21. do 30. z 8844
-
28-10-2011, 19:21 #21
Odp: Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)
czesc Kasiurek, super ze dolaczylas
potrzebujemy eksperta staraczkowo-ciezarowego hihi
siara w 21tc?? to dosc wczesnie, ale moze to znak, ze z laktacja nie bedzie problemow ?
Dziewczny apropos laktacji... chceciekarmic piersia czy butla? I jak to bylo z Wasza pierwsza pociecha?
Pajka - ale wcale ten cykl nie pojdzie na straty, mam dobre przeczucia... zreszta niewazne, ja juz nic nikomu nie wroze
-
28-10-2011, 19:24 #22
Aldo ja nastawiałam się na karmienie piersią
karmilam prawie do 8 miesiąca bo potem Sebek sam się odstawił od piersi. Mnie bylo strasznie żal, że to już koniec
a Sebcio szczęśliwy, ze się męczyć nie musi
dlatego 2 dziecko chcę karmić 
-
28-10-2011, 19:25 #23
Pajka - bardzo mi przykro z powodu tescia, siedze w temacie, bo moja mama miala raka 4 razy
i z kazdego wyszla cało !
wiec trzymam kciuki za Twojego tescia!
A co do grupy to ja nie wiem, jestes jej moderatorka, wiec uznaj, chociaz przydaloby sie takie "zamkniete" miejsce
Kasiurek - no wlasnie, co by sie lalo "po"
a ja mialam pierwsze oznaki siary dopiero jakos w 36tc, a potem nic. Nawet nie wiedzialam czy mam pokarm, az mi polozna pokazala 
Pajka - moj Aleks to od cycusia byl wrecz uzalezniony, 'kochal' go hihi
ale tez sie sam odstawil jak mial roczek. WIec nie karmie juz 2 mce i troche tego brak, ale dobrze bo Aleks juz duzy jest. Chociaz myslalam ze bedzie wiecej zachodu z tym odstawianiem.
-
28-10-2011, 19:25 #24
Hej Kasiurku
Lepiej sie juz czujesz?
Aldo wykres ma taki dlugi, bo zal mi go wykasowac, a nie wiem jak mam go zatrzymac
Pajka - moje ostatnie serduszko w cyklu gdy zaszlam bylo wlasnie na spiocha. Maz byl strasznie wykonczony, ale mu nie popuscilam, po wszystkim bylo mi go zal
Ale masz racje, jak jest bardzo padniety, to lepiej odpuscic niz robic atmosfere przymusu i "plodzenia", bo to moze popsuc wiele w zwiazku... Mam nadzieje, ze problemy z tesciem to cos przejsciowego, nie smutaj sie za bardzo.
Pajka teraz doczytalam - strasznie mi przykro. Rak to jedna z rzeczy, ktore najbardziej mnie przerazaja. Ale ostatnio moja znajoma, ktora miala bardzo zaawansowana bialaczke i brak dawcy szpiku na calym swiecie nagle powrocila do zdrowia. Sama jest lekarka i najlepsi specjalisci juz rozkladali rece, tonacy brzytwy sie chwyta i poszla do jakiegos lekarza, ktory zajmuje sie tez medycyna niekonwencjonalna , wyzdrowiala...Trudno uwierzyc, ale udalo sie.
-
28-10-2011, 19:26 #25
aldo -no ja ekspertem to nie ejstem ;]
co do karmienia to ja bym chicala piersia , pierworodnego nie moglam bo mi sie skonczyl pokarm znaim on ze szpitala wrocil (6 tygodni lezal )wiec kamrilam butla i powiem tak :
-cyca wyciagniesz gdzie chcesz(dyskretnie) i karmisz a butle to
- wyciagasz butle z woda zimna, termos z goraca, kaszke,mleko (lub pudelko z wymieszana poracja mleka i kaszy) mieszasz,sprawdzasz na nadgarstu i dajesz dziecku, chowasz termos,butle,pojemnik lub mleko i kaszke, pieluche, chusteczki kotra reke wytarlas z kaszy .
-
28-10-2011, 19:28 #26
melisa- hihi no ja tez taki duli wykres mam ale dalam sam link hihi bo znaieldugo bedzie rtrzeba przewijac i przewijac hihi ;] a czuje sie lepiej bol tam w srodku co opisywalam zmaienil si ena siare/plyn do naczyn hihi ;]nie wiem co bedzie bardziej uciążliwe;p
-
28-10-2011, 19:31 #27
Aldo ogólnie jest tak, ze o grupie decyduje nie moderator tylko członkowie grupy
taki jest regulamin BB mogę za waszą zgodą ją usunąć bądż przekazać komuś innemu... a ja w tym całym konflikcie wiem, ze nic nie wiem
dlatego pytam Was
a jak nam zamkną ten wątek, albo nas podlączą to mozna prywatną grupe zrobic i juz:P
Aldo jeżeli chodzi o tescia to problem jest taki, ze on sie nie chce leczyc :/ mam nadzieje, ze z mamą ok:)
-
28-10-2011, 19:32 #28
Kasiurek - jest to wygodne
no i przyjemne, czuje sie taka piekna wiez z dzieckiem na poczatku
a dlaczego Twoj synus az 6tyg w szpitalu byl?
Iza - ja jak wchodze na strone enpr to mi sam jakos wyskakuje
ale jakim cudem to juz nie wiem :P
Pajka - jak chcesz usunac to moje blogoslawienstwo masz
kurcze jak sam nie chce sie leczyc to jest naprawde problem, ale prawda jest taka ze samo leczenie tego paskudztwa jest wyniszczajace
a mama dobrze i oby tak zostalo
-
28-10-2011, 19:35 #29
-
28-10-2011, 19:41 #30
Kasiurek - ja pozniej dolaczylam do staraczek i nie wiedzialam... W 30tc?? I rodzilas SN? Podziwiam, ale powiem Ci, ze musial byc bardzo silny, skoro urodzil sie w 30tc a tylko 6 tyg w szpitalu, jak czytam historie wczesbniakow to czsasmi ten szpital nawet trwa pol roku
Usciskaj synusia

1386Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

/09/13/2012.png)
/09/11/2012.png)

Facebook

Nietypowy Problem/Objawy
Dzisiaj, 22:36 w Niemowlaki