Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 5 6
51. do 59. z 59
    Fan(ka)

Domyślnie Odp: fotograf przy porodzie?

Kłaczku masz jeszcze 6 tygodni aby uzgodnić ze szpitalem plan zdjęciowy no i ... znów wracamy do problemu: jaka koszulka do porodu, jakie fryzurki ...

Zadomowiona(y)

Laski jak zwykle przesadzaja.

Ja bym w zyciu zawodowego fotografa, czyli obcej osoby, nie wpuscila na porodowke, ale mam pare zdjec ktore maz i siostra pstrykneli i lubie sobie czasem poogladac. Ale bym nikomu nie pokazala, nie dlatego ze jest na nich krocze, bo nie ma, ale nie bede pokazywac ludziom zdjecia gdzie wygladam jak tlusta swinia z udarem slonecznym.
    klaczek - mam dla ciebie zla wiadomosc, jak chcesz miec oswietlenie w ktorym wyglasz pokazowo w czasie porodu to zgas wszystkie swiatla i zasun zaslony, tylko ze poloznie moga sie sprzeciwiac.

Fan(ka)

Ewo ale nie będzie widać ślycznej koszulki Kłaczka ani stosownych fryzurek ... pomijam mlodego który też jakoś w mroku umknie ... no chyba że jakaś specjalistyczna kamerka noktowizyjna ...

Fan(ka) Avatar kłaczek

No, zaczelam juz za czyms odpowiednim patrzec... Majteczki (bo jakze bez), ktore mozna szybciutko zdjac, lub ktore dziecie bez wiekszego uszczerbku dla zdrowia glowka w krytycznym momencie wypchnie: Sexy Lace C-String Underwear Panties Thong | eBay rajtuzki (bo jak bez szpilek?) Sexy Lace C-String Underwear Panties Thong | eBay
    i seksowna koszulka, od razu z peniuarkiem: Sexy Lingerie Lace Babydoll & Gown Black Nightie (Size 8 to 16) 2211 | eBay

Obleci.
    - 03.06.2010.(8t.c.) - 06.01.2011.(12t.c.)
    Bo umrzec to zbyt maly powod, zeby przestac kochac.

Fan(ka)

Kłaczku bedziesz godnie reprezentowała Polskę na obczyźnie a co ... niech w UK wiedzą, że w czasie akcji porodowej mozna zachować STYL i KLASĘ ... może Lady Kate podpatrzy i w takim przyodziewku wyda na świat następcę tronu ????
    A fotograf już umówiony ???

Fan(ka) Avatar kłaczek

Wlasnie co do stylu mam watpliwosci... Czarna koronka, kabaretki... Czy to nie jest juz zbyt "opatrzone", banalne? Wszak nasz Nastepca Tronu i Dziedzic Fortuny zasluguje na pelny szyk!
    - 03.06.2010.(8t.c.) - 06.01.2011.(12t.c.)
    Bo umrzec to zbyt maly powod, zeby przestac kochac.

Fan(ka)

Kłaczku ten styl to już klasyka i tego się trzymamy sądzę że jeszcze trochę czasu i zagości na porodówkach ... ktoś musi być trendsetterką ... tym razem bedziesz to TY.
    Ale fotograf wybrany ? Pozy również ?

Zadomowiona(y) Avatar renatkanuta

Cytat Napisał francais Zobacz post
    Hej! Czy któraś z Was robiła zdjęcia od razu po porodzie? Jak dzidzie kładą na brzuszek czy jak jest pierwszy raz w ramionach ojca/matki? Kto robił wtedy te zdjęcia? Ja doszłam do wniosku że bardzo chciałabym mieć takie chwile upamiętnione na profesjonalnej fotografii, jednak czy fotograf może być na sali i jak dzieciątko już wyjdzie na świat, czy może on robić zdjęcia lub ewentualnie żeby ktoś go na tę salę zawołał czy jak..? Co o tym myślicie?
    ja jestem przeciwna takim zdjęciom. to sa chwile na czułość a nei na zdjecia i osoby trzecie. My mamy zdjęcia córeczki z inkubatorka (wcześniak, ale zdrowy wczesniak) a potem już jak córcia była u mnie na sali. mnóstwo zdjęc- piekna pamiątka :) jednak czy zdjęcia z porodu czy też kilka chwil po urodzeniu dziecka- jak dla mnie odpadają.

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

Entuzjast(k)a Avatar sunovia

pamiętam, jak moja znajoma po urodzeniu dziecka przyniosła do pracy zdj z porodu - może dla nich to piękna pamiątka, dla mnie to było po prostu obrzydliwe i nie wiem czego się spodziewała pokazując nam coś takie - zachwytów jakie piękne, sine i upaprane jeszcze dziecko i ona jak wspaniale wygląda upocona i sflaczała?
    ostatnio inna znajoma wstawiła takie zdj zaraz po porodzie swoje i dziecka na facebooka, dla mnie to porażka. jak już ktoś chce ten moment uwieczniać, to niech go zachowa dla siebie, bo dla reszty społeczeństwa to nie jest wcale piękne i wspaniałe.

a fotograf na sali porodowej to już w ogóle jakiś kosmos i nie wiem, jak można wpaść na taki pomysł. coś jak reportaż z nocy poślubnej. a na miejscu położnych i lekarza to bym się wściekła, jakby jeszcze w trakcie często ciężkiej pracy jakiś pajac latał z aparatem.

Aniołek 3.10.2011 (6tc)

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 5 6

Tagi tego tematu

Zasady Postowania