberek :)
    Dzisiaj nasze dziecko spało do 6 rano, wczoraj samo zasło... (jaki to był pikny widok) może będzie lepiej :):):) Zresztą teraz też już śpi dłużej niż zwyczajowe pół godzinki.
    Aniu, ja spożywałam oranżadkę w ciąży, mam sentyment, i nic mi nie było, ale pewnie generalnie te sztuczności zdrowe nie są :) Aniu i jaki pracowity dzień, zapomniałaś, że odpoczywać masz?
    Zoyka, Ania, super, że ktg ok, zresztą nie mogłoby być inaczej, a Flo gratuluję chłopca. Ja wprawdzie 3d nie miałam, ale że dziewczynka to nie widziałam nawet jak mi palcem gin pokazywała ;)
    Kłaczku, bobas jak malowanie i wcale nie wygląda na alkaidę. Ty coś kręcisz ;););) i bobasa oczerniasz.

Zimno...

Zadomowiona(y)

Dzień dobry wszystkim.
    No ja tam żadnych genitaliów nie widziałam, nie tracę nadziei, że się jeszcze cudownie zmieni w dziewczynkę (oczywiście żartuję, grunt że zdrowe).
    Anka - mnie ostatnio wzięło na pepsi, a normalnie się takich rzeczy nie tykam i omijam z daleka. Ale to epizod, też wychodzę z założenia, że lepiej nie przyswajać chemicznych paskudztw, chociaż mi nie zaszkodziło.
    Zoyka gdzieś czytałam, że takie strasznie odjechane sny są normalne w ciąży, to efekt uboczny hormonów. Mi też się śni szaleńczo, ostatnio że przypadkiem zabiłam jakiegoś faceta i chowałam zwłoki...

Fan(ka) Avatar Majuska1

Hejka poranna!
    Może mam z 5 minut to cosik się odezwę.. (młoda przymknęła powieczki i odłożyłam ją do łóżeczka )
    Wylałam sobie przed chwilą kawę na klawiaturę, ale o dziwo działa :)
    Patrycja wczoraj była okropna, nie wiem co jej sie porobiło, bo to ani skok, ani szczepienie, ani zęby ( chyba? ) ...mój chłop wymyślił, że to z powodu pełni księżyca...zobaczymy co będzie dziś.....mróz spory, więc na spacer jej nie wyciągnę, może jakaś wycieczka w foteliku samochodem do sklepu......
    Zakupiłam wczoraj na allegro chustę, babeczka ma mi ją dziś wysłać, więc chyba jutro dostanę, będę się szkolić w wiązaniu i noszeniu tej mojej "nieznośnicy" , w sobotę i niedzielę jest u nas wystawa psów i chciałąbym pójśc połazić, więc wezmę sobie gówniarza do chusty ( chociaż jak ją znam to pewnie się łobesra ze 3 razy oraz siebie i mnie łobrzyga )

Dziewczyny niezłe macie sny

Chyba jednak cosik mi się z klawiaturą podziało bo nie robi przecinków

Zadomowiona(y)

Majuska, podmuchaj suszarką na klawiaturę, może przecinki wyschną.
    Ech, a chciałam jechać na tą wystawę, no ale z malowanym na fioletowo psem nie mam tam czego szukać...

Fan(ka) Avatar Zoyka

Majuska : Cytuję " trzeba kupić wodę destylowaną, ale destylowaną , umyć klawiaturę i wyszuszyc. Jeżeli nie ruszy to znaczy ze poszły ścieżki i klawiatura do wymiany."

Fan(ka) Avatar kłaczek

Anka, w sumie niepotrzebnie pilas taka wode bo to faktycznie sztuczne od A do konca Mendelejewa.
    Zoyka, Gerard tyz piknie!
    Barbara, no on sie maskuje! Jak przystalo na komorke terrorystyczna na tylach wroga. Po disiejszej nocy nie mam watpliwosci.
    - 03.06.2010.(8t.c.) - 06.01.2011.(12t.c.)
    Bo umrzec to zbyt maly powod, zeby przestac kochac.

Fan(ka) Avatar Zoyka

kłaczek w którym tygodniu urodziłaś bo nie pamiętam ? Były konkretne objawy ze zaraz się zacznie?
    Ostatnio edytowane przez Zoyka : 8-02-2012 - 15:45