Strona 191 z 276 PierwszyPierwszy ... 171 181 186 190 191 192 196 201 211 ... OstatniOstatni
1 901. do 1 910. z 2757
Drzewko podziękowań645Podziękowań

Temat: Wiarygodność testu ciążowego

Przyszła mama :) ♥ Avatar natkusia

Domyślnie Odp: Wiarygodność testu ciążowego

Galwaygirl kopiarka ze mnie z tymi dolegliwościami idę 14.02 do ginka to mu powiem o tej nodze. A to gin Ci dał skierowanie do specjalisty? I dziękuję Ci bardzo za odpowiedzi, jesteś nieoceniona! :*:*

Ja dzisiaj jadę do mamy a potem na urodziny do teściówki będę dopiero wieczorem.

Aaa pisałam na FB do Karwiczki ale też jej nie było i nie odpisała.. pewnie sobie zrobiła jakąś przerwę i nie zawiadomiła nas albo padł jej internet..

Buziole :*
    Ostatnio edytowane przez natkusia : 8-02-2012 - 10:44

Fan(ka) Avatar karwiczki9

hej dziewczyny,zyje i mam sie dobrze !korzystam z wolnej chwili i daje o sobie znac,bo wiedzialam,ze sie pewnie juz zamartwiacie,jest wszystko w porzadku,tylko mam siostre w odwiedzinach jeszcze do jutra i dlatego w internecie nie siedze bo szzczerze mowiac nie mam czasu,caly czas gdzies latamy!Siostra mieszka 4 godziny ode mnie i nie czesto sie widujemy takze nadrabiamy straty
    jutro bede pewnie wieczorkiem i poczytam co u WAS kochane nowego,juz tesknie za Wami kochaniutkie mamusie

mam nadzieje,ze u Was wzsytsko ok i ze takze za mna tesknicie

buziaczki i do jutra!!!!

p.s.imprezka byla udana i bylo bardzo smiesznie,nawet moj maz sie nabzdryngolil,co u niego to raczej dziwne bo nigdy nie pije,a juz szczegolnie piwa hehe buzka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ania-aneczka dziękuje za post.

Witam się z rana

Karwiczki no nareście! Myślałyśmy, że Cię wcięło pozdrów siostrę, no i czekamy na Ciebie :* i Ty się nie pytaj czy tęskniłyśmy bo ja np już usycham z tęsknoty

Agagu jest juz po wizycie i w skrócie: jest wszystko ok dzisiaj ma być na BB i napisać szczegóły

Entuzjast(k)a Avatar Agagu87

Halo moje Ślicznotki
    Po wizycie dobre wieści moja szyjka się rozkurczyła i jest ok ;) ale nadal muszę leżeć i nic nie robić w obowiązkach domowych nadal będę mnie wyręczać moi faceci ( mój A. i brat ) a ja mam się delektować ruchami Kacperka który waży już 500gram i ma 24cm długości ciemieniowo siedzeniowej jest zdrowy i baaardzo ruchliwy ;)))) jestem marudna i płaczliwa gorzej niż małe dziecko ale to zasługa Luteiny którą również muszę brać w ilości 2x2 fizycznie czuję się dobrze Pani doktor mówiła że mały powinien przesypiać około 20 godzin na dobe wątpię jednak aby tak było nonstop czuję kopniaki najgorsze są te w pęcherz który z uwagi na moje rozmiary i rozmiary Kacperka jest dość mocno uciskany i nonstop biegam do ubikacji a Kacperek potrafi tak mocno już kopnąć że kilka razy a bym nie zdążyła do wc chyba sprawdza czy mamusia potrafi czymać mocz hehehehe .... ja oczywiście dużo śpię choć pewnie spałabym więcej tylko że mały nie pozwala mi na to i mnie budzi ;)))) tak więc moje Kochane jestem pełną radości mamą waze już 60kg hihi ale urósł mi jedynie brzuch. To tyle wieści co u mnie oczywiście tęsknię za wami ogromnie ale Kacperek najwazniejszy więc leze ;)))).
    Kochane uwazajcie na siebie i się oszczędzajcie Pani Doktor mi mówiła że skrócenie szyjki macicy jest bardzo powszechne i dotyka wielu kobiet także proszę was uwazajcie na siebie nie premęczajcie się leżcie ile się da i niech w ciężkich pracach domowych oraz noszeniu ciężarów wyręczają was mężowie ;)))))) korzystajcie z tego póki możecie ;)))) potem nie będzie na to czasu a tymczasem ja zmykam dalej lezec odezwe sie niebawem :*:*:*:*:*:*:*:* Buziaki i pozrawiam

P.s. Dziękuję wam za to żze jesteście i mnie wspieracie

Natkusiu o wilku mowa hehehe

Cytat Napisał Agagu87 Zobacz post
    Natkusiu o wilku mowa hehehe
    hehe dokładnie

Odpoczywaj sobie i czasami wpadaj do Nas.. No i my jesteśmy w kontakcie :*

dzisiaj mam równo 24 tydzień ciąży jutro zaczynam 25 tydzień jak to leci !!!!!! a pamiętam jak dziś pierwsze usg i mojego syna gdy był malutką czarną plamką. A i jescze się pochwale kupiłam wczoraj wózek taki 3w1 i różek dla małego nie jakoś specjalnie drogi ale wózek świetny oliwkowo limonkowy ;))))))) i jestem nim zachwycona w tym tygodniu będę już miała łózeczko a za miesiąc ubranka sprawie mojemu synowi

Natkusiu oczywiście nie może być inaczej będę zaglądać i oczywiście kontakt przez telefon a Ty Kochana wizyte masz za niedługo bo już 14 ;))))))
    natkusia dziękuje za post.

No nic ja będę uciekać do łóżeczka co za dużo to nie zdrowo

Ppapapa moje Kochane Mamusie

całuję mocno gorąco pozdrawiam :*:*:*:*:*:*:*

No Agagu czas szybko leci mi też strasznie biegnie ale to bardzo dobrze bo nie umiem się doczekać tej pięknej chwili
    Eeee no to ładnie szalejesz już z zakupami - super! To jest chyba najfajniejsza rzecz przyszłego macierzyństwa gratuluję udanych zakupów!

No ja mam wizytę 14 lutego u mojego gina a potem 20 lutego połówkową w tym centrum co Ty też byłaś.. Więc same wizyty

Buziole :*