Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
11. do 14. z 14
    Początkująca(y) Avatar majka2600

Domyślnie Odp: Jaki fotelik do samochodu i wózek?

co do fotelików, kieruję się raczej wynikami testów,np. ADAC - tu masz link do strony, poszukaj Romera i sprawdź,czy jest bezpieczny
    fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 15-36 kg :: sortowanie wg kryterium ocena

Mamy lipcowe'08 Avatar kamu

My mieliśmy Coneco toledo,na początku strasznie chciałam x-landera,ale cena prawie dwa razy była taka,teraz różnice chyba są mniejsze. Ja byłam zachwycona tym wózkiem. Moje dziecko jeździło w nim 2 lata i gdyby nie to ,że ma wzrost 3 latka to by nadal nim jeździł.Wózek bardzo zwrotny,wygodny,super sprawował się na nierównościach,krawężnikach i innych utrudnieniach. Spacerówka rozkłada się na płasko,co jest ważne,bo moje dziecko miało 4 miesiące jak już gondola była za mała,tak mi rósł synek. Bez wahania mogę polecić toledo
    [I] /show_user_auctions.php?uid=18977100"]

Początkująca(y) Avatar Alamanda

Witam Mamy!

Ja jestem mamą emigrującą, tzn po przeprowadzce z krk do czestochowy. Juz tam pisalam o jakichs miejscach ktore mozecie polecic dla matki po przeprowadzce
    W kazdym razie jezeli chodzi o wozek i fotelik, to ja kupilam navingtona a do tego fotelik z tej samej firmy, bo chciałam zeby sie dalo fotelik na wozek zapiac. Jak dla nas, przy tych wszystkich jazdach fotelik sie sprawdzil, nasz mala zadowolona. Ja tez bo fotelik nie jest ciezki, ale wyglada bardzo solidnie.
    [url=http://www.suwaczki.com/][/url

Początkująca(y) Avatar arriva1

Cytat Napisał Alamanda Zobacz post
    Witam Mamy!

Ja jestem mamą emigrującą, tzn po przeprowadzce z krk do czestochowy. Juz tam pisalam o jakichs miejscach ktore mozecie polecic dla matki po przeprowadzce
    W kazdym razie jezeli chodzi o wozek i fotelik, to ja kupilam navingtona a do tego fotelik z tej samej firmy, bo chciałam zeby sie dalo fotelik na wozek zapiac. Jak dla nas, przy tych wszystkich jazdach fotelik sie sprawdzil, nasz mala zadowolona. Ja tez bo fotelik nie jest ciezki, ale wyglada bardzo solidnie.
    A którego masz navingtona jeśli można spytać ja juz opinie szukam na gwałt, bo troche mam do nadrobienia w tych wyprawkowych tematach,a czasu coraz mniej! Ja na poczatku rozważałam ramę galeon albo corvet, ale dziewczyny mi już podpowiadają że kółka najlepiej żeby były skrętne, więc teraz mi jeszcze caravel dochodzi! Jeśli możesz to napisz jak Ci sie ten wózek sprawuje! Co do fotelika, to chyba wezmiemy x-cara tak zeby sie dało na ramie zamocowac.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Zasady Postowania