51. do 59. z 59
Temat: fotograf przy porodzie?
-
26-11-2011, 20:55 #51Fan(ka)
Odp: fotograf przy porodzie?
Kłaczku masz jeszcze 6 tygodni aby uzgodnić ze szpitalem plan zdjęciowy
no i ... znów wracamy do problemu: jaka koszulka do porodu, jakie fryzurki ...
-
27-11-2011, 17:49 #52Zadomowiona(y)
Laski jak zwykle przesadzaja.
Ja bym w zyciu zawodowego fotografa, czyli obcej osoby, nie wpuscila na porodowke, ale mam pare zdjec ktore maz i siostra pstrykneli i lubie sobie czasem poogladac. Ale bym nikomu nie pokazala, nie dlatego ze jest na nich krocze, bo nie ma, ale nie bede pokazywac ludziom zdjecia gdzie wygladam jak tlusta swinia z udarem slonecznym.
klaczek - mam dla ciebie zla wiadomosc, jak chcesz miec oswietlenie w ktorym wyglasz pokazowo w czasie porodu to zgas wszystkie swiatla i zasun zaslony, tylko ze poloznie moga sie sprzeciwiac.
-
27-11-2011, 19:16 #53Fan(ka)
Ewo ale nie będzie widać ślycznej koszulki Kłaczka ani stosownych fryzurek ... pomijam mlodego który też jakoś w mroku umknie ... no chyba że jakaś specjalistyczna kamerka noktowizyjna ...
-
27-11-2011, 20:20 #54
No, zaczelam juz za czyms odpowiednim patrzec... Majteczki (bo jakze bez), ktore mozna szybciutko zdjac, lub ktore dziecie bez wiekszego uszczerbku dla zdrowia glowka w krytycznym momencie wypchnie: Sexy Lace C-String Underwear Panties Thong | eBay rajtuzki (bo jak bez szpilek?) Sexy Lace C-String Underwear Panties Thong | eBay
i seksowna koszulka, od razu z peniuarkiem: Sexy Lingerie Lace Babydoll & Gown Black Nightie (Size 8 to 16) 2211 | eBay
Obleci.
-
27-11-2011, 20:48 #55Fan(ka)
Kłaczku bedziesz godnie reprezentowała Polskę na obczyźnie
a co ... niech w UK wiedzą, że w czasie akcji porodowej mozna zachować STYL i KLASĘ ... może Lady Kate podpatrzy i w takim przyodziewku wyda na świat następcę tronu ????
A fotograf już umówiony ???
-
28-11-2011, 05:27 #56
Wlasnie co do stylu mam watpliwosci... Czarna koronka, kabaretki... Czy to nie jest juz zbyt "opatrzone", banalne? Wszak nasz Nastepca Tronu i Dziedzic Fortuny zasluguje na pelny szyk!
-
28-11-2011, 11:49 #57Fan(ka)
Kłaczku ten styl to już klasyka i tego się trzymamy
sądzę że jeszcze trochę czasu i zagości na porodówkach ... ktoś musi być trendsetterką ... tym razem bedziesz to TY.
Ale fotograf wybrany ? Pozy również ?
-
9-03-2012, 10:32 #58
ja jestem przeciwna takim zdjęciom. to sa chwile na czułość a nei na zdjecia i osoby trzecie. My mamy zdjęcia córeczki z inkubatorka (wcześniak, ale zdrowy wczesniak) a potem już jak córcia była u mnie na sali. mnóstwo zdjęc- piekna pamiątka :) jednak czy zdjęcia z porodu czy też kilka chwil po urodzeniu dziecka- jak dla mnie odpadają.
-
9-03-2012, 16:29 #59
pamiętam, jak moja znajoma po urodzeniu dziecka przyniosła do pracy zdj z porodu - może dla nich to piękna pamiątka, dla mnie to było po prostu obrzydliwe i nie wiem czego się spodziewała pokazując nam coś takie - zachwytów jakie piękne, sine i upaprane jeszcze dziecko i ona jak wspaniale wygląda upocona i sflaczała?
ostatnio inna znajoma wstawiła takie zdj zaraz po porodzie swoje i dziecka na facebooka, dla mnie to porażka. jak już ktoś chce ten moment uwieczniać, to niech go zachowa dla siebie, bo dla reszty społeczeństwa to nie jest wcale piękne i wspaniałe.
a fotograf na sali porodowej to już w ogóle jakiś kosmos i nie wiem, jak można wpaść na taki pomysł. coś jak reportaż z nocy poślubnej. a na miejscu położnych i lekarza to bym się wściekła, jakby jeszcze w trakcie często ciężkiej pracy jakiś pajac latał z aparatem.

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Nietypowy Problem/Objawy
Dzisiaj, 22:36 w Niemowlaki