Strona 222 z 460 PierwszyPierwszy ... 202 212 217 221 222 223 227 232 242 ... OstatniOstatni
2 211. do 2 220. z 4596
Drzewko podziękowań142Podziękowań

Temat: Objawy bardzo wczesnej ciąży

Fan(ka) Avatar Bafinka

Domyślnie Odp: Objawy bardzo wczesnej ciąży

izulQa co do tego stosunku z końcem na wieszku to mam mieszane uczucia z jednej strony niektóre kobiety są tak płodne że nawet jakby majtki męske koło nich to już by zaszły a druga grupa kobiet tak ja my długo się stara i nic z tego... ale myślę że to możliwe:)
    xXxIzuLQaxXx dziękuje za post.

Fan(ka) Avatar Bafinka

nie poszłam dziś do lekarza uzbroję się w cierpliwość i pójdę we wtorek albo w następny czwartek zobaczymy jak się sprawy potoczą...

Mamusia :) Avatar xXxIzuLQaxXx

Cytat Napisał Bafinka Zobacz post
    izulQa co do tego stosunku z końcem na wieszku to mam mieszane uczucia z jednej strony niektóre kobiety są tak płodne że nawet jakby majtki męske koło nich to już by zaszły a druga grupa kobiet tak ja my długo się stara i nic z tego... ale myślę że to możliwe:)
    Fajnie to określiłaś hehe :) No wiem że się staracie.. Naprawdę z całego serca Wam życze owocnych staranek.. Ja bym chciała mieć w przyszłości jeszcze jednego dzidziusia, mam jeden jajnik tylko, z drugim się coś teraz dzieje, i dlatego mam takie podejście że jakbym teraz miała dzidzie to nic się nie stanie.. No ale będzie co ma być.. Tak na przyszłość to się nastawiam tak że moge mieć problemy, tak jak lekarz powiedział :( Ale trzeba wierzyć do końca :) Mam racje?

nie poszłam dziś do lekarza uzbroję się w cierpliwość i pójdę we wtorek albo w następny czwartek zobaczymy jak się sprawy potoczą...
    Noo, to powodzenia w wytrwaniu hah ;D Wiesz że to trudne? Ja to już mam wyrobione takie podejście, rodzice mnie nauczyli wręcz anielskiej cierpliwości :) Więc daję Ci troche tej mojej energii, ażeby Ci szybciej czas zleciał ;)

Fan(ka) Avatar Bafinka

izulQa nadzieje trzeba mieć zawsze mówią że ona umiera ostatnia a co do wytrwałości to myślę że dam radę.. choć jestem szalona na maksa i aż mnie nosi z ciekawości ale mam obecnie remont w mieszkanku więc sporo pracy także myślę ze czas szybko zleci...

izulQa nadzieje trzeba mieć zawsze mówią że ona umiera ostatnia a co do wytrwałości to myślę że dam radę.. choć jestem szalona na maksa i aż mnie nosi z ciekawości ale mam obecnie remont w mieszkanku więc sporo pracy także myślę ze czas szybko zleci...
    Zleci zleci, zobaczysz :)

Fan(ka) Avatar Bafinka

a czemu piszesz że masz tylko jeden jajnik?

Fan(ka) Avatar Bafinka

jeśli mogę spytać

Wdrożona(y)

eeeh... tak sobie myśle że z tym testowaniem poczekam do soboty, boje się że znowu niepotrzebnie się nakręce i jeśli wynik byłby negatywny to wmawiałabym sobie że znów za wcześnie go zrobiłam a w sobote to chyba już powinien byc wiarygodny, w sumie to byłby 6 dzień opóźnienia @. W każdym bądź razie mam dobre przeczucie byle tylko @ się nie pojawiła

a czemu piszesz że masz tylko jeden jajnik?
    13 maja 2008 roku miałam operacje bo miałam 8cm torbiel na jajniku. Niestety jajnika nie udało się uratować. Jakbym tak opowiedziała to wszystko to byście nie uwierzyły ;D Jak to mój lekarz powiedział: "Pani to jakieś chodzące nieszczęście." Pocieszające to było haha ;D

Cytat Napisał natalia881123 Zobacz post
    eeeh... tak sobie myśle że z tym testowaniem poczekam do soboty, boje się że znowu niepotrzebnie się nakręce i jeśli wynik byłby negatywny to wmawiałabym sobie że znów za wcześnie go zrobiłam a w sobote to chyba już powinien byc wiarygodny, w sumie to byłby 6 dzień opóźnienia @. W każdym bądź razie mam dobre przeczucie byle tylko @ się nie pojawiła
    Grunt to dobre przeczucie :) Ja myślę że dziś już by Ci pokazało spokojnie ;))

Początkująca(y)

Domyślnie Prawdopodobienstwo na zajscie w ciaze

Witam

Ostatnio z moja kobieta staramy sie o dziecko.Mielismy niedawno stosunek.Moje pytanie moze wydawac sie smieszne ale jakie jest prawdopodobienstwo na zajscie w ciaze ?

Mozna to okreslic jakos w procentach np 50 , 60 80 ?

Tagi tego tematu

Zasady Postowania