Strona 227 z 468 PierwszyPierwszy ... 207 217 222 226 227 228 232 237 247 ... OstatniOstatni
2 261. do 2 270. z 4677
Drzewko podziękowań142Podziękowań

Temat: Objawy bardzo wczesnej ciąży

Fan(ka) Avatar kahaka

Domyślnie Odp: Objawy bardzo wczesnej ciąży

To Bafinka testuj jutro a ja we wtorek

Aniołki 12.2009 (8 tc), 01.2011 (10 tc)

Wrześniowe mamy'08 Avatar Kkasiulka

Domyślnie Odp: Prawdopodobienstwo na zajscie w ciaze

Witam z wieczorka,

To sie będzie nas jutro więcej testowac? Ide do lab zrobic badanie z krwi. Coraz bardziej czuję że to jednak ciąża. Wciąż posmak w ustach, mdli mnie po czekoladzie!!!! - sama w to nie wierzę, bo ja kocham słodycze, w ciągu ostatniej godziny już 3 razy byłam siusiu.....No i zgaga....a ja nigdy nie mam zgagi!! Pierwszy raz przekonałam sie co to jest wlaśnie w ciązy z Majusią.....Zmierzyłam sobie temperaturę, tak normalnie, pod pacha, wczoraj miałam 36,6 a teraz 37...... Jak to nie ciąża to strasznie sie wkręcam......Denerwuje się.....

No i rozmawiałam z M. - wciąz przerażony, ale smiał się, że jeśli wpadliśmy chyba tak miało byc. To nie jest źle

Trzymam tez za Was kciuki &&&&&&&

Początkująca(y) Avatar jagodkaa

Ja dzis powinnam dostać @, ale nie dostałam, wiec czekam do jutra, jak jutro też nie dostane do popołudnia ( zazwyczaj @ dostaje rano :( ) to bede musiała isc i kupić test, boje sie jak nie wiem co, zacznijmy od tego ze co ja kurde powiem facetowi, w ogole musze przemyslec za i przeciw czy robic test i nic mu nie mowic, czy z nim go zrobic. Ale chyba po staremu zrobie test sama i ew. jak bedzie pozytywny to mu powiem, jego towarzystwo to dla mnie tylko wiecej stresu, a dokladniej -podwójny stres. Jakos moze dziwna jestem ale ja wole sama to przezywac w "spokoju" . Trzymajcie za mnie kciuki a ja bede trzymać za Was. Ide spac , szybciej sie doczekam jutra ... Dobranoc.
    A day without you is like a year without rain.

Fan(ka) Avatar Bafinka

witam was ja już test zakupiłam ale zrobię go jutro bo w mojej łazience jest robotnik ( mamy remont) więc nie ma warunków... a co do robienia testu to też wole zrobić jak będę sama żeby mąż nie wiedział wolę cierpieć w samotności w razie czego... ale ma nadzieję ze się nie rozczaruje..

Mamusia :) Avatar xXxIzuLQaxXx

Cytat Napisał Bafinka Zobacz post
    kochana dziekuję za miłe słowa i mam nadzieję że się nie mylisz:)
    Oj nie dziękuj :) Oby to fasolka była :)

Kochane, ja daleej brak @ ;D A najlepsze jest to, że ja taki szkieletor jestem, mam 165 cm wzrostu, waże tylko 52 kg. A tu od soboty mam zaokrąglony brzuszek. Mama zauważyła, bo ja tak nie zwracam uwagi. Wiecie, ja to myślałam, że może od tego że załatwić się nie mogłam od piątku i że mi się tam gazy nazbierały ;D Ale nie, bo dziś normalnie w łazience byłam, a brzuch dalej został ;P I wyglądam na 2 - 3 miesiąc ciąży.. Właśnie przez to że taka chuda jestem, to to rzuca się w oczy. Brzuch ciągle boli, jajnik kuje. No ale poza tym żadnych więcej objawów. W dalszym ciągu uważam że nie jestem w ciąży, i wydaje mi się że jak zrobie test i wyjdzie pozytywny to i tak dalej będę się upierać przy tym że nie jestem.. Nie mogę.. Obliczyłam że termin bym miała gdzieś na początek maja.. A ja wtedy mam matury :( Mogłabym być za 2 lub 3 miesiące, to by tak prawie pasowało.. Ale nie teraz..

Fan(ka) Avatar Bafinka

IZULKA ZRÓB TEST A NAJLEPIEJ BETE I BĘDZIESZ MIAŁA PEWNOŚĆ...:) jakie to ty tyło dziwne jakbyś ty miała fasolkę choć nie chcesz a ja chce a bym nie miała...:(

Fan(ka) Avatar mary-beth

Witajcie dziewczyny!

Z chęcią z Wami poklikam, jeśli mnie przyjmiecie.

Staram się o pierwszą dzidzię już ponad 5 miesięcy (właśnie zakończyliśmy 5. cykl starań i czekamy na efekt...). 31 dc u mnie (zazwyczaj mam 34-dniowe) i bóle w dole brzucha już z tydzień. Testuję w środę ale już szaleję ze strachu, ze znów 1 kreskę zobaczę... No i też boję się, ze nie wytrzymam do środy!

Ślę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& wszystkim testującym i pragnącym maluszka dziewczynom!
    Ostatnio edytowane przez mary-beth : 6-09-2010 - 13:34

Mamusia :) Avatar xXxIzuLQaxXx

Cytat Napisał Bafinka Zobacz post
    IZULKA ZRÓB TEST A NAJLEPIEJ BETE I BĘDZIESZ MIAŁA PEWNOŚĆ...:) jakie to ty tyło dziwne jakbyś ty miała fasolkę choć nie chcesz a ja chce a bym nie miała...:(
    Kochana, nie mówię że nie chce. Chcę :) Ale tak, żeby mi na maja termin nie wypadł.. Liczyłam teraz drugi raz, i termin bym jednak na czerwiec miała.. Ale ja nie jestem w ciąży.. Pewnie to wszystko od tego jajnika. Nie zrobie testu bo sie boje..

Cytat Napisał mary-beth Zobacz post
    Witajcie dziewczyny!

Z chęcią z Wami poklikam, jeśli mnie przyjmiecie.

Staram się o pierwszą dzidzię już ponad 5 miesięcy (właśnie zakończyliśmy 5. cykl starań i czekamy na efekt...). 31 dc u mnie (zazwyczaj mam 34-dniowe) i bóle w dole brzucha już z tydzień. Testuję w środę ale już szaleję ze strachu, ze znów 1 kreskę zobaczę... No i też boję się, ze nie wytrzymam do środy!

Ślę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& wszystkim testującym i pragnącym maluszka dziewczynom!
    Witam cieplutko :) Powodzonka!
    mary-beth dziękuje za post.

Fan(ka) Avatar kahaka

Bafinka, testowałaś??? Ja tak, ale dopiero po pracy, więc nie z pierwszego sikania. Ja tam widzę cień kreski, ale pewnie wyobraźnia mnie ponosi. Mam drugi test, zrobię jutro rano. Dziś powinnam mieć @. Póki co nie ma, ale pewnie przyjdzie, bo plecy mnie zaczęły boleć jak zawsze na @. Także czekam, czekam....

Aniołki 12.2009 (8 tc), 01.2011 (10 tc)

Fan(ka) Avatar Bafinka

kahaka jeśli widzisz kreseczkę to na pewno tam jest ale się ciesze:D już gratuluję:):)

Tagi tego tematu

Zasady Postowania