1. do 10. z 14
-
27-05-2010, 13:28 #1Początkująca(y)
-
27-05-2010, 22:56 #2
Odp: Jaki fotelik do samochodu i wózek?
Ja Ci chyba nie pomogę. Jestem baaardzo niezorientowana. Tzn.nie znam się na fotelikach,bo jestem póki co nie zmotoryzowana

. Za wózkami namiętnie się rozglądam,ale jak na razie nie mam nic wybranego na amen. Obecnie mam dwóch faworytów: Mutsy Transporter i X- lander XA.
-
28-05-2010, 10:09 #3Początkująca(y)
-
1-06-2010, 15:34 #4
ja zdecydowałam sie na Tako X jumper, jeszcze nie kupiłam ale na ten padł wybór
-
2-06-2010, 11:52 #5
-
2-06-2010, 16:48 #6Początkująca(y)
-
3-06-2010, 09:46 #7
ja z kolei mam nowego x-landera xGo. Generalnie jest to parasolka, do której za pomocą adapterów można wpiąć
gondolkę (ja takiej kombinacji obecnie używam), lub fotelik.Wózek jest lekki jak piórko, świetnie się prowadzi w samochodzie zajmuje niewiele miejsca a do tego wygląda bosko. Jest to najlżejszy wielofunkcyjny wózek z jakim się spotkałam, wniesienie go z gondolką i dzieckiem w środku po schodach nie stanowi dla mnie żadnego problemu.Ale to parasolka, więc jeżdżąc po nierównym terenie musisz liczyć się z tym,że dziecię wytrzęsie.
Przy starszym synku miałam Graco quatro tour delux. Choć jego linia ma niewiele wspólnego z ładnymi, nowoczesnymi wózkami (na mój gust ofkors), to był to mój faworyt. Posiada wiele fajnych funkcji i rozwiązań, np.przekładana budka, dzięki której żaden wiatr czy słońce nie przeszkadzają dziecku, wbudowany termometr z zegarkiem czy tacka dla rodziców. Do tego fotelik, który można było wpiąć w wózek, bez adapterów, a w samochodzie montował się jednym ruchem, bo miałam tam do niego bazę. Ale ciężki dość i w aucie więcej miejsca zajmował. Teraz jestem bardzo zadowolona z mojego xlandera i jeśli będziesz poruszać się po mieście, musisz wózek często wnosić, przenosić itp. to polecam go gorąco.
-
3-06-2010, 12:45 #8
-
3-06-2010, 21:27 #9
Witajcie dziewczyny.
Ja zamiast się grzecznie przywitać, od porad zaczęłam ;)
Mam na imię Agnieszka, jestem mamą dwóch chłopców - 3,5 letniego Mikołaja oraz dwumiesięcznego Tymona. Jestem oczywiście z Częstochowy :)
-
14-07-2010, 14:08 #10Początkująca(y)
Witaj, witaj Majka:)
No a teraz wracając tak do tych fotelików. Czy znacie markę Romer? Widziałam, że maja w Entliczku promocje na foteliki tej marki, ale jakoś nie słyszałam o nich wcześniej. Może któraś z was ma sprzęt tej marki i mogłaby mi napisać jak się sprawuje. Cenowo nawet nie jest taki drogi, a wygląda całkiem nieźle. No ale na razie czekam na wasze odpowiedzi.

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Nietypowy Problem/Objawy
Wczoraj, 22:36 w Niemowlaki