5 681. do 5 690. z 9133
Temat: Ciąża po 40
-
7-02-2012, 22:53 #5681
-
8-02-2012, 07:13 #5682
Odp: Ciąża po 40
Witam

Melduję się o poranku i tym razem wyjątkowo z herbatą w dłoni. W nocy sensacje: wymioty i biegunka. Po dłuższym zastanowieniu już wiem dlaczego... napiłam sie nieopatrznie wieczorem wody o smaku pomarańczowym zamiast domowego kompotu
Pokarało mnie za głupotę nocnymi wizytami w łazience
Chyba ciąza nie sprzyja spożywaniu sztucznych barwników i konserwantów....
Mimo to mam nadzieję, że dzień choć pracowity będzie całkiem przyjemny i może odrobinkę cieplejszy?
Zapraszam spioszki na kawę
-
8-02-2012, 09:19 #5683
-
8-02-2012, 09:20 #5684
Dzieńdoberek :)
Dzisiaj nasze dziecko spało do 6 rano, wczoraj samo zasło... (jaki to był pikny widok
) może będzie lepiej :):):) Zresztą teraz też już śpi dłużej niż zwyczajowe pół godzinki.
Aniu, ja spożywałam oranżadkę w ciąży, mam sentyment, i nic mi nie było, ale pewnie generalnie te sztuczności zdrowe nie są :) Aniu i jaki pracowity dzień, zapomniałaś, że odpoczywać masz?
Zoyka, Ania, super, że ktg ok, zresztą nie mogłoby być inaczej, a Flo gratuluję chłopca. Ja wprawdzie 3d nie miałam, ale że dziewczynka to nie widziałam nawet jak mi palcem gin pokazywała ;)
Kłaczku, bobas jak malowanie i wcale nie wygląda na alkaidę. Ty coś kręcisz ;););) i bobasa oczerniasz.
Zimno...
-
8-02-2012, 09:48 #5685Zadomowiona(y)
Dzień dobry wszystkim.
No ja tam żadnych genitaliów nie widziałam, nie tracę nadziei, że się jeszcze cudownie zmieni w dziewczynkę (oczywiście żartuję, grunt że zdrowe).
Anka - mnie ostatnio wzięło na pepsi, a normalnie się takich rzeczy nie tykam i omijam z daleka. Ale to epizod, też wychodzę z założenia, że lepiej nie przyswajać chemicznych paskudztw, chociaż mi nie zaszkodziło.
Zoyka gdzieś czytałam, że takie strasznie odjechane sny są normalne w ciąży, to efekt uboczny hormonów. Mi też się śni szaleńczo, ostatnio że przypadkiem zabiłam jakiegoś faceta i chowałam zwłoki...
-
8-02-2012, 10:02 #5686
Hejka poranna!
Może mam z 5 minut to cosik się odezwę.. (młoda przymknęła powieczki i odłożyłam ją do łóżeczka )
Wylałam sobie przed chwilą kawę na klawiaturę, ale o dziwo działa :)
Patrycja wczoraj była okropna, nie wiem co jej sie porobiło, bo to ani skok, ani szczepienie, ani zęby ( chyba? ) ...mój chłop wymyślił, że to z powodu pełni księżyca
...zobaczymy co będzie dziś.....mróz spory, więc na spacer jej nie wyciągnę, może jakaś wycieczka w foteliku samochodem do sklepu......
Zakupiłam wczoraj na allegro chustę, babeczka ma mi ją dziś wysłać, więc chyba jutro dostanę, będę się szkolić w wiązaniu i noszeniu tej mojej "nieznośnicy" , w sobotę i niedzielę jest u nas wystawa psów i chciałąbym pójśc połazić, więc wezmę sobie gówniarza do chusty ( chociaż jak ją znam to pewnie się łobesra ze 3 razy oraz siebie i mnie łobrzyga
)
Dziewczyny niezłe macie sny
Chyba jednak cosik mi się z klawiaturą podziało bo nie robi przecinków
-
8-02-2012, 10:11 #5687Zadomowiona(y)
-
8-02-2012, 10:15 #5688
-
8-02-2012, 12:04 #5689
Anka, w sumie niepotrzebnie pilas taka wode bo to faktycznie sztuczne od A do konca Mendelejewa.
Zoyka, Gerard tyz piknie!
Barbara, no on sie maskuje! Jak przystalo na komorke terrorystyczna na tylach wroga. Po disiejszej nocy nie mam watpliwosci.
-
8-02-2012, 12:36 #5690