3 391. do 3 400. z 17128
-
9-10-2009, 11:32 #3391Zadomowiona(y)
Odp: Cukrzyca ciążowa ...
U mnie na razie nadal dosc niskie wyniki i tez tak jak Iza marzę już o ciastku, ale takim nie kompromisowym, bez ściagania lukru i innych takich!!!! A tak naprawde to marzę nie o jednym ale o co najmniej dwóch... Ale jak mnie Iza postraszyła dieta karmiących to nie wiem czy to bedzie możliwe
-
9-10-2009, 12:04 #3392
ojej, nie chciałam Cię straszyć
może nie będziesz musiała dlugo się ograniczac... ja planuję aż trzy miesiące, zanim zacznę wprowadzać sobie do jadłospisu nowe rzeczy, no ale jestem w grupie ryzyka, bo mam alegriczną córcię
Ty pewnie będziesz mogła mieć bardziej zrónicowaną dietę 
Wiadomość od KaśkiK: rano lekarze wszystko odstawili, są skurcze, główka niziutko. Już nie będą jej męczyć, dali wolną rękę naturzeNaturalnaMama.pl - akcesoria Naturalnego Rodzicielstwa
Gaja - X 2009
Elżbietka - VI 2003
Michał - XII 1998
Doradca Noszenia ClauWi®: PogotowieChustowe.pl Warsztaty w styczniu
Inspiracje : NoszeBoKocham.pl
-
9-10-2009, 12:06 #3393Zadomowiona(y)
-
9-10-2009, 13:15 #3394
Iza mam nadzieję, że Kaśka nie będzie długo się męczyć i wszystko będzie ok. Mam już pena tylko powedz mi czy wkłuwasz tą igłę do końca i pod jakim kątem? Czy łapiesz jakoś się za skórę czy po prostu walisz po kątem 90stopni i już? zapomniałam spytać
ale to chyba z wrażenia. Pisałam Wam rano, że robi mi się twardy brzuch. Powiedziałam o tym pani doktor i podłączyła mnie pod ktg. Okazało się, że mam skurcze co 3min.
Na szczęście nie mam rozwarcia ale szyjka krótka. Kazali brać aspargin 3x2. Mam nadzieje, ze pomoże. Jak zobaczyłam ten zapis to od razu pomyślałam o Kasi. Teraz mam jeździć na ktg raz w tygodniu.
-
9-10-2009, 14:03 #3395
najpierw wypuszczam w powietrze jedna jednostkę, żeby sie upewnić, że igla drożna. potem odmierzam dawkę, wybieram miejsce na nodze, łąpię skóę z tłuszczykiem i mam nadieję mięśniem lewą ręką, żeby zrobić taką napiętą górkę i przymykam oczy i walę pod kątem prostym do samego konca. A potem na spokojnie już naciskam spust, liczę do 10 i wyciągam iglę szybkim ruchem.

No to dobrze, że pojechałaś!!!!! bierz grzecznie aspargin, oby nie wpłynął na cukry! I odpoczywaj, będzie dobrze
pulka - minie minie
ja jeszcze nie czytaam na tym forumn, żeby jakiejś mamusi nie minęła!!! a masz już choć trochę skurczóW? Ja się kurczę non stop
NaturalnaMama.pl - akcesoria Naturalnego Rodzicielstwa
Gaja - X 2009
Elżbietka - VI 2003
Michał - XII 1998
-
9-10-2009, 16:38 #3396
Iza ja też będę zamykać oczy!
Kurcze ja mam strzelać o 21.30. Już się boję ale podobno pierwszy raz najgorszy.
Kurcze cały czas mam to twardnienie brzucha.
może ten ból pleców to też jakieś skurcze. Już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć a że jestem panikarą to wszystko mnie niepokoi.
Mam zalecenia liczyć ruchy dzidzi Ty też tak masz? Powiedziano mi żeby prowadzić oszczędny tryb życia a ja tek lubię biegać po sklepach, sprzątać i okna mam do umycia
Jak powiedziałam o tym mojemu M to zgadnijcie o co spytał? Czy oszczędzanie się oznacza zakaz współżycie? Ci faceci są niemożliwi. Myślą tylko o sobie..
pulka nic się nie denerwuj jak będzie chciał wyjść to wyskoczy tak szybko, że nie namęczysz się

Wiecie może co u Migotki?
-
9-10-2009, 18:12 #3397
Gaja - X 2009
Elżbietka - VI 2003
Michał - XII 1998
-
9-10-2009, 18:15 #3398
Gaja - X 2009
Elżbietka - VI 2003
Michał - XII 1998
-
9-10-2009, 18:43 #3399
Właśnie patrzyłam na ten jej wpis. Mam nadzieję, że odezwie się szybko. I wiesz co hidi też dawno nie było. Zaczynam się martwić. Po obiedzie wzięłam aspargin po godzinie 145 a po dwóch 138.
A zjadłam dzisiaj cienką zupkę warzywną bo nie chciało mi się gotować nic innego. Ciekwe jak będzie po kolacji bo też wzięłam. Jak znów będzie wysoko to zadzwonię jutro do diabetologa może mam za dużą dawkę. Kurcze co za dzień...
-
9-10-2009, 21:50 #3400

867Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

„Alcatraz”
Dzisiaj, 15:21 w Forum ogólne