Strona 1775 z 1775 PierwszyPierwszy ... 1755 1765 1770 1774 1775
17 741. do 17 742. z 17742
Drzewko podziękowań924Podziękowań

Temat: Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Cukrzyca ciążowa ...

asiek888 jak postępujesz po posiłku, tzn. siedzisz czy zmuszasz się do ruszania? ja po każdym posiłku się staram ruszać, przeważnie spacer i wtedy jest ok (chociaż czasami też to nie pomaga), a jak siedzę to zawsze mam zły wynik.

trochę dziwi mnie to że jesteście głodne na diecie, może z moją dietą jest coś nie tak bo na początku to nawet nie mogłam tego przejeść zwłaszcza objad był za duży i po nim zawsze mam zły cukier a teraz jak obcięli mi o 1ww to mogę to zjeść ale nadal cukier za wysoki ;(

porażka, chyba nie uchronię się od insuliny, jutro kontrola, ale już widzę że na 4 dni mam 5 złych wyników ;(

a może macie dostęp do skanera i udało by się wrzucić na forum skan waszych diet może coś wyłapiemy co nam nie pasuje z tymi cukrami?

Zadomowiona(y) Avatar Asiek888

Domyślnie Odp: Cukrzyca ciążowa ...

hejka sorki że dawno tu nie zaglądałam byłam wczoraj w poradni bo przez weekend 3 razy cukier mi przekroczył normę ale powoli powoli i jest o.k mimo iż boję się każdego wyniku.....ja się ruszam nie cały czas ale troszkę spaceruje po ogrodzie troszkę odpoczywam i znowu spacerek :D

najgorzej było z obiadami ale teraz jest o.k.....ja wam wkleję co dostałam w poradni....

P5190209.jpgP5190208.jpg

Zasady Postowania