Strona 914 z 914 PierwszyPierwszy ... 894 904 909 913 914
9 131. do 9 133. z 9133
Drzewko podziękowań927Podziękowań

Temat: Ciąża po 40

Fan(ka) Avatar katrina115

Domyślnie Odp: Ciąża po 40

Jezzdem.

Kłaczek - ja wiem, że dzieć gotowy do ewakuacji, tyle, że nie przejawia ku temu chęci!
    Jeśli w ciągu tygodnia się nie zamelduję w szpitalu (celem rozpakowania), to za tydzień następne USG i wtedy ustalą termin kiedy mam się zgłosić na wywołanie.

Fan(ka)

Anka, klaczku tak to jest jak dziecko na swiat przychodzi... zmienia sie duzo ale mysle, ze na chwile. Moj tez swiatem woli biegac niz z nami siedziec. Faceci inaczej rozumuja jak my, niestety.
    Wczoraj Patryk chcial rogalika, a Micka plakala, wiec mowie ze zrobie rogalika jak tata wezmie mala na co on mi wykrzyczal, ze on chce miec wreszcie 10 min spokoju i ciszy...i poszedl spac na 1,5h. Jakby przynajmniej robil ciagle przy tych dzieciach... Nie powiem na placz mi sie zebralo, ledwo powstrzymalam. On dzis tlumaczy, ze chorobsko go bralo przeciez itd. jaaasne.
    A teraz tez spi chory, ja wykapalam dzieciarnie i zaraz poloze czesc spac.

Fan(ka)

Witam ponownie doczytuje po łebkachi zdaję meldunek Amelka przybrała w ciągu trzech dni tyle ile powinna by przybrać przez sześć,a lecimy na cycu i tylko na noc podajemy dopajacza by dłużej pospała więc super .Pobrała krew bo niby była jak to określiła gęsta ale powiedziała,że leci fajnie i jest poprawa.No i miałam szczęście bo jej nie było.A ona powiedziała,że by nas nie puściła tylko dała kroplówkę ale nas inni wypuścili i wyszło nam na dobre.Kupki powiedziała,że robi wzorcowe.Niestety moje wyniki są złe i jutro znów lekarz jakieś elektrocyty czy jakoś tak.Majuska to chyba też wina pogody,że tak się czujesz jest duchota i tyle.Zoyka jak wreszcie skończy się ta nerwówka z tym bieganiem po lekarzach to się przypomnę o ten drugi tysiąc No i chcę Ci podziękować za troskęAnka && za was by wróciła miłość.Zresztą za nas wszystkie modlitwa.Dziś byłam na nabożeństwie majowym podziękować Bogu i jego matce za moje największe szczęście i prosić w wielu sprawach.Jutro pomodlę się w intencji wszystkich wspaniałych cioć z BB by było tak jak być powinno.100_0620-6.jpgTo my dziś Amelka skończyła tydzień
    Ostatnio edytowane przez azula : Dzisiaj - 22:24