Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
1. do 10. z 14
    Początkująca(y)

Domyślnie Jaki fotelik do samochodu i wózek?

Pomóżcie mi bo kompletnie się na tym nie znam, jaki fotelik i wózek kupić który będzie funkcjonalny i bezpieczny.

\

Mama Natana&Jordana&Wiki Avatar Angelus3376

Domyślnie Odp: Jaki fotelik do samochodu i wózek?

Ja Ci chyba nie pomogę. Jestem baaardzo niezorientowana. Tzn.nie znam się na fotelikach,bo jestem póki co nie zmotoryzowana. Za wózkami namiętnie się rozglądam,ale jak na razie nie mam nic wybranego na amen. Obecnie mam dwóch faworytów: Mutsy Transporter i X- lander XA.

Początkująca(y)

Też sie zastanawiałam nad X- lander XA ale jeszcze nie wiem musimy pochodzić trochę po tych sklepach i zobaczyć co jest do rozwiązania jeszcze troche czasu zostało więc napewno zdążymy cos wybrac. Dzięki za pomoc

\

Początkująca(y) Avatar alusia23

ja zdecydowałam sie na Tako X jumper, jeszcze nie kupiłam ale na ten padł wybór

Cytat Napisał alusia23 Zobacz post
    ja zdecydowałam sie na Tako X jumper, jeszcze nie kupiłam ale na ten padł wybór
    Widziałam go,ale tylko na mieście u kogoś. Sprawia bardzo fajne wrażenie

Początkująca(y)

Wczoraj teściowa podrzuciła mi katalog właśnie z wózkami z Tako, i spodobały mi się dwa modele drifter i fast rider, jestem raczej za tym drugim, ale musimy jechać do sklepu i zobaczyć go na żywo.

\

Początkująca(y) Avatar majka2600

ja z kolei mam nowego x-landera xGo. Generalnie jest to parasolka, do której za pomocą adapterów można wpiąć
    gondolkę (ja takiej kombinacji obecnie używam), lub fotelik.Wózek jest lekki jak piórko, świetnie się prowadzi w samochodzie zajmuje niewiele miejsca a do tego wygląda bosko. Jest to najlżejszy wielofunkcyjny wózek z jakim się spotkałam, wniesienie go z gondolką i dzieckiem w środku po schodach nie stanowi dla mnie żadnego problemu.Ale to parasolka, więc jeżdżąc po nierównym terenie musisz liczyć się z tym,że dziecię wytrzęsie.
    Przy starszym synku miałam Graco quatro tour delux. Choć jego linia ma niewiele wspólnego z ładnymi, nowoczesnymi wózkami (na mój gust ofkors), to był to mój faworyt. Posiada wiele fajnych funkcji i rozwiązań, np.przekładana budka, dzięki której żaden wiatr czy słońce nie przeszkadzają dziecku, wbudowany termometr z zegarkiem czy tacka dla rodziców. Do tego fotelik, który można było wpiąć w wózek, bez adapterów, a w samochodzie montował się jednym ruchem, bo miałam tam do niego bazę. Ale ciężki dość i w aucie więcej miejsca zajmował. Teraz jestem bardzo zadowolona z mojego xlandera i jeśli będziesz poruszać się po mieście, musisz wózek często wnosić, przenosić itp. to polecam go gorąco.

Witamy Majka!!!
    Jak fajnie,że w końcu ktoś nowy do nas zawitał!!!

Początkująca(y) Avatar majka2600

Witajcie dziewczyny.
    Ja zamiast się grzecznie przywitać, od porad zaczęłam ;)
    Mam na imię Agnieszka, jestem mamą dwóch chłopców - 3,5 letniego Mikołaja oraz dwumiesięcznego Tymona. Jestem oczywiście z Częstochowy :)

Początkująca(y)

Witaj, witaj Majka:)
    No a teraz wracając tak do tych fotelików. Czy znacie markę Romer? Widziałam, że maja w Entliczku promocje na foteliki tej marki, ale jakoś nie słyszałam o nich wcześniej. Może któraś z was ma sprzęt tej marki i mogłaby mi napisać jak się sprawuje. Cenowo nawet nie jest taki drogi, a wygląda całkiem nieźle. No ale na razie czekam na wasze odpowiedzi.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Zasady Postowania