Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
1. do 10. z 15
Drzewko podziękowań5Podziękowań

Temat: Wózek jak wybrać!! pomóżcie swymi opiniami

Początkująca(y)

Domyślnie Wózek jak wybrać!! pomóżcie swymi opiniami

Witam mam takie pytanie do mam które już użytkuja wózeczki.

Chciałabym poznać opinie dotyczace waszych wozków. (bardzo prosze o podanie firmy i modelu zebym sie zorientowac mogła)

Napewno chciałabym by raczka była regulowana gdyż ja mam 1.6m a maż prawie 2m także musimy sobie to regulować
    Chciałabym również zeby był wygodny dla dziecka
    Pojemny
    Łatwo sie prowadził

Zreszta napiszcie jakie macie jakie sa wady jakie zalety a ja juz bede sobie szukac ich w sklepie zeby moc zobaczyc na żywo

Z góry serdecznie dziekuje mam nadzieje ze pomoże mi to jakoś bo wybór duży ale poki co patrzyłam wizualnie i ten bbrzydki, ten mało pojemny, ten jakis dziwny... i tak od słowa do słoda z meżem wyszło że zaden nam sie nie podoba, jakies tam były ale to takie ostateczności a kupic trzeba juz bo maleństwo za ponad miesiac juz bedzie

Starający się ;) Avatar bettyszum

Domyślnie Odp: Wózek jak wybrać!! pomóżcie swymi opiniami

Hej ja od dłuższego czasu wózka nie używam ale z ciekawością śledzę wpisy na forum wózkowym na gazeta.pl

Wklejam linki może się przydadzą i będziesz mogła troszkę opinii poczytać: Wózki Dziecięce - Wózkomania - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl i jeszcze tutaj: Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
    wariatka106 dziękuje za post.
    Mój Łobuz Oskar ....

Moje starania 11.08.2011 - 5tc :( [*]

Mama Julki i Krzysia !!! Avatar Madzia_33

ja miałam mutsy 4 rider i jestem bardzo zadowolona Polecam (z tym ze fotelik samochodowy z maxi cossi )

Szczesliwa mama Oliwierka Avatar Justys84

Ja polecam tako jumper mam go juz prawie dwa lata i jestem mega zadowolona!mi zalezalo na skretnych pompowanych kolkach,zgrabnym wygladzie,regulowanej raczce,no i ze idzie przelozyc spacerowke przod-tyłpozdrawiam i zycze trafnego wyboru i szczesliwego rozwiazania

Aniołek 31.05.08 [*]

Początkująca(y)

Mój pierwszy wózek prawie 7 lat temu to był quinny speed sx i byłam z niego bardzo zadowolona, mimo że był na 3 kołach był bardzo wygodny w prowadzeniu i użytkowaniu, mój syn jeździł w nim do 3 roku życia i nic się z nim nie działo. Duzo miejsca dla maluszka zarówno w gondoli jak i w spacerówce. Od 3 miesięcy używamy wózka Mutsy urban rider i też jestem bardzo zadowolona. Także polecam oba wózki :)

Ostatnio edytowane przez eveline84 : 3-02-2012 - 12:54

Fan(ka) Avatar lepidoptera

Ja mam Jedo Fyn, 4-kołowy. Użytkujemy od maja. Jestem bardzo zadowolona. Wózek jest pojemny - do tej pory córcia jeździ w gondoli (gondola 80cm dł.), która ma regulację, więc teraz jest w pozycji półleżącej - zimą to duży plus, bo zawsze jest cieplej niż w spacerówce. Rączka jest regulowana - u mnie taka sama sytuacja ze wzrostem, spacerówka jest przekładana przód - tył, koła skrętne z możliwością blokady, w spacerówce możliwość pozycji leżącej. Dobrze się prowadzi - u nas się sprawdza. Waga 14,4kg z gondolą - nie jest mała, ale lżejsze trudno znaleźć, przy 4 pompowanych kołach.

Fan(ka) Avatar MantaZG

u nas Roan marita - tzw mercedes wsrod wózków. Duża gondola z regulacją, wózek ogólnie jest wysoki sam w sobie, posiada efekt kołyski, cztery koła pompowane (nie skrętne! - więc nic nie lata)...bardzo stabilny i bezpieczny. Na dole ma kratkę zamiast worka na zakupy - większosc teraz ma siatki/worki... Po za tym jest śliczny wizualnie - prosty bez zbędnych pierdół i cudów, klasyczny. Jedyny minus to to, ze ma dosc ciężki stelaż, ale u nas akurat było to bez znaczenia. Spacerówka wygodna, ma wygodne bezpieczne pasy. Prowadzi się wygodnie i bez problemu . ps. Mój pan też wysoki nie musi się schylać ani do rączki, ani nawet do gondoli tak bardzi jak do innych U mnie nr. 1 na liście wózeczków od zawsze.

Szczesliwa mama Oliwierka Avatar Justys84

MantaZG ja mam skretne kola i nic mi nie lata!nie wyobrazam sobie podnosic przodu wozka za kazdym razem zeby np.skrecic choc nie ukrywam,ze wozek tez mi sie podoba:)
    Ostatnio edytowane przez Justys84 : 3-02-2012 - 15:52

Aniołek 31.05.08 [*]

Fan(ka) Avatar MantaZG

nie zmienia to faktu, ze wytrzymalszy i stabilniejszy dla mnie w odczuciu jest bez skrętnych kółek , a unoszenie lekko wózka to nie az taki wyczyn i problem przeciez.. może i duże ułatwienie, ale bez przesady... to po prostu dodatkowy i zbędny dla mnie wygodnicki bajer:P

Początkująca(y)

A co myślicie o X lander?? może jest jakas uzytkowniczka tego wozeczka

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Zasady Postowania